צריך ייעוץ בקניית XBOX ONE

op77777

New member
צריך ייעוץ בקניית XBOX ONE

שלום,
יש לי שני בנים (12 , 9) שעד היום שיחקו ב WII עוד מעט כבר 5 שנים ...
הגיע הזמן לשדרג אותם וחשבתי על ה ONE.
1. האם בהתאם לגיל של הילדים עדיף את ה ONE על פני PS4 ?
2. הם רוצים לקנות את הערכה עם הקינקט, איפה כדאי היום לקנות את הערכה עם שני שלטים מבחינת כדאיות מחיר ומה שמקבלים. קראתי שבנוסף ךחניות הרגילות גם אורנג ופלאפון מוכרים את זה, חשובה לי אחריות היבואן.
3. מה לגבי רכישת מנוי - האם כדאי ?
4. איזה שימושים פרקטים אחרים אפשר להנות מה XBOXONE ?

תודה !

Josh Gross

New member
אני לא מוצא שום יתרון בקניית X1 על פני PS4

לצרכים שאתה מתאר, עבור ילדים(בנים).
בטווח הארוך, הPS4 ישרת אותם טוב יותר לדעתי.

עטלפוני

New member
שאלת את הילדים מה הם מעדיפים ?

אני מהמר ששימושי מדיה ו/או אפליקציות פחות מעניינים אותם, אז מה שנשאר לטובת האקס בוקס זה רק הקינקט ומשחקים בלעדיים. אם חשוב להם קינקט או יש משחק ספציפי שהוא רק לאקס בוקס שהם רוצים - לך על זה. אבל אם רק מה שמעניין אותם זה פיפ"א ו Call Of Duty, אז הפס4 עדיפה.
&nbsp
לגבי המנוי, זה בעיקר כדי לשחק און-ליין. אם אין צורך בזה, וותר.
&nbsp
שימושים פרקטיים אחרים לילדים בני 9 - 11 הם אפסיים, פחות רלוונטי לגביך (בגדול, לטעמי זה נותן מענה כולל יותר כמרכז בידורי לסלון). יותר חשוב מה יש לחברים שלהם, כי ככה יהיה להם קל לשחק יחד און ליין ו/או להחליף משחקים.

eran_le

New member
יש משחק לקינקט שמצדיק קניה של הקונסולה?

חשבתי שאקנה את שתי הקונסולות, את האקסבוקס בעיקר בשביל הקינקט, אבל עד עכשיו, ועברה כבר שנה, לא שמתי לב למשחק אחד מעניין שיצדיק קניה. ממה שראיתי המעט מאוד שיצאו קיבלו ביקורות די גרועות. אז נשארתי רק עם ה PS4 בינתיים. האם פספסתי משהו והאם הקינקט שימושי לך? כדאי לדעתך לקנות גם את הקונסולה הזאת?

עטלפוני

New member
שאלה מוזרה קצת

אם אתה חובב משחקי ריקוד או ספורט, אז תשתמש בזה כל יום. אם לא, אז לא. תלוי מה הטעם שלך ומה אתה מחפש.
&nbsp
יש כרגע 5 משחקי תנועה, תקרא ביקורת על "פנטזיה", זה הכי מתוחכם מבינהם. עבורי אלה משחקים שממצים אחרי כמה זמן, או כאלה שמשחקים רק במצבים מסוימים. אני הרבה יותר משתמש בתוספות למשחקים הרגילים (פקודות קוליות להחלפת נשקים, אפשרות לסובב את המצלמה או להציץ ע"י הטיית ראש, חלק מהמשחקים עוברים לתפריט השהייה כשאתה קם מהחדר וחוזרים כשחזרת לשחק אוטומטית וזיהוי שחקן אוטומטי (קפיצה בין היוזרים וכו')
&nbsp
אם יש לך פס4, אל תקנה אלא אם יש לך סיבה ספציפית שאתה יודע עליה.

eran_le

New member
אולי מוזרה.. אבל פשוט היו לי ציפיות מזה כשיצא,

כי דחפו את זה לכל קונסולה וגם נשמע שטכנית זה מצויין, אז ציפיתי גם לאפליקציות מעניינות, אבל ממה שהתרשמתי אין משהו מעבר לרמת הגימיק, כך שניסיתי להבין ממי מיש לו את זה אם באמת יש לזה ערך מוסף גדול כפי שהציפיות היו - ונשמע שממש לא. משחקי ריקוד הילדות אוהבות אבל יש גם ל PS4 ולא נראה לי שזה מצדיק להשקיע גם בקינקט, ובמשחקים רגילים אני מניח שאין לזה ממש שימוש מעבר למה שהזכרת, שזה נחמד אבל לא נשמע כזה חשוב, ולא נראה לי בכלל שאשתמש בפונקציות האלה.

עטלפוני

New member
אין "קילר פיצ'ר"

אבל אני לא מצטער שרכשתי את הגרסה עם הקינקט, והייתי רוכש אותה שוב לו הייתי צריך לבחור. זה המון דברים קטנים נחמדים שמשפרים את החוויה. זו כן תוספת מחיר.. אז זה שיקול כמובן.

op77777

New member
עוד מידע ...

