צריך יעוץ

צריך יעוץ

אז ככה, מאז שאני וחברה שלי מקיימים יחסים בלי קונדום (עם גלולות) אני גומר ממש מהר ואפילו שאני מנסה להחזיק זה לא עולה על 10 דקות או רבע שעה בד"כ אני רוצה שהיא תהנה כמוני ומן הסתם בזמן הזה היא לא מספיקה להינות מספיק לא משנה מה אני עושה לפני במשחק מקדים אז השאלה שלי היא בעצם אם מישהו יודע על שיטות לעכב את הגמירה, דברים שבאמת עובדים או תכשירים כלשהם שאתם יודעים עליהם אפילו שיפחיתו לי את ההנאה אבל יבטיחו גמירה מאוחרת יותר תודה רבה

ohadz

New member
10-15 דקות זה לא "ממש מהר"

העיצה הכי טובה היא להמשיך לסיבוב שני ושלישי...

daniella1980

New member
אתה לא גומר מהר

זה קודם כל. (ואגב בלי קשר, שפיכה מוקדמת מוגדרת בגמירה ממשגל תוך פחות מדקה). גמירה תוך 15 דקות היא לא רק לא מוקדמת אלא גם לא מהירה (נדמה לי שקראתי על כך שזמן ה*ממוצע* למשגל מרגע החדירה עד גמירה הוא אפילו נמוך מזה). סקס הוא לא רק חדירה, ואני משוכנעת שהאקט המיני נמשך הרבה יותר מזה, והשאלה כמה נהנים מדברים אחרים מבלבד החדירה. האם אתם מקיימים מגע אוראלי? האם אתה מאונן לה? האם אתה מחדיר לה אצבעות? התפיסה הזו שרק הזין שלך ומשך הזמן שהוא מסוגל להחזיק בתוכה - הם הם מקור הנאת האישה היא מוטעית וגם משתנה מאישה לאישה. לגבי עיכוב של הגמירה, לדעתי אתה צריך ללמוד את עצמך ולדעת מתי אתה מגורה מאוד ואז או להאט את התנועות, לשנות תנוחה, להרגיע את עצמך וכו', וכך תוכל לדחות את הגמירה. אפילו לעצור בתוכה ולא לזוז, לשנות זוית לזוית עם פחות חיכוך, לצאת ממנה לכמה רגעים, וכו' וכו'. עזוב אותך מתכשירים, זה נשמע לי מתכון לצרות או סתם עוגמת נפש ובעיקר בזבוז כסף.

אחרי גיל 40 זה יבוא לך טבעי

בלי אמצעים. בלי שיטות. בלי לדאוג. תוכל לזיין לפעמים אפילו שעתיים. עד אז, תמשיך להתאמן.

../images/Emo140.gifיש כל מיני תכשירי השהיה

בחנויות סקס תבקש את המלצת המוכר. יש גם אלכוהול שמעכב גמירה יש גם סמים קלים כמו חשיש וגראס שגם הם טובים רק תבחר את מה שמתאים לך. בהצלחה ותהנה

סקס והנאה...

בכדי להינות מסקס ומגע אינטימי שבין בני זוג,החדירה זה לא מה שעושה את זה. אלא יותר הקירבה והאינטימיות שבין בני הזוג. הכל תלוי במה שאתם עושים אחד לשניה וההיפך. לא רק החדירה היא מה שחשוב בסקס,יש הרבה מעבר לזה. לעניין החדירה ועיכוב האורגזמה הגברית,יש שיטה אחת שהתאמנתי עליה בעצמי עד שכיום אני מצליח להתעכב בגמירה ממש לאורך זמן ודי בקלות. השיטה היא בעצם לפיתת הפין שנייה לפני האורגזמה בחוזקה. תאונן לעצמך ואז שנייה לפני שאתה מרגיש שאתה שופך זרעך לבטלה,פשוט לחץ בחוזקה על הפין שלך עם ידיך מתחת לכיפה ותראה מה יקרה לך. הפין יירגע ואף יירד מזקיפותו למשך כל זמן הלחיצה. ככה תעשה זאת כמה פעמים ותתאמן על כך ולאט לאט פשוט תוריד את משך ועוצמת הלחיצה וככה אתה תצליח בסוף לשלוט על כך באופן עצמאי ובאופן מוחלט. אני אישית יכול לעשות סקס למשך שעות רבות מבלי להגיע לגמירה הכוללת שפיכה זרעית. אני כן יכול להגיע לגמירה שלא כוללת שפיכה כלל. הכל תלוי בסופו של דבר במוח,כי הסקס תמיד מתחיל במוח ולא במה שיש למטה

y2in1

New member
...בתור אשה ממקצוע הרפואה אני

אומרת לך. על תתבייש ותשאל את הרופא שלך. ברצינות, זה לא כדאי.

בתור אישה ממקצוע הרפואה...

כותבים "אל" ולא "על". אני אין לי מה לשאול את הרופא שלי,אני כבר לא צריך את זה. אני מתאפק באורגזמה מבלי ללחוץ על הפין...

חופ שיה

New member
למיטב ידיעתי

זה כדאי כל עוד לא מגזימים עם הלחץ ועם התדירות של השיטה.

תגמור בסבבה בפעם הראשונה..

ופשוט תמשיכו עוד אחר כך ובשאר הפעמים זה לוקח יותר זמן... וליתר ביטחון אני תמיד ממליצה לענג אישה בדרך אחרת לפני ששוכבים...רק למקרה שהיא לא תגמור מהסקס עצמו..

למעלה