צריך חוות דעת דחוף!!!

צריך חוות דעת דחוף!!!

זכיתי במכרז במחשב נייד טושיבה..: http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/publicsaleproduct.aspx?AuctionId=5276027 אני אמור לשלם עליו 3300 ש"ח בהשווואה שעשיתי בזאפ מצאתי אותו ב3680 בערך עכשיו השאלה האם זה מחשב טוב? השימוש בו יעשה למטרות חובבניות בלבד.... כדאי? אם תגידו מחשב פשוט אני כניראה יבטל.... בבקשה זה דחוף לי....

RoyBO

New member
המחשב עצמו דגם הכי בסיסי שיש.

כונן HD קטן יחסית, מעבד סלרון שאינו כפול ליבה ולא תומך 64 ביט. זיכרון רק 1GB למערכת ויסטה זו התאבדות. כרטיס מסך מובנה מהסוג הישן ביותר אינטל 900, כאשר יש כבר אינטל X3100 (מהסוג המובנה). אם אתה מתכנן לראות סרטים ולגלוש באינטרנט וזהו המחשב יספק אותך- רק שים עליו WIN XP אם אתה רוצה להשתמש בעוד תוכנות כלשהן, ציין מהן. בכל מקרה המלצה שלי לקנות מחשב שיש לו מעבד כפול ליבה בסיסי לפחות.

RoyBO

New member
מחשב חמוד, בסיסי מאוד, ויסטה לא תרוץ טוב עליו

בקיצור... מה נחשב היום למחשב טוב+ ועדיין

אפשר להישאר עם עודף בכיס... אם יש לינק זה יעזור לי מאוד... כי עד עכשיו ניראה לי שאני לא יודע מה אני עושה בכל המכרזים האלה... ורק פה אני מקבל מענה מקצועי.... אז תודה ובבקשה נסה לתת לי איזה לינק ככה המלצה שלך...

הנה נתונים:

* מעבד Intel Dual Core 2.0Ghz * דיסק קשיח 120GB SATA * זיכרון 1024MB בטכנולוגיית DDR-II * מסך רחב "VibrantView WIDE 15.4 * צורב DVD – תומך DVDRW בטכנולוגיית Dual-Layer אחריות בינלאומית ע"י LENOVO במעבדות IBM מעבד סוג מעבד: Intel® Core™ Duo מהירות המעבד: 2.0Ghz זכרון מטמון cache: 2MB BUS SPEED: מידע אינו זמין סדרה: T2450 זכרון נפח: 1024MB מהירות: 667MHz סוג זכרון: DDR2 אפשרות להרחבה עד: 2048MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL סוג החיבור לדיסק קשיח: S.ATA נפח אחסון של הדיסק הקשיח: 120GB מהירות הדיסק הקשיח: מידע אינו זמין מסך גודל מסך: 15.4 אינץ' פורמט המסך: 16:10 רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 PCI-Express מסך (Fine Bright Technology): ללא מערכת הפעלה מערכת הפעלה: Windows VISTA HOME Premium חיבורים PCMCIA: כלול Firewire IEEE-1394: כלול VGA 15-pin: כלול RJ-11 (מודם): כלול RJ-45 Ethernet: כלול S-Video TV Out: כלול כניסת מיקרופון: כלול PS/2: ללא LPT: ללא S/PDIF: ללא Fingerprint: כלול HDD Security: ללא USB 2.0: 4 תקשורת כרטיס רשת: 10/100 מודם תקשרות מהירה V. 92: כלול כרטיס רשת אלחוטי: Wi-Fi 802.11b/g מודם 56K פנימי: ללא Bluetooth: כלול נתוני שמע רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול כרטיס קול: SoundMAX קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי XD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MS PRO: מידע אינו זמין קורא כרטיסי MMC: כלול קורא כרטיסי SM: מידע אינו זמין קורא כרטיסי CF: מידע אינו זמין קורא כרטיסי SD-Pro: מידע אינו זמין נתוני סוללה זמן עבודה: 2.2 שעות סוג סוללה: Lithium-ion מידות משקל כולל סוללה: 2.8 ק"ג גובה: 26.7 ס"מ רוחב: 36 ס"מ עובי: 3.86 ס"מ פרטים נוספים מסך: VibrantView מספר תאי סוללה: 6 תאים

RoyBO

New member
אני במכירות פומביות לא נוטה להתעסק

במחיר שלקחת את המחשב זה מחיר טוב הוא עולה כ200 עד 400 ש"ח יותר במכירה רגילה.

למעלה