צריך יעוץ ועזרה

elazar234

New member
צריך יעוץ בקניית מחשב

שלום בעוד כחודשיים אני עומד לצאת לעבוד בחו"ל, וברצוני לקנות מחשב נייד. לא מיד שנייה, אלא מחנות, חדש לגמרי. הבעיה היא שכרגע אני יכול להשקיע בין 4000 ל-5000 ש"ח בקניית המחשב. אני צריך שהמחשב יוכל להכיל תוכנות כמו office ו-photoshop וגם שיוכל לתמוך במשחקים כמו c&c generals וכדומה. אשמח אם משהו יוכל לתת לי המלצה על מחשב (חברה, מעבד, זיכרון, כונן קשיח וכל שאר הדברים) שעומד בדרישות, מהן הדרישות ומה מחירו. תודה.

elazar234

New member
תיקון מחיר

חברים, בין 3000 ל-4000 ש"ח, ולא כמו שפורסם. שוב תודה

elazar234

New member
צריך יעוץ ועזרה

שלום בעוד כחודשיים אני עומד לצאת לעבוד בחו"ל, וברצוני לקנות מחשב נייד. לא מיד שנייה, אלא מחנות, חדש לגמרי. הבעיה היא שכרגע אני יכול להשקיע בין 3000 ל-4000 ש"ח בקניית המחשב. אני צריך שהמחשב יוכל להכיל תוכנות כמו office ו-photoshop וגם שיוכל לתמוך במשחקים כמו c&c generals וכדומה. אשמח אם משהו יוכל לתת לי המלצה על מחשב (חברה, מעבד, זיכרון, כונן קשיח וכל שאר הדברים) שעומד בדרישות, מהן הדרישות ומה מחירו. תודה.

Jan22

New member
תראה ..

נייד לשימושי משחקים עולה יותר מ4K ,כך שאם אתה מתכנן להריץ משחקים , תאלץ להעלות את התקציב ל5K מינימום ! פוטושופ כנ"ל ,הוא ירוץ לך על מעבד סלרון ,אולם ברמה מאוד נמוכה ! בתקציב הנוכחי שלך , תוכל למצוא נייד עם מעבד סלרון ,512MB והרדיסק 40/60GB !

tali_le

New member
מה פערי המחיר?

בין מעבד סלרון לפנטיום? ובכמה צריך להעלות את המחיר כדי להוריד את המשקל? טלי

Jan22

New member
נייד עם מעבד סלרון ממוצע יעלה לך

בסביבות ה4.5K - 4K עם משקל של 2.5KG פלוס מינוס ; נייד עם מעבד פנטיום החל מ5K וכלה ב ... ! איזה משקל את מחפשת ?

tali_le

New member
הגבתי להודעה הלא נכונה, משעשע

בכל אופן - אני מחפשת משקל כמה שיותר נמוך, משהו שיהיה נוח לסחוב המון שעות על הגב ועל אופניים טלי

elazar234

New member
בקשר להודעה הקודמת

סבבה, העליתי את התקציב ל-5000. עכשיו יש מחשב רלוונטי? תודה

Jan22

New member
אלעזר ,תראה חביבי ...

לא צריך לפתוח 900 הודעות ,בסדר ? תשרשר אותן למקורית !

elazar234

New member
שוב, עזרה ויעוץ (נתונים שונים)

שלום בעוד כחודשיים אני עומד לצאת לעבוד בחו"ל, וברצוני לקנות מחשב נייד. לא מיד שנייה, אלא מחנות, חדש לגמרי. הבעיה היא שכרגע אני יכול להשקיע בין 4000 ל-5000 ש"ח בקניית המחשב (שים לב, העליתי את המחיר, ואני חייב פנטיום ולא סלרון). אני צריך שהמחשב יוכל להכיל תוכנות כמו office ו-photoshop וגם שיוכל לתמוך במשחקים כמו c&c generals וכדומה. אשמח אם משהו יוכל לתת לי המלצה על מחשב (חברה, מעבד, זיכרון, כונן קשיח וכל שאר הדברים) שעומד בדרישות, מהן הדרישות ומה מחירו. תודה.

למעלה