צריך ייעוץ

• פותח הנושא Hugin
  • פורסם בתאריך

Hugin

New member
צריך ייעוץ

שלום! אני מתחיל לימודים בקרוב ואני ממש זקוק למחשב נייד, מכיוון שאני אסחב אותו כל היום חשוב לי שיהיה במשקל סביר. חשבתי בהתחלה ללכת על אחד מדגמי ה12.1 כמו ה X60 או משהו בסגנון (אפילו שקלתי טאבלט) אבל נראה לי ש12.1 יהיה קטן מדיי. אני חושב יותר לכיוון ה13.3-15.4 אבל זה רק בהנחה ויש מחשבים כאלה עם סוללה סבירה (4+ שעות). הייתי שמח אם היה אפשר גם למצוא מפרט סביר, אבל זה ממש לא עדיפות, חשוב לי שיהיה למחשב מסך קריא וסוללה שתחזיק מעמדץ תקציב: עד 16000. למישהו יש המלצה? חשבתי אולי על T60 אבל הבנתי שהסוללה נגמרת יחסית מהר, אולי שווה לקנות עוד אחת ובכל זאת לקחת אותו? תודה רבה על העזרה :)

מסך של 12.1" קטן אבל מוריד את משקל המחשב

משמעותית. לי יש נייד עם מסך של 15.4" והוא כבד(3 ק"ג+-) ולכן אני לא מוציא אותו הרבה מהבית.

Hugin

New member
האמת שחשבתי על זה

ואני אעדיף להתמודד עם 3-4 קילו ומסך גדול יותר (עד כמה שזה נשמע נפלא..), אני חושב שחיי הסוללה הם הדבר הבעייתי העיקרי בכל הסיפור

kobi 23

New member
לגבי הT60

לי יש T60 עם מסך 15.4 אינץ' והסוללה מחזיקה בין 2.5-3 שעות. הסוללה בעלת 6 תאים וכמו כן העפתי קיבינימט את הויסטה שזוללת את הסוללה. עד כמה שאני יודע ההבדל במשקל בין הT60 עם המסך הקטן יותר ,14 אינץ הוא לא משמעותי. שלי שוקל כ 2.5 ק"ג (למרות שבלנובו הוא מצויין כ2.3) ואילו הדגם עם המסך הקטן שוקל כ2.2 ק"ג. אני מניח שזמן הסוללה עולה קצת. תראה מה תעשה,תפנה למקום שבו יש תצוגה נורמלית של מחשבים,כמו ביגבוקס או שקם אלקטריק ותראה אם המסך 12 אינץ הוא טוב בשבילך. בכל מקרה,לא נראה לי הכי פרקטי הTABLET.

RoyBO

New member
אחי לך על מה שאני קונה

DELL XPS 1330 מק"ט: XP-RC03-1750 בתקווה שמגיע החודש לארץ. עולה בין 9500-10000 ש"ח

kobi 23

New member
רועי,שאלה לי בקשר למחשב הנ"ל

איך הXPS מבחינת עמידות ? יש לי חבר ששוקל לקנות אותו והוא מתלבט בין הX60 לדל. הוא צריך להסתובב עם המחשב הרבה וכמו כן כל דבר נופל לו מהיידים.המלצתי לו על הטינקפאד. משחקים אולי הוא ישחק פה ושם וגם זה לא יותר מדי,כך שלא קריטי לו הכרטיס מסך. הוא עובד בעיקר לעריכה דיג' פשוטה יחסית (פרמייר,פוטושופ וכו') הוא בכל זאת מאוד רוצה את הדל,השאלה שקובעת איך הוא מבחינת מאסיביות תודה מראש

RoyBO

New member
אממ..לדעתי שייקח את ה-T60\61

פשוט הדל לא במאה אחוז מאסיבי כמו הטינקפאד לפי מה שראיתי.

kobi 23

New member
תשמע

האמת היא שלפני שקניתי את שלי,חשבתי לקנות את הT60 עם ה14'' אבל הדגם שקניתי יצא הרבה יותר.\ בנוסף לכך זכרון יותר גדול,כרטיס מסך יעודי,ומעבד חזק יותר (אין לי מושג איך). רציתי מחשב קל וההבדל במשקל הוא לא כזה קריטי.ולכן לא חושב שזה יתאים לו,ולא המלצי לו עליו.הוא רוצה שהמשקל יהיה דרומה מ2 קילו

Hugin

New member
אני כבר מוכן להתפשר על המשקל

מסתבר שהנייד הישן שלי שקל יותר מ3.5 וסחבתי אותו יום יום במשך כמה שנים טובות. מבחינת סוללה, איך ה T61?

למעלה