צריך מעט המלצות...

israeli saiko

New member
צריך מעט המלצות...

לא יוצא לכתוב פה יותר מדי בתקופה האחרונה, וגם לא יוצא לי כל כך להתעדכן... אם למישהו ידוע על שחרורים של סואומי שיצאו לאחרונה, או אולי פסיי ברייקביט אוסטרלי-בריטי (למרות שנראה לי שהסצינה כבר מתה, אבל יש תקווה), ובכלל שמעתי שאובר טמאר עומד להפציץ במשהו חדש לפני די הרבה זמן (לא נראה לי שבפסיי שופ יש מידע עליו בכלל). שמעתי על משהו של Mandalavandalz חדש שהולך לצאת. תנו פרטים בבקשה - תודה מראש :)

Z R u b A V e L

New member
אני לא כל כך מעודכן

בזמן האחרון אני מפוצץ בעבודה ככה שאין זמן...(לצערי) מה שאני כן יודע זה ש MFG עובדים על אלבום חדש.. בקשר לסואומי אני גם אשמח לעידכונים.

שני דברים טובים

VA_-_Channel_-_Exogenous_Sampler_Vol.1 אוסף כמו שהלייבל יודע להביא במילה אחת-פאנאדאליק Hidria_Spacefolk_-_Violently_Hippy_Remixes רימקסים להרכב הזה של אקו,קיווה,טקסס פאגוט ועוד מטורפים בראש(הרבה ברייק אבסטרקטי לגמריי-אני עדיין לא מעכל חצי מהדברים שיש שם)

פרלימנט פאנקדליק ?

הייתי עושה ילד גם לאדי הייזל וגם לג'ורג' קלינטון. האם יש הרכב טראנס שמנגן בסגנון שלהם? אני אשמח לעוד פרטים.

אחי לא הכוונה לא להרכב המחונן

זה צורת ביטוי לפאנק פסיכודאלי אגב ג'ורג קלינטון, תיודע איך מאד מייק הגדיר פעם טכנו? הוא אמר ככה-טכנו זה כמו לנעול במעלית את קראפטוורק וג'ורג קלינטון!

טוב נו...

עצם זה שסגנון הFאנק פסיכדלי (אגב תן לי כמה דוגמאות להרכבים טובים אני מאוד רוצה להבין על מה אתה מדבר) נקרא על שם פאנקדליק שהיו הראשונים שניגנו Fאנק פסיכדלי, עוד כשגואה היתה קולוניה פורטוגזית... :) Funkadelic - Maggot Brain 10:20 של אורגזמה מוזיקלית.

לא השלמתי את הפסקה

עצם זה שסגנון הFאנק פסיכדלי (אגב תן לי כמה דוגמאות להרכבים טובים אני מאוד רוצה להבין על מה אתה מדבר) נקרא על שם פאנקדליק שהיו הראשונים שניגנו Fאנק פסיכדלי, עוד כשגואה היתה קולוניה פורטוגזית... זה כבר נהדר.

דוגמאות

בעיקרון כל הסאומי סטייל בנוי על הרבה פאנק James Reipas Loopus In Fabula Pelinpala בערך זה הדברים שמצאתי....אבל יש מלא בסאומי סטייל שעושים את זה

אהה הבנתי למה אתה מתכוון...

גם טקסס פאגוט משלבים הרבה Fאנק שטני בטראקים שלהם, עם בס סופר-דומיננטי. ממש כמו שאני אוהב. עוד דוגמה שהיא אמנם לא Fאנק טראנס אבל טראנס עם הרבה גרוב זה Aero האלבום הכי טוב לדעתי של ההרכב מצויין Ticon.

xofer

New member
חוץ מהטרק האחרון כבר אין קשר לטראנס

אבל מוזיקה חמודה, עושה חשק לרקוד ברייקדאנס בחליפה זוהרת. או שלא.

israeli saiko

New member
תגובה...

קודם כל תודה רבה :) ננסה את ההמלצה הראשונה... ולגבי ההמלצה השניה - יש לי את זה. ובכלל דרך ההמלצה הזאת הגעתי לדיסקים שלהם האורגינלים. מומלץ לכולם, סוף הדרך... פסיירוק פינלנדי משובח.

למעלה