צריך לכתוב ככה

קודם כל הבהרה אין אני יודע על מקרה כזה שיצא ממוחו הקודח של שמאלן יהודון או פרובוקטור ערבי מטומטם אבל אם והמקרה אכן קרה אז צריך לכתוב ככה.
מתיישבים יהודים בארץ ישראל ההיסטורית ביהודה ושומרון השתלטו על מעיין וסתמו את בארות המים המובילים ל 30 כפרים של ערבים רצחניים כאות מחאה על פגיעה ברועי צאן ובחוות מרעה בקר ובפיגוע הדריסה של ערבי רצחני ביהודים שעמדו בטרמפיאדה.

מתיישבים יהודים בארץ ישראל ההיסטורית ביהודה ושומרון השתלטו על מעיין וסתמו את בארות המים המובילים ל 30 כפרים של ערבים
אם זה נכון וזה לא פרובוקציה של השב"כ אז צריך להתייחס לזה כמו כל עבירה על החוק.

התירוץ פחות חשוב,זה כמו שאני אסביר שהערבים כיסחו אותנו ב 7.10 כי לא נתנו להם מדינה במשך עשרות שנים

ולא הסכמנו לחיות תחתם כמו בשאר מדינות העולם.

ויותר מזה אם המתנחלים באמת נדרשים לכך ואתה צודק סימן שאותם ערבים עושים להם בעיות וביבי לא מטפל בזה,

ז"א מפקיר אותם.

אז מי האשם האמיתי?

אם זה נכון וזה לא פרובוקציה של השב"כ אז צריך להתייחס לזה כמו כל עבירה על החוק.

התירוץ פחות חשוב,זה כמו שאני אסביר שהערבים כיסחו אותנו ב 7.10 כי לא נתנו להם מדינה במשך עשרות שנים

ולא הסכמנו לחיות תחתם כמו בשאר מדינות העולם.

ויותר מזה אם המתנחלים באמת נדרשים לכך ואתה צודק סימן שאותם ערבים עושים להם בעיות וביבי לא מטפל בזה,

ז"א מפקיר אותם.

אז מי האשם האמיתי?
הערבים והיאהוד אשמים במצב.
הערבים הם פנאטים רצחניים קיצונים עד לאימה והיאהוד הם מטומטמים ברמת טמטום עד לאימה והשילוב הזה של טמטום מול רצחנות הוא שילוב בעייתי.
איך אמרה גולדה אם הערבים יניחו את הנשק יהיה שלום. אם היהודים יניחו את הנשק לא תהייה מדינת ישראל..
היאהוד לא הניחו את הנשק אבל יש אקסיומה מוכחת אחת שאני מניח שתסכים איתי עם מטומטם חברה מטומטמת גם עם הנשק הכי חזק הכי משוכלל אי אפשר לנצח אויב.

למעלה