צריך מחשב

NaPo2004

New member
צריך מחשב

אני צריך מחשב בשביל אחותי הבת 10 אני מבקש השהמחשב יהיה במצב טוב ותקין ןלא מקולקל עכשיו אני כותב במחשב של החבר שלי תודה רבה

מה זה אתה צריך? אולי אתה מבקש??

אתה בכלל לא מגזים נכון?? אתה צריך... ויש לך דרישות... אני באמת מציעה לך לשנות גישה... אתה מבקש.. ואם יש אז נהדר בודאי ישמחו לעזור לך אבל...בחייך...שנה גישתך ותראה שהעולם יחייך אליך...

אני עוקבת על מה שאתה כותב

ואולי בעיניך זה "ביקשתי יפה". תרשה לי לתקן אותך כי אתה טועה ידידי... יש דרכים מקובלות לבקש תרומות. אף אחד לא חייב לך כלום ותאמין לי שלאף אחד לא איכפת מה אתה צריך, אבל אם תנסה לצאת מהאמירה "אני צריך" ותשאל: "אולי יש למישהו... ואני מאוד אודה..." אני בטוחה שמאוד ישמחו לעזור לך. אני לא באה להטיף לך חלילה, אבל... תנסה! אני בטוחה שזאת הגישה עם תרומות ובכלל!!!!!! גלית

מסכימה עם מכורה מאוד.

הגישה הגישה אינה נכונה ... כולם כאן נמצאים מתוך רצון לעזור ורק לעשות טוב לאחרים אבל כשהגישה שלך באה מתוך מבט של " אני צריך"...אזי לא מתחשק לעזור לך בכלל...אז אולי הכוונות שלך אחרות היו ואני רוצה להאמין שכך הם פני הדברים אבל... נסה לעשות זאת בצורה אחרת וראה איזה פלא יקרה לך... ואגב איני עצבנית בכלל אני רק תמהה מהכין החוצפה לכתוב " אני צריך"... כאילו מה ומי בדיוק חייבים לך???

איזבלה34

New member
זה לא חוכמה לעזור לזולת כי מיתחשק

החסד האמיתי זה לעזור גם כשלא מיתחשק ןזה החסד שאנחנו עושים עם עצמינו כשאנחנו עוזרים לשני רק בגלל שהוא צריך

למעלה