צריך ייעוץ...

yshicht

New member
צריך ייעוץ...

טוב זאת פעם ראשונה שאני כותב בפורום למרות שאני קורא בו מדי פעם כבר איזה שנתיים(בצבא קשה לי לשמור על זה). בכל מקרה, יש לי 2 שאלות: שאלה ראשונה - הייתי היםו עם מישהו שאני יוצא איתו. בכל מקרה, אחרי ששכבנו(הוא האקטיבי), ירד לו הקונדום כשהוא "יצא". אני כמובן לא ממש יכולתי לראות באיזה שלב זה קרה, כי הוא מאחורי. בכל מקרה, אני רוצה לדעת אם יש לי ממה לחשוש. אין לי יותר מדי נסיון(הוא הראשון), אז אני לא יודע אם זה קורה הרבה, אבל אני חושב שזה לא אמור לקרות. השאלה היא אם יש בשביל מה לעשות בדיקה, או שאין לי ממה לחשוש. שאלה שנייה - בפעמיים האחרונות שהייתי איתו(גם היום, בהתחלה), לא עומד לו. בפעם הקודמת זה קרה משהו כמו 3 פעמים(שחשבנו שכן ובסוף לו), והפעם(כמו שאפשר להבין) בסוף הוא כן עמד. רציתי לדעת אם יש לי מה לחשוב על זה בכלל, או שזה נורמלי... בכל מקרה, תודה רבה!

Li r a N

New member
כנס גבר,

בנוגע לשאלה הראשונה שלך - אני לא חושב שיש לך ממה לחשוש ,אבל בשביל להסיר כל ספק הייתי מציע לך ללכת ולהבדק. כדי שתוכל להיות יותר רגוע. ובנוגע לשאלה השניה - יכול להיות שהוא מתרגש כשהוא רואה אותך, הרי בסופו של דבר עמד לו והוא עשה את שלו, ונהנת, לא?

שעטנז

New member
אני חושש להשמע צדקן או משהו, אבל שיהיה...

למה אתה שוכב עם מישהו [קונדום או לא] בלי להיות בטוח ב-100 אחוז שהוא בריא ושאפשר לסמוך עליו?! בעע, נראה לי נסחפתי קצת. חחחח בכל מקרה, תעשה בדיקה, אין לך מה להפסיד... במיוחד אם אתה חייל - זה בחינם! =]

שעטנז

New member
מזל שאתה פה כדי לאמר לי... ../images/Emo3.gif

אל תתבלבל, אני באמת עומד מאחורי מה שכתבתי... פשוט, אני לא מכיר את הבן אדם, והשאלה הייתה חודרנית מידי... ואני באמת חייב להשתחרר קצת - אני היחיד שמפסיד מזה. מיי ורג'ינאל וֵויז פרובז מאצ' טווּ דטרימֵנטל, בתכלס. אבל זה לא המקום לפתוח בו את הנושא הזה. חחחח =]

../images/Emo88.gifמאמי

אתה אף פעם לא יודע אם הבנאדם שאתה שוכב איתו בריא ב100% או לא.. זה מה שקורה בסטוצים למיטב הבנתי (כי לא הייתי בעניין של סטוצים כל כך) זה לא שבאים ודורשים לראות תעודות מהרופא
בקשר רציני זה אחרת ואז גם לא צריך קונדום :)

GrimBoy

New member
אני מכיר 5306232 אנשים שיעידו...

שאתה כן היית בעניין של סטוצים פעם
חחחחחח ולגבי התגובה שתיהיה לך להערה הזאת אז... *לא מקשיב ולא מקשיב לא מקשיב ולא מקשיב... להל הלהלהלהלהללהלהלהלהלהלהל*

GrimBoy

New member
היי בחור.

שאלה ראשונה: הסיכוי שנדבקת במשהו מאוד קלוש. גם אם יש לו איידס וגם אם זה היה בלי קונדום בכלל, הסיכוי קלוש... העניין הוא שהסיכוי קלוש או לא הוא עדיין קיים ואם באמת הייתה סוג של "פדיחה" ובנוסף לפדיחה הזאת הוא "נשא"... רצוי שתעשה בדיקה בעוד שלושה חודשים. השאלה השנייה: לפעמים התרגשות, מתח, או התרכזות בדברים אחרים (כמו למשל לנסות לחדור) מורידה את הריגוש ואיתו גם את הזיקפה. טיפים מעבר לזה? אתה יוצא איתו? אתם זוג? תגיד לו בדיוק מה שאמרתי לך כדי שירגיש יותר בטוח ואז גם תבדוק איתו שהוא לא "מאונן" לפני שהוא רואה אותך לפחות כמה שעות טובות. בהצלחה.

למעלה