צריך ייעוץ

CONNER MACLEOD

New member
צריך ייעוץ

מחר סוף סוף מגיע המכשיר שלי מחו"ל ואני רוצה להתקין בו עברית,בקשר לזה יש לי שתי שאלות: האם על העברית להיות מותקנת בזיכרון הרום או אולי עדיף להשתמש בכרטיס הזיכרון? איזה עברית כדאי להתקין ? המכשיר הוא HX2755 תודה

mikeoreli

New member
תשובה

למכשיר שלך יש 128 מ"ב ROM, כך שעוד 2 מ"ב של עברית לא ממש יכבידו עליו. למעשה כל מי שיכול, מתקין את העברית על הROM, כך שבמקה של HR לא תצטרך להתקין אותו שוב עם הרישום, אלא הוא מתקין את עצמו אוטומאטית. לגבי עברית למכשירך - את האמת - כבר לא יודע. בשניהם יש באגים. הייתרון של אירון הוא שירות ועריכת טקסט יותר טובה. הייתרון של PDAC הוא המילון והגרפיטי שהולך ומשתפר.

CONNER MACLEOD

New member
תודה רבה,עוד שאלה

האם למישהו משתי החברות המשווקות עברית יש יתרון כלשהו בגלישה? ניסוח אחר - אני מתכוון להגדיר חשבון דואר רשת למכשיר,האם עברית מסוג מסויים ידועה כבעלת יתרון / יותר באגים ( ג'יבריש ) ? אגב,הרכישה של העברית וההתקנה היא דרך האתר,נכון? אין צורך להגיע לחנות ? אגב , טיפים כלשהם יתקבלו בברכה,אני מתחיל את דרכי בעולם ה PPC.

castroman

New member
בקשר לשאלה השניה

הרכישה מתבצעת דרך האתר ובהחלט אין צורך להגיע לחנות, זה פשוט ומסודר.

mikeoreli

New member
מבחינת גלישה...

אין בעיות לאף עברית. יתכנו בעיות של ג'יבריש בתוכנות אחרות כמו דוא"ל, פתקים ועוד אך זה לא ממש שכיח בין המשתמשים וכן זה בשתי תוכנות העברית.

CONNER MACLEOD

New member
אז... מה אתה ממליץ?

לרכוש עברית של אירון או של PDAC? אני שואל כי אין לי קריטריונים לבחירה כל כך...

dds22

New member
אני יגיד לך מה אני בחרתי אחרי

התלבטות דומה. השירות של PDגרוע בצורה לא יאומנת וסיפורים רבים סופרו פה על כמה הוא רע לאומת איירון שהשירות טוב מאד. עברית זה אחד הרכיבים היותר חשובים במכשיר ואם לרוע מזלך יהיו לך בעיות כדי שיהיה למי לפנות. נושא זה היה המכריע אצלי שכן המילון הוא לא חיוני מאד (למרות שאפשר לקנות אותו בנפרד ב200 ש"ח), אני לא אוהב גרפיטי, וכל השאר אותו הדבר בשתיהן אז ללא ספק אירון.

mikeoreli

New member
חפש בזאפ

תמצא שם מחירים יותר נמוכים מאשר אצל יצרניות העברית עצמן.

למעלה