צריך כמה עצות חכמות

sendadrd

New member
צריך כמה עצות חכמות

אהלן ווסהלן אני לפני הטיול של החיים, אני מתכנן להתחיל כמובן בNY ולכסות את כל ארה"ב בוואן מצויד במזרון. רציתי לדעת מה כן חשוב לקחת איתך לטיול בלי זמן מוגבל (עזבו שקדי מרק), אולי גם מישהו יודע הייכן מחירי הרכב הנמוכים באמריקה. רציתי לדעת גם האם הדבר נוסה והאם יש טיפים או אזהרות? המון תודה טל

strungout

New member
לא עשיתי זאת

אבל נשמע כאילו תה הולך לעשות חיים, אל תתבייש ואל תעצור את עצמך במהלך הטיול.. נשמע לי חוויה מדהימה. תעשה חיים ותקבל את כל מה שתראה עם ידיים פתוחות :)

genghis

New member
עשיתי משהו דומה...

אז ככה,באוגוסט האחרון חזרתי מארה"ב מטיול של שלושה חודשים (חכה זה בא).בחודש הראשון (28 יום) נסעתי עם חבר כ11,000 ק"מ (7000 מייל &nbsp
, מל.א לסן פרנסיסקו בטבעת מהגבול המקסיקני לקנדי וחזרה - צרפתי גם מפה של המסלול. המסלול הזה כמו שאתה רואה עובר בערים הגדולות במערב וגם בחורים רציניים ביותר (כמו וויומינג ו...מרכז קנדה). כמה דברים קטנים כי אפשר לקשקש על זה בלי סוף. א. רד מהרעיון של לקנות. הרבה יותר זול לשכור (בבמערב - וזה משמעותי), ולעובדה שאתה יכול להתקע באמצע יש משמעות גדולה(החלפתי 3 מכוניות באלמו). ב. רד מואן. אין שום בעיה של לינה באף מקום וככל שתתרחק ממרכזי הערים המחירים אפסיים. חוץ מזה בהרבה מקומות כמו חניונים ופארקים וכאלה לא ניתן בכלל להכנס על רכב גבוה שים לב. ג . אם לחרוש את אמריקה אז במערב. מכמה סיבות: במערב - אין לך יום שאתה לא מגיע בסופו לאתר מטורף. - במזרח יש הרבה יותר שטחים מתים. ד. אני לא משוכנע שאתה מבין מה המשמעות של נהיגה בארה"ב. מדובר בכבישים ארוכים בצורה שלא תאמן וזה עעסק לא פשוט אם אתה לא בא מוכן ואין לך פרטנר טוב. שוב, לא מדובר בכבישי ארצנו. קח את זה בחשבון. ה. במזרח יש כבישי אגרה בלי סוף (במערב כמעט ואין), ומדובר בהוצאה נוספת של מאות (!) דולרים נוספים בחודש. ו. קניית רכב מערבת בירוקרטיה - ביטוחים ועניינים אחרים - ובכל מקרה קרוב לוודאי שאם אין לך כסף רב תקנה גרוטאה ותשלם את המחיר אחרי כן. תחשוב על היתרוונת של פרייבט גדול (זזורקים הכל מאחור ונוסעים - בערב מוצאים לינה במוטלים או בקמפינג של פארקים לאומיים - חוויה לא נורמלית) ז. ואן ייקר לך את הוצאות הדלק - ומהר מאד תגלה כמה זה משמעותי בקלומטראז' של ארה"ב. קח בחשבון גם שהדלק יקר מאד ביחס למחירים של לפני שנה (בזמני גלון ממוצע עלה 2.2 דולר היום בסביבות 3.5 זה מטורף, וגם אם גלון זה ארבעה ליטר בקרוב תגלה מהר שזה הרבה כסף) זהו בינתיים, לפעמים אני מעביר הרצאות בלמטייל חיפה או ב"ש עניין די נדיר - כי אנשים לא ששים לנסוע לארה"ב משום מה.. ועוד עניין - אמת - כתבתי שלושה חודשים (חודש יחד, וחודשיים לבד - בדרכים, טיסות- אוטובוסים- שיקאגו , וושנגטון, ניו יורק ....) אשמח לענות על כל שאלה איתי

למעלה