1. לגבי הקינקנט - חשבתי שיש שימושים רבים בהקשר הזה, אין ספק שזה משהו שבעקבות ה wii הם מעדיפים שיהיה. השאלה אם זה באמת מצדיק קניה של X1 לעומת ה ps4?2. הבכור מאוד אוהב משחקי פעולה והקטן יותר פיפא וכו, יש עוד ילד בן 5 שחשבתי שבשלב הזה גם יהנה מהקינקט. 3. דבר אחרון, חשבתי לעשות שימוש ב x1 כמערכת מולטימדיה בסלון, כלומר להראות לילד הקטן סרטים ביוטיוב ועוד שימושים פרקטייים.אני מבין מקריאה שה ps4 יותר חזק ויותר נמכר, אבל מדובר בילד בן 11 בטוח עוד 3-4 שנים יהיה כבר ps5 בשבילו - לא ?מה דעתכם ?

eran_le

New member
לגבי 3, גם ה PS4 יכול להציג יוטיוב

לא ברור לאילו עוד שימושים אתה מתכוון, אבל ממה שהבנתי, הקינקט יכול להפעיל מכשירים ע"י אינפרא אדום, וגם אפשר לחבר לאקסבוקס את הממיר של הכבלים כדי לקבל עוד קצת פונקציות (בעלי קונסולה יוכלו לפרט יותר אולי) - שני הדברים לא נשמעים לי כמו משהו שאי אפשר לחיות בלעדיו, למעשה לא נראה לי שהייתי משתמש בזה בכלל. נראה לי למשל מסורבל להנמיך ווליום עם תנועות ידיים משונות או פקודות קוליות. גימיק להראות לחברים ותו לא (אבל שוב, אין לי את הקונסולה).

עטלפוני

New member
דווקא השינוי ווליום זה אחד הדברים הנוחים

כשאני במשחק ופתאום מתחיל קרב בהפתעה ויש הרבה רעש זה נוח פשוט לומר לו להחליש או להשתיק תוך כדי משחק, במקום לעצור ולקחת את השלט של המגבר כדי להחליש ואז לחזור לשחק. התנועות ידיים אכן גרועות, מסיבה לא ברורה ניווט בתפריט עבד לי עם הידיים טוב יותר ב 360.
&nbsp
האינפרא אדום זה פיצ'ר מאוד נחמד. מדליקים את האקס בוקס והוא מפעיל לבד את המגבר הטלוויזיה, ואפשר גם לומר לו להפעיל את מה שמחובר ל HDMI IN. כנ"ל בכיבוי.

op77777

New member
קניתי one ...

עם קינקנט.אתמול רק התקנתיעד עכשיו נראית לי מערכת משומנת שעובדת מהר ללא תקיעותעוד לא היתה לי הזדמנות להפעיל משחקים מקוצר זמן ...יש לי לעת עתה מספר דברים לא מובנים1. המלצה על מעמד לקינקנט ? האם על הטלוויזיה או על הקיר מעליה ?2. האם ניתן להקליד חיפושים בדפדפן או יוטיוב בעברית ?3. איזה דברים נוספים אפשר לעשות עם Xbox כמערכת מולטימדיה בסלון ?4. מנוי gold live כדאי ? אם כן איפה הכי זול ?תודה !

מה שאני מציע לך לעשות עם יוטיוב, זה לסנכרן את הONE עם הפון.

אתה יכול לעשות דבר כזה בONE/PS4 שאתה מסנכרן אותן עם המחשב/פלאפון שלך ואז כל סרטון שאתה רואה במחשב/פלאפון אתה יכול להעביר בשניה לצפייה דרך הONE
חפש באפליקציה של יוטיוב אפשרות settings שם יהיה לך pair device בערך (לי יש PS4 פשוט) זה יתן לך קוד וכתובת אתר. אם תכנס לכתובת מהפלאפון או מהמחשב ותקיש בהם את הקוד, מאותו רגע הם יהיו מסונכרנים עם הONE וכל סרטון שתראה דרכם תוכל להעביר לצפייה בONE מומלץ לסנכרן את הפון ככה תמיד תהיה לך דרך מהירה וזמינה לכתוב בעברית. כמובן שאחרי שהקשת אתה יכול לצאת מיוטיוב בפון .

עטלפוני

New member
=>

תתחדש!
&nbsp
1. רכשתי באיביי משהו בסביבות ה 40 שקלים, עובד נהדר. אני אישית תליתי על הקיר גם יפה יותר וגם מפחיד אורחים כי זו מצלמה שמסתכלת ישר על הספה בסלון.
&nbsp
http://www.ebay.com/itm/2x-Mini-TV-...me_Motion_Sensors_Cameras&hash=item5b01d62dd0
&nbsp
2. כן, או בשיטה ש Chrono אמר לך, או בעזרת תוכנת העזר החינמית לסלולר/טאבלט Xbox One SmartGlass. בלי קשר כדאי להתקין אותה.
&nbsp
3. זה סטרימר לכל דבר, אתה יכול להתקין תוכנות מדיה מהחנות במכשיר כגון Plex או Media Player. כמובן שגם התוכנה של הניגון דיסקים/סרטים אם אתה צריך. גם לדחוף מטלפון/מחשב וגם למשוך. בלי קשר ליוטיוב ואם אתה מנוי אז גם נטפליקס.
&nbsp
4.לשיקולך, לדעתי כן. יש הנחות ומשחקים חינם ואפשרות לשחק ואון-ליין. חפש באתר http://www.cdkeys.com, יש שם תמיד מנויים בזול.
&nbsp
5. עצה: לדעתי חכה עם רכישת משחקים. יהיו המון מבצעים בחודש הקרוב בגלל בלאק פריידי/קריסמס. שווה לחכות. בדגש עם Ryse, שהשמועה אומרת שהוא יהיה המשחק חינם של דצמבר למנוי גולד. אופציה נחמדה זה לעשות מנוי ל EA Access, תמורת 30 דולר בשנה תקבל גישה מלאה ל 6 משחקים מלאים, הנחות ועוד כל מיני צ'ופרים. מספיק שאתה מתעניין ב 2 מהמשחקים האלה וזה דיל שווה. תקרא ותבדוק. http://www.ea.com/eaaccess/

למעלה