צריך כמה דברים

pr0xy

New member
צריך כמה דברים

אני אל יודע סקריפטינג אבל אני צריך כמה דברים, מי שלא רוצה להביא או שאין לו חשק שלא ירשום לי כאן נאומים. 1. יש לי רקע שחור.. אני רוצה סקריפט שאם מישהו רושם בצבע שחור ללא רקע (ואני לא יכול לראות את זה) אז זה יציג לי את זה ברקע לבן. 2. סקריפט של הצלפה אוטמתית, אני רוצה סקריפט של הצלפה אוטומתית שאני קובע כל כמה זמן זה יצליף, וזה יצליף באקראיות כל כמה זמן שאני יקבע בערוצים שאני יקבע. 3. מה אני רושם ב-NICKLIST כך שאם אני ילחץ לחצן ימני אז יהיה לי אפשרות של WHOIS ואז זה יעשה WHOIS ? ועוד שאלות : נכון שעושים WHOIS זה נראה מכוער כזה? איך אני קובע את המראה של זה ?

תשובה

1. תעשה בדיקה אם קיים הטקסט
$chr(3) $+ 1​
וגם אין אחריו פסיק עם מספר 2. תעשה טיימר שיעשה את הפקודה הבאה בהנחה שהמשתנה %channels מכיל את הערוצים שישתתפו
alias slap { :jump var %c = $gettok(%channels,$rand(1,$numtok(%channels,32) if ($me !isin %c) goto jump :jump2 var %n = $nick(%c,$rand(1,)) if (%n != $me) /describe %c slaps %n with.. elseif ($nick(%c,0) > 1) goto jump2 }​
אגב צריך פה לבדוק שאכן אתה באחד מהערוצים על מנת שזה לא יתקע.. וזה בערך מה שכתבתי עכשיו בלי לחשוב הרבה.. אז תבין 3.
Whois:whois $1​
4. בעניין השיפור מראה של זה, אז שוב חזרנו לעניין ה RAW... sorry :)

pr0xy

New member
אמרתי לך שאני לא יודע סקרפטינג

אתה יכול להביא לי את הפקודות?

כתבתי לך די הרבה כבר..

זה הרבה עבודה, ופה אין עבדים, רק מסבירים את הדרך.. להסברים על RAW כנס לאתר המצורף

לא יודע למה

אבל החלטתי קצת לעזור לך עם מי זה..
raw 311:*: { echo -a 1[Whois]:4 $2 $+ | echo -a 1[Address]4: $3 $+ @ $+ $4 | echo -a 1[Real Name]:4 $6- | halt } raw 312:*: { echo -a 1[Server]:4 $3 | halt } raw 319:*: { echo -a 1[Channels]:4 $3- | halt } raw 301:*: { echo -a 1[Away]:4 $3- | halt } raw 317:*: { echo -a 1[Idle]:4 $duration($3) | halt }​
בהצלחה

havlaz

New member
יחסית לאחד שרק מתחיל

אתה מפציץ בשאלות כמו אחד שבונה סקריפט... אני יגיד שוב מטרת הפורום היא עזרה ולימוד לא שירותי בניה, אז כאשר שולחים אותך לעזרה, אתה יכול להגיד שלא הבנת שם משהו, ונסביר אבל אל תגיד שאתה מתחיל ותתחמק מללמוד..

pr0xy

New member
אם כבר.. יש לך אתרים טובים ללימוד

(חוץ מהאתר של מיול ללימוד וחוץ מ-HELP/)

havlaz

New member
יש משהו יותר טוב ומפורט מ

HELP של המירק?! לא יכול להיות!! אבל אתה יכול לנסות את האתר הזה

pr0xy

New member
תמיד יש יותר טוב !!ככה זה בחיים !..

יש לי עוד שאלה.. נכון שאני מעלה סקריפט ועושה לו UPLOAD אז זה מעלה ומשאיר קובץ INI בספרייה של המירק.. אז איך אנ יעושה שהכל ישמר בתוך התיקיה ini (אני מתכוון לכל הקבצים של ה-ini)

havlaz

New member
קודם כל

אתה עושה load המירק לא לוקח את הקובץ ובולע אותו כל פעם שתסגור את הרימוט הוא יעדכן את הקבצים האלה כל פעם שתפעיל תמירק הוא יקרא תקבצים האלה לזכרון שלו. זה לא שהוא טוען את הקובץ פעם אחת ואתה יכול למחוק את הקובץ..

pr0xy

New member
אבל זה משאיר מלא קבצי INI ב..

תיקייה ששם מותקן המירק ! אני רוצה שכל אלה יהיו בתיקיה בשם ini ( כמו שהיה בסקריפט הקודם שלי )

pr0xy

New member
תמיד יש יותר טוב !!ככה זה בחיים !..

יש לי עוד שאלה.. נכון שאני מעלה סקריפט ועושה לו UPLOAD אז זה מעלה ומשאיר קובץ INI בספרייה של המירק.. אז איך אנ יעושה שהכל ישמר בתוך התיקיה ini (אני מתכוון לכל הקבצים של ה-ini)

למעלה