צריך יעוץ

risto2

New member
צריך יעוץ

m שלום ושבוע טוב יקירתי. אמנם עוד לא התחיל השבוע אנו ב קצה קו המירוץ של השבוע החדש ואצלי יש בעיה קטנה. אני בקשר ידידותי עם מישהי מהעבודה אצלי ומה שקורה שאנחנו נוסעים ברכבת מידי כל יום בבוקר. הצעתי לה יום שישי שנצא והיא אמרה שהיא מתכוונת לצאת עם חברות.(מבין והגיוני לגמרי) התקשרתי היום ולדעתי הייתה זו טעות שבכלל לא הצבתי לה שעה ,אבל לא זה העניין- העניין הוא : שהיא חזרה אליי והיא אמרה שהיא עושה ביבייסטיר... שאלתי - זה נראה כמעט שקוף שאולי לא מעוניינת . האם לעצור פה או כיצד לתת ולהעביר את הכדור לידיים שלה ולעמוד מחוץ למגרש ולקוות שיהיה לנו קשר יחדיו . אני לא רוצה לגרום לי צער ואכזבה וטרטור נפשי אם אני ירדוף אחריה....(היה לי בעבר לצערי ) אשמח לשמוע דעתך ... תודה רבה !

חכה יום יומיים

ואז תתקשר אליה לשאול לשלומה, תגיד שאתה רוצה להיפגש ותשאל אותה מתי היא יכולה. ואז תחזור לספר לנו להוראות המשך

אין לך מה לרדוף אחריה

לדעתי כדאי שתשאל אותה מתי נוח *לה* לצאת (ולא שאתה תקבע שעה ויום שנוחים לך), אם היא תתחמק תקבל את זה כתשובה שלילית אם לא- סבבה. או שאתה יכול פשוט להיות ישיר ולשאול אותה אם באופן כללי היא מעוניינת לצאת איתך (אבל אז יש מצב שהיא תברח.... יכוליות שהיא רוצה אותך אבל גם את החיזורים האלה). בהצלחה

שאפולי

New member
תעשה עוד צעדון קל

כזה שיבהיר לה חד משמעית שאתה מ עוניין ויסדר את המצפון שלך משם תשאיר את זה לה- תאמין לי אם היא מעוניינית היא יודעת איפה למצוא אותך.

נו , בנות

מה הייתן מעדיפות ? תעזרו לבחור...יש לו נק' מבט של גבר . הוא צריך את העיניים שלכן עכשיו..

למעלה