צריך מנוע פיזיקלי

eltriuqS

New member
צריך מנוע פיזיקלי

יש פה אנשים שעבדו עם תכנות בתלת מימד ומצאו מנוע פיזיקלי טוב ונוח? ניסיתי קצת לשחק עם ODE אבל אני מחפש אופציות אחרות לפני שאני ממש אתחיל לעבוד איתו

refish

New member
אתה רוצה מנוע ?

ערב טוב לך :) ישנם אנשים שמפתחים לבד את המנוע, אין מצב שמשהו יתן לך את הפיתוח שלו בחינם, אני למשל ישבתי ולמדתי במשך חודשיים על מנוע פיסיקלי משלי,זאת הסיבה שלא ייתנו, זה שבירת ראש לפתח לבד. ישנם, מנועים קיימים שניתן לשתמש בפונקציות שלהם, הבעיה שהם מסובכים. אני לא זוכר איזה אתרים, אבל תרשום את השם Reactor ,באתרים האילו תמצא קישורים לזה ועזרים. סוף שבוע נעים רפי :)

eltriuqS

New member
תודה

אבל ניסיתי לחפש Reactor ומצאתי מנוע עבור ה-3D Studio MAX, שמבוסס על ה-Havok המסחרי, וכמובן שהריאקטור עולה בהתאם (היה כתוב 1000$). אני לא יודע אם לזה התכוונת, אבל בכל מקרה אני אבהיר את עצמי, התכוונתי למנוע שמתלבש על c/c++. בנוגע למה שאמרת, זה שקשה לעשות כזה מנוע זה לא אומר בהכרח שלא יתנו אותו בחינם, קח לדוגמה את ODE שהוא קוד פתוח והכל, ויש כמה וכמה משחקים שמבוססים עליו. בכל מקרה, רציתי לדעת אם קיים מנוע פתוח אחר (אני בכל אופן לא מצאתי), אבל בנתיים כרגע נראה לי שאני אבנה לי איזה משהו פשוט בשביל מה שאני צריך

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifנראה לי שבאמת...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

במקרים כאלה של לא יותר מידיי פונקציות עדיף לבנות משהו קטן בעצמך מאשר להתחיל לחפש באינטרנט(עם כמה שהאינטרנט מלא אפשרויות... לפעמים מסובך לחפש אותן)

למעלה