צריך לצלצל פעמיים? למה?

ילדתי שלי אל תלכי לבדך?

למה מאיר אריאל קרא לזה שדות גולדברג? למה הוא כתב הוא יתן לך רעננה הוא יתן לך פרדס חנה?

אפי לוג

New member
כל דיירי המשנה

של אז התארגנו בסימן מוסכם - בפעמון הדלת מצלצלים פעמיים. לבעלי הבית הוקדש צילצול אחד.

magy

New member
מאדאמית......בוקר טוב

מילון מאיר אריאל, עוסק במחקר ופרשנות שיריו. אני מביאה לך אותו לעיונך. בפרק ששמו " רעננה " יש מובאות וניסיון לרדת לעומק המושג. בכלל, יש לומר על האיש , שתחת השפעת או ללא השפעת........מה שלקח או לא לקח.....(הוא הודה שלקח), הוא גם המציא לנו שפה חדשה. ובאמת יש צורך בביצים גדולות כדי לכתוב בסיגנון שאתה ממציא. עם מילים שאתה ממציא וגם מנחיל אותן לעם שלם ומעריץ. נו, היה לו את זה מכל הכיוונים........ וגם את האומץ.

אורניהו

New member
כמו בשיר..צריך לצלצל פעמיים..

לבוא ולומר.. אלייך בינתיים.. כיוון שעברתי ברחוב. הים לא יחדל מלזעוף... *וכעת ברצינות..צריך לצלצל פעמיים-כי אולי מישהו עוד לא הרים תמכנסיים! וצריך לצלצל פעמיים-שהאשה תכסה ת,שדיים! וצריך לצלצל פעמיים-כי אולי באמת עסוקים הם השניים!

אפי לוג

New member
או

רניהו בדיוק על השיר הזה שאלה המאדאם את מה ששאלה. והתשובה הנכונה לשאלתה נמצאת בתגובה שלי כמה שורות מעליך.

תגידי לי

יש לך רשימת לינקים לכל מה שכתבת? אולי תוציאי גם משלי רשימה שכזאת. אני אפילו אצלצל פעמיים. פעם אחת להזקיר לך ופעם שניה גם להזקיר לי.

מחפשת, מחפשת

לויודע לחפש? ללמד אותך? לשבת מאחוריך ולהזיז לך את הידיים? רק תגיד מה אתה רוצה אני אמרתי מה אני רוצה אצל השכנים

כןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo45.gif

שבי מאחורי, רק שאני בגילי לא אזקור למה את יושבת מאחורי

יואב קוטנר הסביר הבוקר בטלויזיה

קודם כל השם שדות גולדברג נכתב כתשובה קצת צינית ללאה גולדברג צריך לצלצל פעמיים - נכון אמרתם ולגבי ילדתי שלי הוא יתן רעננה וכו הוא יתן לך פרדס חנה הכוונה - נה הוא יתן לך לא רעננה ולא פרדס חנה למאגי - נשיקות ותודה על הלינק

למעלה