צריך חוות דעת

צריך חוות דעת

יש לי שאלה שאולי יותר מתאימה לפורום סלולארי אבל שם אין מי לדבר, אז אשאל כאן, ואודה לכם על העיצה, מה אתם אומרים על המסלול החדש של פלאפון? משתלם? יש בזה גם פלוסים וגם מינוסים, מצד אחד מ350 ש. נחתכת החשבונית לחצי, הבסיס הוא 63 לכל היעדים, וזה יוצא 175 וזה חבלז, יש גם שעת שיחה בשעות הפנאי בחינם, 10 הודעות SMS בחודש חינם, ו....2 יעדים לבחירה או פלאפון או בזק, ב 11 אג` לדקה, וגם זה נחתך לחצי, אם מדברים מעל 350 ש. החסרונות, שאין כרטיס סים, מה שאומר שאם רוצים להחליף את המכשיר אחרי שנה, אין אפשרות, רק שידרוגים ובלגאנים, אבל מצד שני, לא נורא, כי אם מדברים מעל 50 ש. מקבלים זיכוי מלא על המכשיר, כמובן תלוי איזה מכשיר רוכשים, זיכוי מלא מקבלים על הסמסונג 620 , מכשיר קטן וחביב, בקיצור אני בדילמה, מה אתם אומרים, מפחיד אותי הקטע להיות כבול לחברה 3 שנים, בכרטיס סים אין בעיה מחליפים מכשיר וזהו, ואת הישן מוכרים לחבר...אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

צודק, אבל מה עם

עזוב תעזוב עמו? זה פשוט קצת דחוף לי. אבל לא משנה, אם קשה לכם אז נעשה הקפצה אחרי פורים, פורים שמח.

sarav55

New member
מי יכול לחשוב על פלא

בפורים עם ראש נפוח מהשתיה תגיד אתה בסוטול????

זה לא שיקול בכלל ללקוח הפרטי

המבצעים האלה! וכי איזה אדם שפוי (שלא נכלל במגזר העסקי) מדבר בסכום של 350 ש"ח ואפילו 175 ש"ח??? זה בסך הכל טריקים של קופירייטרים בשביל למשוך את תשומת הלב של הצרכן הפשוט והתמים! ע"י הטעיות וחשבונות לא רלוונטיים ללקוח הפשוט והתמים והישר! בכל מקרה השכל הישר אומר שבכדי להיות לקוח של חברת פלאפון צריך סיבה יוצאת דופן באמת! רק דוגמה....אם יש קליטה באזור שלכם הכי טובה של חברת פלא פון....או אז אני יכול להבין את ההצטרפות לפלאפון , או שכל המשפחה כבר מנויים שם זה עוד סיבה טובה! אבל אלו הסיבות היחידות . אגב מכשירי סמסונג ברשת פלאפון ידועים בקליטתם החלשה! שאר המכשירים הטובים עולים המון כסף בכדי לקבל החזר מלא . בכל מקרה בפלאפון אתה חייב לדבר לפחות דקה בחודש! אחרת אתה נקנס, אינני זוכר כרגע את הסכום . דעתי היא שלא ממש כדי לך ללכת על זה .

כמה דברים

אתה כנראה לא מודע להרגלי הדיבור של עם ישראל, תשאל את חברים שלך כמה סכום החשבון האחרון אותו הם קיבלו ותופתע, דבר שני, אני משתייך למגזר העסקי, חלק גדול מעבודתי בנוי על השימוש התלותי בפלאפון, לשם דוגמא, סכום החשבון החודשי האחרון שלי עמד על 600 ש. ובחודשים הקודמים המצב לא היה הרבה יותר טוב, וזה כשאני נמצא במסלול 63 אג` לכל היעדים ברשת אורנג, ועוד דבר, במבצע הזה של חברת פלאפון אם לא דיברת לא שילמת, ואין שום קנס, אבל את העלות של המכשיר עצמו צריך לשלם כל חודש במשך 36 חודשים, ואם לא דיברת, אז הפסדת את הזיכוי, אבל אין שום קנס, ועכשיו לאור הנתונים האלה, תשקול מחדש את תשובתך.

הוא שאמרתי,במגזר העסקי אכן

אלה בערך הסכומים שמדברים בהם אם זה טוב?!.....אני באמת איני יודע......משום מה לאנשים שבמגזר העסקי נדמה שכסף גודל על עצים?!?! נדמה לי שבמחלקה העסקית - של אורנג וסלקום תקבל הצעות יעילות יותר! ובלי קשר גם אורנג וסלקום מציעים את אותה תוכנית פחות או יותר! אז למה דווקא פלאפון??? שאגב ידוע....כחברה עם הקליטה והפריסה הגרוע ביותר בארץ!!! נ.ב. החשבון הממוצע של הלקוח הישראלי הוא ע"פ משרד התקשורת והלשכה המרכזית לסטיסטיקה הוא 180 ש"ח לחודש . בנוגע לתשלום המינימלי אני עדיין חושב שכדיי שתבדוק את הנושא שוב . בכל מקרה בהצלחה בכל אשר תבחר

תודה על תשובותיך

לגבי מה שאמרת לברר מסלולים, אז באורנג אין כלום, חוץ מהמסלול הרגיל של 63 לכל היעדים, אבל בסלקום יש ויש חבילה מדורגת, אם דיברת מעל 200 ש. אז יש הנחה של 15 אחוז מהחשבון, ומעל 350 יש 30 אחוז הנחה, ומ450 ש. יש הנחה של 50 אחוז מסכום כל החשבונית, והמסלול הזה אכן גם אופציה נשקלת, לגבי הקליטה דווקא לפי מה שחברים מפטפטים, יש לחברת פלאפון את הקליטה הכי טובה, אז בנושא הזה אין לי תשובה חד משמעית.

