צריך יעוץ...

lioralm

New member
צריך יעוץ...

שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד אנימציה ממוחשבת כאשר המטרה שלי להגיע לאיכויות גבוהות כמו בסרטים (אני יודע זה קצת יותר מדי שאיפות) אני מקווה להצליח אבל צריך להתחיל מאיפה שהו אז הייתי רוצה לקבל המלצה לתוכנה ברמה טובה וגם המלצה לסרט שיסביר לי את הבסיס של התכונה (עדיף שיהיה בעברית) אשמח אם אקבל עזרה... אהה והעבודות בפורום הזה ממש יפות יש פה אנשים מבוזבזים.חבל!

chubu

New member
זה לא כ"כ פשוט

כי אתה אומר שאתה רוצה ללמוד אנימציה ממוחשבת.. אבל מה בדיוק? דבר ראשון יש אנימציה דו מימדית ויש אנימציה תלת מימדית, תוכנות שונוות לחלוטין, עקרונות שונים (בחלקם) וכו'. עם נכנסת לפורום הזה אז אתה בטח מתעניין בתלת, ואז יש המון תוכנות קלות ומוגבלות או כבדות עם מיליון אופציות. הצעה: כנס לפורום אנימציה, דבר שם עם אנשים דם. עצה אישית: תתחיל מאנימציה דו מימדית, ציור (אפילו בפינות של ספרים, כמו שהיינו ילדים
), תתחיל להתעסק עם רישום, זה יקל עליך את התהליך. בהצלחה

לא מכיר סרטונים בעברית, אבל לכל התוכנות תוכל

למצוא טוטוריאלים וסרטונים באנגלית ברחבי הרשת. אם אתה מתכוון להתעסק עם תלת אז אתה יכול לבחור בין xsi, 3d studio max, maya, lightwave. יש עוד תוכנות שאין שום בעיה להגיע איתם לתוצאות טובות, אבל אלו התוכנות שהשוק משתמש בהם. בדו מימד שווה לשאול בפורום אנימציה כמו שהמליצו מעליי. אני משתמש בtoon boom studio אבל זה לא מחייב.

artlife

New member
ללמוד בעברית

נדמה לי שאם אתה רוצה ללמוד אנימציה בעברית הדרך היחידה לעשות את זה זה בקורס כלשהו בשיטת 'לימוד עצמי' תהיה חייב לחזק את האנגלית שלך כי רוב (בעצם 'כל ' . .) ה Tutorials המוצלחים מפוזרים באינטרנט והם באנגלית. ובכלל התוכנות עצמן דורשות ידע בסיסי בשפה האנגלית.

למעלה