צריך יעוץ 
סופסוף מצאתי מקום מתאים לשאול את זה ולקבל המלצה על מה נכון לעשות! אז ההתלבטות שלי היא כזאת: ראיתי את 3 הסרטים הראשונים של הארי פוטר. כדי לשפר את האנגלית שלי אני רוצה לקרוא באנגלית, אבל יש את הספרים הבריטיים ואת הספרים האמריקאיים (יש גם ספרים אוסטרלים
או שהם קוראים את הסדרה הבריטית?) 1. מה הייתם ממליצים? סדרה בריטית או אמריקאית? 2. מאיזה ספר להתחיל הראשון או הרבעי? הרבה אנשים שקראו את הספרים אמרו שהם לא נהנו מהסרטים כי זה נראה כאילו זה קטעים מהסרט בלי שום רצף מסודר (אני לא הרגשתי את זה כי לא קראתי את הספרים... ומה הרגשתם אתם, האלה שכן קראו כאן את הספרים וראו את הסרטים, נהנתם או הייתה או אותה הרגשה של כאילו לקחו קטעים?) ולכן זה מוסיף את שאלה 3: 3. האם כאחד שנהנה מאוד מהסרטים, בכלל כדאי לי להתחיל לקרוא את הספרים? האם אני אוכל להמשיך להנות מהסרטים הבאים? עד לפה ההתלבטויות שלי, אני אשמח לכל תשובה ותגובה
סופסוף מצאתי מקום מתאים לשאול את זה ולקבל המלצה על מה נכון לעשות! אז ההתלבטות שלי היא כזאת: ראיתי את 3 הסרטים הראשונים של הארי פוטר. כדי לשפר את האנגלית שלי אני רוצה לקרוא באנגלית, אבל יש את הספרים הבריטיים ואת הספרים האמריקאיים (יש גם ספרים אוסטרלים