תרשה לי לחלוק עליך לחלוטין

רשת פלאפון היא הרשת - הגרוע - ביותר בארץ בפער עצום מסלקום ואורנג!!! כדיי שפעם אחת תעקוב בנושא הזה ב"פורום סלולרי",ותראה לבד את התלונות הרבות שיש בנושא הזה בקשר לפלאפון . ואני בתור אחד שיש לו יד ורגל קצת בנושא הסלולרי , אומר לך מנסיון אישי שאתה תקלל את היום שקנית מכשיר של רשת פלא פון!!! יהיה לך אין ספור ניתוקים - ללא הסבר תעבור באזורים שלמים שחיווי הקליטה - יהיה בקושי שורה אחת איכות השיחה - שתי דרגות למטה מסלקום ואורנג וזה לא שפלאפון לא מנסים לשפר , הו הו....הם מנסים,אבל זה לא ממש מצליח להם בתור לקוח פרטי - זה לא נורא כל כך בתור לקוח עסקי שמדבר הרבה - הבעיות האלה ישגעו אותך לא ..... אני לא יחצ"ן לא של אורנג ולא של סלקום אבל בתוך עמי אנוכי יושבת ואוזני ועיני שומעות ורואות את מה שקורה בשוק הסלולרי אגב חברך ששאלת אני משער שהדבר שהם מבינים בו זה איך להשיג תוכניות זולות , וככה הם קובעים את איכות הרשת |

דווקא היום פגשתי משתמש ../images/Emo4.gif

חדש של פלאפון עם הסם 620 בתוכנית עסקית של פלאפון והוא אישר לי מילה במילה ממה שכתבתי בבוקר . 1) יש כל הזמן ניתוקים 2) אין קליטה טובה באזורים סגורים במקלטים וחדרים ללא חלונות 3) איכות השמיעה נמוכה משמעותית מאורנג וסלקום 4) אזורים רבים פשוט אין קליטה טובה לא סתם 75 אחוז מאזרחי כדור הארץ משתמשים עם GSM אתמול פורסם שיש כיום מליארד!!! משתמשים ב GSM בעולם .

tangi4

New member
לואי שלום

המסלול של פלאפון קורץ אך לאחר בדיקה מעמיקה בתחום שאני קצת מתמצא בו הוברר שאינו מן המשתלמים. א. האיכות של הקליטה בפלאפון ובמיוחד בסמסונג הוא על הפנים. ב. הם ללא סים וזה מינוס אדיר. ג. קח לדוגמא את מסלול הסטודנט של סלקום שם כבר מה250 שח הראשונים כבר יורד לך אמנם רק ב25 אחוז כמדומני. אבל תלוי כמה אתה מדבר . אגב בסלקום זה על בסיס 60 אגורות. תחשוב שוב לגבי הצעד הנל להכנס ולחתום לחברת פלאפון שלוש שנים. אני לא הייתי חותם להתראות.

61 אג` ולא 60

בסלקום, לכל החברות הסלולאריות יש בעיות קליטה, אף חברה היא לא מושלמת בזה, אז חברה אחת יותר טובה במרכז, והשניה טובה יותר בדרום, לגבי הקליטה והאיכות של סמסונג אני יכול להסכים איתך כי היה לי בעבר הלא רחוק סמסונג 2000i והיו בו בעיות דומות, עכשיו, את העלות של המכשיר שזה 23.9 ש. בחודש מקבלים חזרה בשלמות אם מדברים מעל 50 ש. אבל בסלקום אתה חייב לקנות מכשיר גם כן עם התחייבות ל3 שנים אבל אחרי זה אפשר למכור את זה, כי זה עובד על סים והפלוס הוא שלא מוגבלים, אבל בפלאפון כדי למכור חייבים לעשות העברת בעלות שעולה הרבה כסף וכבר לא שווה למכור את המכשיר, ואם נאמר, נמאס אחרי שנה, לראות את המכשיר מול העיניים, אין מה לעשות.

לואי,שיקול נוסף לדעתי

עוד שיקול בהצטרפות לחברה מסויימת, תבדוק באיזה רשת נמצאים סביבתך הקרובה שאתה מרבה לדבר ומדברים איתך. למרות שלהרבה מנויים יש תעריף שיחה אחידה לכל היעדים עדיין זה לא מספיק בשביל לנצל חלק מההטבות שכל חברה מציעה (תעריף SMS גבוה במיוחד בין הרשתות) וחוץ מזה יש עדיין הרבה מנויים שאין להם תעריף אחיד לכל היעדים מה שאומר שאם הם בחברה הם יצטרכו לשלם מחיר גבוה בהרבה בשביל לדבר איתך

אבל ..

כמו שכתבתי במשלוח הודעות אין כזה דבר תעריף אחיד ויש השלמה של 43 אג` ויש בחברות אחרות הטבות של 3 יעדים ב % 50 הנחה רק זמן אויר של החברה או דקות חינם בשעות הערב רק על זמן אויר של החברה ויש כל מיני הטבות שמתיחסות ספציפית רק על זמן אויר שלהן

למעלה