" צריך לטפל בזה "

" צריך לטפל בזה "

אתמול הייתה לי שיחה עם ידיד שלי,הוא דתי ויש לו את השריטות אבל כניראה שאצלי הוא קצת עבר את הגבול. "זו בעיה אילנה..צריך לטפל בה.צריך למצוא פיתרון לדבר הזה ושאנשים יחזרו למסלול הנכון.נו אילנה תיהי נורמלית". אני יודעת שזה דברים שקורים הרבה..אבל אצלי זה פעם ראשונה. יצאתי לעולם האמיתי וכרגע לפחות הוא לא ניראה משהו..

נשמה שלי,

כשתינוק פוקח את עיניו בפעם הראשונה, הדבר הראשון שיראה, עשוי ללוות אותו במשך כל חייו. אם המיילד\ת לבש\ה שחור, יש סיכוי שיחשוב שהחיים שחורים, אם הרופא לבש ורוד, יש סיכוי שיהיה אופטימי, אם האמא תהיה נרקומנית, יש סיכוי שהוא יהיה גם. מה אני בא לומר לך בכל האמירה ההזויה הזו? אל תיבהלי מהתגובות הראשונות שלך, ואל תתני להם לקבוע את השקפת עולמך לגבי השהייה "בחוץ", מחוץ לארון. אל תעשי הכללה, כי 90 אחוז הם חיוביים והשאר לא, ולא ההפך הוא הנכון. גם לי זה לא קרה מעולם, אבל במקומך, הייתי פשוט טס מהידיד הזה שלך, ואומר לו שאם אני לא נורמלי בשבילו, אין לו מה להיות בחברתי, או ההפך..

תגובה אופינית מדתי...

אם הוא רוצה שתהיה נורמלית הדבר הכי נורמלי שתוכלי לעשות זה להגיד לו לשתוק מיד. אולי הוא צודק ואת לא באמת כזאת. אבל חייבים לנסות כדי לדעת ולא לעשות איקס גדול כמו שהוא אומר לך. אם את רוצה לצאת לעולם האמיתי אז זה מה שעדיף... כמובן שתתני לו להבין את זה לאט לאט כי זה לא מרעות. אנשים שאוהבים אותך איכפת להם ממך כי אם לא הוא היה אומר לך שתהיה מה שאת רוצה. הם לא מבינים ורוצים שתהיה "נורמלית".

James Hammerton

New member
אלה תגובות שתצטרכי להתמודד איתן

כי יש אנשים שמחזיקים בדעה הזאת. צריך פשוט להבין שהרבה פעמים תפיסת העולם מכתיבה לאנשים את העמדות שלהם בנושאים כאלה, ולא צריך לקחת את זה ללב. אין הרבה מה לעשות כדי לשכנע אותו אחרת (אלא אם כן הוא דתי ליברל), וכדאי פשוט לנסות למצוא את האנרגיות דרך אנשים אחרים.

למעלה