צריך מידע!!!

צריך מידע!!!

היי שלום קוראים לי מור אני תלמיד כיתה י´ ואני רוצה גם להצטרף לתנועת הצופים העניין שאני לא יודע אם אני יכול ומכיוון ממה שהבנתי כבר היה קורס מדריכים אז מה אני יכול לתרום לצופים או לעשות שם? אגב חבר טוב שלי הוא מדריך והוא אמר שייתיעץ על זה עם המרכז של השבט ועוש שאלה אני יוכל להיות עם חבר שלי בפועולות שלו כלומר נעשה אותם בביחד ועדיין לקיים שעות מחוייבות? תודה מראש מור!!!

MajorGad

New member
אתה יכול...

תבוא לימי עבודה וכאלה...תברר עוד פרטים, אם באמת תשקיע אני מאמין שתוכל להשיג תפקיד כלשהו בכיתה י"א.

hug11

New member
תצטרף אלינו... תמיד יש מה לעשות!

הצטרף עוד היום לתנועת הנוער העובד והלומד, ושם בטוח לא תשתעמם, יש המון דברים לעשות, לכל אחד יש תפקיד... ואם חסר, אז מוצאים. פה לא נשאיר אותך מקופח. לפרטים נוספים, פנה אלי בהודעה פרטית. יש לזכור (למי שכבר התחיל להתעצבן עלי שאני מפרסם אותנו פה!) שזאת רק הצעה, אתה לא חייב להסכים, פשוט שאלת, אז עניתי! אלעד מקן רחובות.

אהם...

אם אתה לא רצית להרגיז אז לא היית רושם את זה... אז לפחות תהיה כנה... אה בעצם את המנוע"ל (מפקד תנועות הנוער שעבר מזכיר לך משהו?) בכל מקרה גם אצלנו יש לכולם תפקיד (גם לפעילים) אני לא מבטיחה שהוא יהפוך ישר למדריך מה שרוב הסיכויים לא יקרה (ואם אצלכם זה ככה אז אפשר כבר ישר להגיד משהו על רמת ההדרכה שלכם) אבל אני יכולה להבטיח שיהיה לו מה לעשות... ועוד משהו הוא אמר שהוא רוצה להצתרף לצופים ולא לנוע"ל אז בעיקרון הוא לא שאל אותך! אז סתום!

hug11

New member
יש דבר שנקרא "תרבות דיבור"

הגיע הזמן שיהיה דבר כזה במדינה שלנו... כי בגלל זה היא ניראת ככה! אני רק הצעתי לו הצעה, הוא צריך לעשות את ההחלטה שלו וכדי לכם, לצופים היקרים להבין שאנחנו לא רוצים להילחם בכם,ולא להיתגרות, אם הייתי רוצה בזה כבר מזמן הייתי פועל בשביל זה, אבל אני פועל למען מטרות אחרות... טוב, שיהיה לכם יום טוב! ובואו נתחיל לדבר יפה, ורק אז המדינה תשתנה... וזה לא פלצנות. אלעד מקן רחובות.

בוא נתחיל בזה

שאנשים לא יעירו הערות מרגיזות לאנשים ואחרי זה ישחקו אותה תמימים ולא יבינו מה קרה ואז לא נצתרך לדבר לא יפה נכון?! נשמע לי דיי הגיוני! אתה לא באת להתגרות?? לבוא ולהגיד שהתנועה שלך יותר טובה ושיבוא לתנועה שלך ולא לשלנו בשלך מתיחסים לכולם ידה ידה ידה זה לא להתגרות?!?! אז במקום לנסות לשנות את המדינה תשנה קודם את עצמך.

בטח שאתה יכול!

השנה לא תוכל להדריך, כי השנה התחילה ולא עברת גם קורס הדרכה, אבל שנה הבאה... בכיף... ובנתייפ אתה יכול להיות מחסנאי, או פעיל - שהם תורמים המון המון לשבט... ולא יודעת אם ירשו לך להעביר פעולות יחד עם חבר שלך - כי שוב, אתה לא יכול להיות מדריך... אבל אם תבוא לצופים בתור פעיל או מחסנאי זה תופס על השעות מחויבות אישית... אבל אם אתה בא לצופים רק בישביל מחויבות אישית ולא כי אתה באמת רוצה, עדיף שתוותר ותלך למקום אחר, כי בצופים תיצטרך להשקיע הרבה הרבה מעבר לשעות המחוייבות אישית שלך... נועה.

תושע רבה לכולכם

קיבלתי את המידע תודה אני יעביר את זה הלאה וגב אני עושה את זה מאהבה אני הייתי מכיתה ה´ עד ח´ בצופים ולא ודע למה שנה שעברה לא הלכתי (רק בשביל שתדעו!!!

למעלה