צריך כמה המלצות...

damianpe

New member
צריך כמה המלצות...

מה השירים הכי יפים לדעתכם של arwen ?

TarwenR

New member
$#^!#%&#%)#&)

מאיפה מכיר את ארוון? וכל השירים שלהם יפים, מדהימים וגאוניים :] שירים יותר מומלצים: Time's gate Once upon a time So high Illusions Dance of souls Somewhere in the past

damianpe

New member
שמעתי הרבה עליהם...../images/Emo178.gif

ורציתי לדעת ממה להתחיל. ותודה

TarwenR

New member
שמעת עליהם

בפורום במקרה?

damianpe

New member
גם, אבל לא רק...

חחח, הבנתי שאת ממש אוהבת אותם, וגם ממך שמעתי פה. אבל עוד חבר שלי אמר לי עליהם. אולי את מכירה אותו, הוא מי"ב

damianpe

New member
זה ה"בוס"...

ובשמו היותר מוכר: תומר אשכנזי, והוא מגילון. הספקתי כבר לשמוע שני שירים, נשמע נחמד ביותר. ד"א, מזל"ט ועד 120

Lost Anni

New member
נצל"ש- dream theater

הממ מי שאוהב פה אותם, איזה דיסק שלהם הכי טוב..? ו-A change of seasons טוב..?

Danihell1

New member
אני אגיד לך את הסדר אצלי..

מה שאני הכי אוהבת: Six degrees of inner turbulance 1 2 Train of thought 3 Scences from a memory Awake 4 תגידי אם בא לך ואני אתן לך המלצות על כמה שירים מכל אלבום, שתראי מה את אוהבת.

Lost Anni

New member
הממ

ביקשתי את Train of thought ליומהולדת אבל בימקום קנו לי את Scences from a memory , להחליף אותו או שהוא גם טוב?

Lost Anni

New member
אה היתבלבלתי..

קנו לי בימקום את- A change of seasons.. הוא טוב..?

אז ככה....

חוץ מהשיר הראשון 0זה שבאורך 23 דקות) כל שאר השירים הם קאברים שהלהקה עשתה ללהקות כמו פינק פלויד, קווין ואפילו אלטון ג'ון. סינס פרום א-ממורי הוא אחד הטובים שלהם. זה אלבום קונספט. כפי שציינו פה: awake ו images & words הם גם מצויינים.

לפי מה שהבנתי מהמעריצים שלהם

שאני מכירה awake וwords and images הכי טובים. לי אין דעה אישית כי אני לא מתה עליהם... גיטריסט מעולה, קלידן מעצבן מידי.

tayler durden

New member
train of thoughts אלבום חזק

או שזה thought, אני כבר לא זוכר. בכל מקרה הוא טוב לאללה, הכי טוב שלהם לדעתי. ואחריו images and words

Danihell1

New member
train of thought= חוט המחשבה

ולמה כולם כ"כ אוהבים את images ? אני בכלל לא אהבתי..

damianpe

New member
../images/Emo22.gif

אין כמו scenes from a memory. חוץ מזה גם train of thought ממש טוב

למעלה