צריך חוות דעת על דגם של marin

צריך חוות דעת על דגם של marin

חברים אני צריך חוות דעת על הזוג של מרין שאני רוכב עליו מדגם PIONEER TRAIL . מה אתם חושבים עליהם בתור אופני כניסה ??? צריך חוות דעת על חוזק השילדה ,על הבולם ובכלל בכללי .... ועוד משהו איך אני מזהה מה המידה שלהם ואם הם מתאימות לי ???אני 178 שוקל 74 . תודה לכל העוזרים ...תמונה מצורפת.

שכחתי לציין ....

שחכתי לציין ששידרגתי להם את הג'אנטים לג'אנטים כפולים, את הצמיגים לWTB וולקירפטור קידמי ואחורי,את הכיסא לקחתי מהזוג הקודם שלי שהיה GT אגרסור ,כיסא עם ג'ל כזה,החלפתי להם פדאלים לקליפלס של שימאנו PD- M520 .

נוווו אף אחד לא יכול לתת חוות דעת??

איך האופניים שעליהם אני רוכב כרגע ....כמו שרשמתי לפני, שידרגתי להם כמה דברים בבקשה תנו חוות דעת כי אני כל הזמן חושב שהאופניים שלי לא משהו ותאמת שאין לי כרגע כסף לקנות שיכוך מלא בעסה....

תודה פרסי אבל צריך עוד תגובות ...

היו לי GT agresor שהיו בלי אוזן למעביר האחורי ,הוא היה מוברג על השלדה משהו מסריח....אחרי שהאחים שלי לקחו אותם לסיבוב דפקו את המנוף ונאכלה ההברגה רצו על התיקון בערך 200 שקל . יום אחד ראיתי את הגוף של המרין זרוק באיזה חנות בצד ובמצב טוב הוספתי עוד 400 שקל ולקחתי אותו. לפי דעתי עשיתי עיסקה פצצה בהתחשב שהיו ב-GT הילוכים דפוקים כמו גז באופנוע בולם קידמי מסריח שילדה כבדה ובקיצור המיץ של הזבן משהו מקביל לאופני מדבקה... בקיצור אני צריך עוד תגובות מה אתם חושבים עליהם בתור אופני כניסה אחרי השידרוג שעשיתי להם כמובן . קחו קישור לדגם שלי באתר של מרין פה כמובן הם במצב רגיל לפני השידרוג. http://www.marinbikes.com/bicycles_2005/html/bikes/bike_specs/specs_pioneer_trail.html

ranperagmin

New member
כנס:

אלה אופני כניסה סבירים בהחלט. אני לא כל כך מבין איזה חוות דעת אתה רוצה לקבל אחרי שקנית אותם ?
ולדעת האם המידה מתאימה ? את זה בודקים לפני שקונים.

הבעיה שלא בדקתי ...

הם היו נראות במידה שלי ומשום מה לא שאלתי ...אני גם לא מוצא את המידה שאמורה להיות על השילדה.

אבל מה זה משנה

מה כתוב על השילדה? תעשה סיבוב. נוח לך? אתה מרגיש שהם מתאימים לך? זה המדד.

למעלה