צריך יעוץ דחוף!!!

gesus

New member
צריך יעוץ דחוף!!!../images/Emo54.gif

ביום שבת במירוץ נס ציונה הגעתי למקום ה-35 בתוצאה של 39 דקות. אני מסוגל לשפר את התוצאה הזו,אבל אני מחפש מקום להתאמן בו. אם משהו יודע על מקום כזה וכמה זה אמור לעלות לי אני אשמח לשמוע או לקרוא. ועוד שאלה רציתי לשאול:בשנה הבאה אני כנראה אלמד באוניברסיטת חיפה,ואני רוצה לקבל מלגת ספורטאי,אבל אין לי סיכוי כי אני לא חבר בשום אגודה. אם יש פה סטודנטים מ-א.ס.א שלומדים בחיפה או ספורטאים מהאוניברסיטה אני רוצה לקבל מידע על מלגות וסיכויי קבלה. בוקר טוב,עומר...

omerB

New member
בוקר טוב גם לך.

אגודות ריצה באזור המרכז יש כמה וכמה. לזהבה שמואלי יש קבוצת ריצה מפוארת ברמת השרון. יאיר קרני מאמן קבוצה גדולה בוינגייט. איגוד האתלטיקה מקים בימים אלו עמותת רצים. טלפונים יגיעו בהמשך מהרצים (מירי....)

gesus

New member
שכחתי גם לציין...../images/Emo54.gif

שאני גר בנס ציונה(מקום 35 במירוץ ביום שבת). ועוד משהו,כמה עולה להתאמן בקבוצה כזו? צהריים טובים,עומר...

rmiri

New member
כן עומר......אתה עונה יפה מאוד למה

להפריע. בשעות כאלה מתאמנים, אין זמן להיכנס לפורום. אני בקבוצה של זהבה שמואלי הגדולה. ממליצה בחום רב לכולם. איפה אתה גר כרגע? נמצא לך קבוצה או חברים לריצה

gesus

New member
עוד מידע../images/Emo54.gif

אני גר בנס ציונה. ת´אמת אני לא אוהב לרוץ עם עוד אנשים. אני כבר 7 שנים רץ ומתאמן לבד,אבל אני חושב שאני יכול להגיע להישגים בקנה מידה ארצי,אם אני אקבל את היעוץ הנכון. עומר...

למעלה