צריך ייעוץ

Marth Darunia

New member
צריך ייעוץ

עד היום לא שמעתי אף שיר של סיסטם, חוץ מלונלי דיי וצ'ופ סואי. את צ'ופ סואי אני אוהב, את לונלי דיי לא כ"כ. רציתי לשאול אם אתם יכולים להמליץ לי על דיסק אחד של סיסטם - האם היפנוטייז החדש הוא טוב, למרות לונלי דיי, או שהדיסקים הקודמים טובים יותר?

Big bear

New member
Toxicity

לדעתי הדיסק הכי מוצלח שלהם, וגם מתחברים אליו דיי מהר... תתחדש P:

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif אממ,

קשה לי להגיד לך טוקסיסיטי כי את טוקסיסיטי כבר עברתי, אבל לי המליצו עליו בהתחלה ובאמת אהבתי, אז כדאי שתנסה. היפנוטייז אלבום טוב- אבל אפשר להבין את זה רק אחרי שמכירים טוב את סיסטם, אז אל תתחיל עם היפנוטייז\מזמרייז. אז, או Toxicity, או Steal this albom!, ואם אתה אוהב כבד יותר, אולי תנסה רק לשמוע את האלבום system of a down.

ashkeloni

New member
מממ

אני חושב שתאהב את Toxicity, מהאלבום הזה בא השיר צ'ופ סואי

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifהיי ../images/Emo13.gif

אני חושבת שכדאי לך באמת להתחיל לפחות עם Toxicity. אם אהבת את צ'ופ סואי יש לי הרגשה שבכללי תאהב את כל הדיסק. Hypnotize, 'למרות לונלי דיי', לא גרוע. לדעתי הוא שיר חלש יחסית לאלבום, אבל אני לא חושבת שהוא גרוע ולא כל השירים בהיפנוטייז כמוהו. לדעתי סיסטם הם לא מאלו שבכל דיסק נהיים חלשים יותר, לדעתי בכל דיסק הם נותנים את אותה המוזיקה הטובה. אני ממליצה לך על כל דיסק, אבל לדעתי באמת עדיף להתחיל מ-Toxicity, דיסק ה'פריצה' שלהם, ואז לעבור לאלבום System Of A Down, באמת אם אתה בקטע של כבד יותר. חן

vampire17

New member
אעעעע.. המלצה שלי..

תתחיל מההתחלה. האלבום הראשון שלהם הוא אלבום איכותי. קצת כבד. אבל טוב ביותר. אם אתה רוצה משהו קליל יותר- טוקסיסיטי. אבל רק אם הראשון לא מתאים לך כ"כ. בהצלחה..^^

למעלה