צריך יעוץ

ERTYUO

New member
צריך יעוץ

השבוע מכרתי אופנוע ספורטיבי600 מרובע צילינדירים מסיבות תקציביות. מה קונים??מענין אותי הצד הכיפי ספורטיבי ואפילו אני שוקל ראנר180 אבל אני מעדיף אופנוע.התקציב עד30000 יש פתרון??

Super Max

New member
מילה אחת

סופרמוטו
פאן ברמה גבוהה (אם לא גבוהה יותר) מאשר באופנועי ספורט למיניהם עם פרקטיקה ליומיום. צור קשר במסרים אם אתה מעוניין ב"תיווך" Super Max

C O L T

New member
אולי סופרמוטו?

יש כמה מוכנים בשוק, יתאימו לתקציב, כנראה, ויתנו שימושיות וספורטיביות, אלא אם תגזים עם הספורטיביות, אז לא ישאר כסף לשימושיות. תקנו אותי אם אני צודק.

ERTYUO

New member
תודה

לתגובה המהירה .אם אפשר מעט הסבר והאם ישמש אותי גם לרכיבה רגילה ערונית יומיומית תודה

Super Max

New member
ניתן לגדולים ממני לדבר (ראה קישור)

לגבי הפונקציונאליות היום-יומית - אם היו שואלים אותי מהו האופנוע (לא קטנוע) הנוח ביותר לשימוש יומיומי בעיר, הייתי אומר בלי יותר מדי השהיות - אופנוע שטח (הכוונה לנסיעות "בסביבה", לצורך העניין, גוש דן). אין הכוונה לאופנועי השטח הקרביים הקילרים שמיועדים לחיות במקור אך ורק בשטח (ק.ט.מ.-ים למיניהם, ימאהה WR, הונדה XR600 וכד'), אלא לאופנועים שפוים יותר - סוזוקי DRZ400, הונדה XR650, סוזוקי DR650 וכד'). לאופנוע שטח יתרונות גדולים בעיר על פני אופנוע כביש (ישיבה גבוהה, גמישות מנוע, יכולת השתחלות טובה, קל יחסית) וכן עלות אחזקה נמוכה יותר. אז למה סופר מוטו? כי אופנוע שטח שמוסב לסופר מוטו הופך באחת ובתנאים המתאימים מ"אופנוע פונקציונאלי לעיר" לחיה רצחנית המציעה פאן מטורף ויצרן אדרנלין, הרבה מעבר למה שיש לאופנוע שטח להציע. איפה? בכל מקום שתרצה בעצם - ביציאה מרמזורים, בפניות, במגרשי חניה נטושים, על מסלול המירוצים ועוד ועוד, עפ"י רצונך החוליגני. לסיכום: אופנוע פונקציונאלי לעיר - אופנוע שטח. אופנוע פונקציונאלי לעיר, שיכול להציע גם פאן מטורף - סופרמוטו. Super Max

CBRRRRRR

New member
חולק עליך (על מי שכתב במקור)

ה- CBR600 שהיה לי (
)היה הרבה יותר נוח בעיר מאשר ה- DRZ. אולי אופנוע יותר דו"ש ופחות שטח, כמו למשל XR או DR650 יתאים. תזכור שאני (1800 מ"מ) בקושי מגיע לרצפה עם הרגליים... שמתי צמיגים חדשים ופתאם אני בקושי מחזיק את האופנוע ברמזור. נכון שיש פתרונות אבל זה פחות נוח. אני חושב שקטנוע זה הדבר הכי נוח בעיר, ואם צריכים אופנוע, אז סופרמוטו "רך" כמו XT או XR.

theshark

New member
תרשה לי לחלוק עליך ה-DRZ שלך

הוא ספה נוחה בהשוואה ל-WR או ה-EXC. ולגבי גובה, אתה בוכה... תתבייש מה אני צריך להגיד? אם רוצים הכל אפשרי. אם הבחור מחפס שימושיות לצד ספורטיביות ויחסית זול אכן סופר מוטו (כל עוד לא תתחיל להתחרות איתו במגרשים). אני אישית היתי הולך על ה-XR650.

CBRRRRRR

New member
../images/Emo24.gif, |מתבייש|

השוויתי בין DRZ ל- CBR... לא מדבר על KTM פותח השועות
עדיין לא נוח לרכיבה בעיר. כשיש צמיגי שטח אחיזה קדמית עצבנית, החלקות קדמי + אחורי בכל התלהבות בסיבובים, נו - אתה יודע איך זה
חמסין + דיונות + 5 אחה"צ אתמול + נפילה = שפיכת לאגר מוקדמת

Super Max

New member
לגבי הגובה

א. במעבר מגלגלי שטח לגלגלי כביש גובה האופנוע יורד בכמה ס"מ טובים. ב. אפשר להנמיך בקלות את הפרונט (עוד יתרון באופנוע שטח על אופנוע כביש - הכל הרבה יותר פשוט...) ועוד כמה דברים: ג. הצעתך כהצעתי - אופנוע שטח רגוע - XR, DR וכד'. ד. שוב, דיברתי על השוואה בין אופנוע שטח לאופנוע כביש, לא דיברתי על קטנועים, שבכל מקרה עדיפים בעיר, בסדרי גודל. Super Max

ERTYUO

New member
קבלתי

את הרעיון איפה מוצאים כלי במצב מעולה בלבד בטווח מחיר שצינתי??

Super Max

New member
ואני חולק על דעתך, ובגדול../images/Emo70.gif

DR650 שוקל, מתנהג ומוציא הספקים הדומים מאד לאלה של ההונדה XR650L. ייתכן והוא ילקה קלות בתחום מרווח ההטיה (כמו שה- XT600 של ימאהה לוקה בו קשות), אבל: א. אני באמת לא בטוח לגבי זה - אולי אפשר לשאול את DR650SM או כל חכם אחר שמכיר את הכלי על צמיגי 17". ב. גם אם כן - שאלה יהיו הבעיות... ומי שאומר שאי אפשר להוציא FUN מ- XR650L, יהיה לו עסק איתי
ורק בשביל הדוגמית - קצת FUN מ- XR650L + שימו לב למרווח ההטייה. Super Max

bikerman

New member
XR

איך אתה משווה בכלל את האמינות של הDR לזו של הXR?!כבעל XR96 לשעבר,ממליץ לא לגעת בכלים האלה.ים הוצאות ותיקונים.

Super Max

New member
../images/Emo12.gifאמינות? תבדוק שוב.

לא הזכרתי את המילה "אמינות" בהודעה שלי והיא לא היוותה בסיס להשוואה. אבל, אם תוכל לפרט לכל התוהים לגבי האמינות של שני הכלים האלה (XR650L ו- DR650SE), רק במידה ויש לך ידע/נסיון, אני ולעתי לא מעט תוהים אחרים, נשמח. Super Max

האמת ליטל ? הוא צודק...

אם נשווה את שני הכלים בתחום האמינות (נטו) ?! ה-DR לוקח בגדול... וזו לא עובדה, זו דעתי האישית.

Super Max

New member
אבל, אבל, אבל../images/Emo10.gif../images/Emo5.gif

מי דיבר על אמינות!??!?!!? לא הזכרתי את המילה הזו על כל שורשיה, הטיותיה או מילים נרדפות לה בהודעה שלי, אז למה אתם נטפלים אלי? למה? למה?
*סניף* למה?
Super Max בשבילך, מר שד

למעלה