צריך להגיד את זה

hells bells

New member
פעם הייתי מבקר קבוע אצלכם בפורום

זה היה בתקופה שהיה אצלכם איזה דביל אחד (שכחתי את כינויו) וירטואלי שעבד על כולנו במשך הרבה מאד זמן,טען שהוא רס"ב ב-בה"ד 7. איך קראו לו? בכל אופן זה פורום כבד ורציני ומאד לא ידידותי למשתמש,אצלכם נחשב רק מי שיש ברשותו מערכת של 20K ומעלה,ולפחות זוג רמקולי מדף אחוריים של TANOY (מה הקטע שלכם עם TANOY?) שלא לדבר על הפלצנות שלכם בכל מה שקשור למגברי מנורות. OK נסחפתי מעט,אבל מה לעשות אני אוהב אנשים שמדברים בגובה העיניים ולא מעומקו של כיסם וגודל ארנקם. בקיצור הפורום שלכם מורם מעם,מה שאי אפשר לומר על הפורום של הניבלונגים.

miromiro

New member
כמו בכל מקום יש-

מאלו ויש גם מההם, לא לכולם מערכות יקרות ויש גם מי שיש לו מערכת בסיסית, פלצנות תמצא בכל מקום ואכן יש גם שרשורים אצלנו שלא לכל אחד יש מה להגיד בנושא אבל-נערכים עשרות מפגשים יזומים וגם שני סמינרים והרבה ידע עובר מאחד לשני ביי

לא יפה אחי

לא יודע, לא מכיר את פורום אודיו וקולנוע בייתי כל כך טוב, אני מניח כפי שאמר miromiro, שיש שם מכול מיני סוגים, אני גם מניח, שמבחינתך הטענות שלך צודקות, בכל מקרה עברתי שם עכשיו, ואין לי ספק שמדובר בקהילה פעילה ומאוד איכותית, לכל אחד יש את הטעם שלו, מה שפלצני בעיני אחד הוא מן הסתם לא פלצני בעיני אחר. בכל מקרה אני ממש מבקש לא להשמיץ פורומים אחרים כאן כמי שאין לו מערכת קולנוע ביתית, או אפילו DVD אני לא בטוח שיש לי מה לעשות שם, אבל נראה שלמי שמתעניין בדברים כאלה זה יכול בהחלט להיות מקום מעניין, אני בכל מקרה בעניין הזה, בשביל המוסיקה לא ציוד ההשמעה שלו, אני בנתיים אסתפק במערכת הסיטרו הדפוקה שקינתי לפני 10 שנים ובוודיאו הישן שירשתי מהורי. מה שכתבתי על תקליטי וניל לחלוטין לא היה מהצד הטכני של איך שומעים את זה, אני יודע שיש ויכוח גדול על ההבדל בין צליל דיגיטלי לצליל אנלוגי, אני יודע שכאדם לא מקצועי בתחום, אין באפשרות האוזן הפשוטה שלי לאפיין את ההבדלים בין השנים, אני אפילו מוכן להגיד שלדיסק יש צליל נקי יותר, בתור מי שגדל בעולם של וניל, הצליל הנקי הוא דווקא מה שמפריע לי.

Wonder goat

New member
וידוי אבא שלי אסף רק דיסקים

אני ילד מסריח כן 14 אז אין לי וניל וכל מה שאני קונה זה דיסקים אין לי וניל אחד בבית ואין לי פאטיפון צצליפו בי בבקשה

goat נשמה

למה אתה כל כך רע עם עצמך?, תסביכי הנוסטלגיה שלי לא ממש אומרים שום דבר רע עלייך, יכול להיות שהם אומרים משהו לא טוב עלי?

hells bells

New member
ילד! תלך מיד לאמבטיה!

תשמע ממני,לא כדאי להשקיע לא באלו ובטח שלא באלו,כל 15-10 שנה בערך מתחלפת המדיה וממציאים לנו פטנט חדש. כך שכל האוסף המכובד שטרחת לאסוף במשך שנים נהפך בן לילה למיושן. בקיצור מה הטעם בהשקעה? יש דרך הרבה יותר טובה וחסכונית,רוצה לדעת מה היא? שלח לי מסר בפרטי ותדע. הייתי מספר לך, אבל, לא רוצה לריב עם הבוס.

nute kram

New member
אני רק רוצה להציג נקודה אחת...

דיסקים זה דבר נייד!!! אי אפשר לשמוע תקליטים בדרך לבית ספר!!! אם הייתי חי רק עם תקליטים אז אני לא יודע מה הייתי עושה. יחי הדיסקים!!!

למעלה