צריך חוות דעת... בעיקר בנות...

reneg

New member
צריך חוות דעת... בעיקר בנות...

קודם כל אקדים ואומר שאני מהמין השני, אבל מבקש את עזרתכן ואת חוות דעתכן על משהו שקרה לי וזה (אני מקווה) המקום... הסיפור הוא די ארוך אבל אנסה לתמצת אותו... לפני מספר חודשים פגשתי בחורה, התאהבנו בטירוף והיינו כל הזמן אחד עם השני, טיולים, סופי שבוע בצפון, יציאות או סתם בבית ביחד... פשוט היינו מאוהבים... אך לאחר כ 4 חודשים יצאתי לטיול של אחרי צבא לדרום אמריקה בתכנון של סה"כ 3 חודשים, היא רצתה שניפרד ואח"כ כשאחזור נראה מה יהיה... בסוף הצלחתי לשכנע אותה שנישאר ביחד... טסתי ובהתחלה הכל היה מושלם... עד שאחרי חודש וחצי בערך היא אומרת לי שדברים כבר לא כמו שהם היו... שהיא לא מרגישה אותו הדבר... קיצרתי את הטיול כדי לחזור לארץ ולנסות לשנות דברים... חזרתי ונפגשתי איתה... היא סיפרה לי שהיה לה נורא קשה ושמישהו התחיל איתה והיא פשוט שפכה לו את הלב והוא ניצל את זה ועכשיו הם יוצאים... ניסיתי לשכנע אותה לחזור, נתתי לה יומן שכתבתי עם כל מה שאני מרגיש אליה כל הטיול... שום דבר לא עוזר ונשארתי עם לב שבור... מה אתם אומרים?

*rinat*

New member
היי וברוך בואך קודם כל.....

מה שיש לי להגיד לך זה שזה צפוי מראש... כלומר תראה קשה לחכות למישהוא שלושה חודשיים זה המון זמן והרבה דברים מתרחשים בתקופה כזאת אבל בכל זאת שאני מעמידה את עצמי במקומכם אני לא חושבת שהייתי מסוגלת לשכוח את חבר שלי.... אבל אתה רואה???? לא תמיד נופלים על מי שאנחנו ראוים לו גם אם זה ניראה הכי יפה והכי ורוד .... אולי תקופת הזמן הזאת שלא היית איתה גרם לה להבין שהיא יכולה להסתדר בלעדיך... (מצטערת אם זה נשמע פוגע) ושאולי גם טוב לה... העניין שהאפשרות שהיא נתנה למישהוא אחר להכנס לה לחיים זה רק המ שמראה שלא היה אכפת לה ולפי דעתי אני לא אכלתי את הסיםור של "לשפוח את הלב והוא ניצל את זה" תחשוב על זה כאילו מה זאת אומרת ??? שפכת את הלב למישהוא זר ונתת לו לנצל אותך שהכנס לחייך ובידיעה שהוא ניצל את זה??? לא יודעת בכל אופן לי זה לא מסתדר במח.. ושוב פעם בקשר לנסיעה שלך .... הצאת לה לבוא איתך? היה כל כך בוער לך לנסוע ולעזוב אותה כאן??? טוב.... אני רשמתי את המ שאני חושבץ אשמח אם תחזיר לי תגובה ותענה לי על השאלות ולסיום אני יוכלה להגיד לך קבל
ותתעודד

reneg

New member
היי רינת...

הצעתי לה לבוא... היא אמרה שהיא לא רוצה כזה טיול וגם רק התחילה לעבוד ולא היה לה כסף... לא היה בוער לעזוב אותה... זה היה טיול של אחרי צבא... ואני מצטער על זה שנסעתי...

GALI02

New member
שלומלום לך../images/Emo13.gif

אני כל כך מבינה לליבך... תראה, מה שאני הולכת להגיד לך אולי יישמע לך אכזרי ובוטה אבל רצית תשובה כנה, נכון?! אם לקח לה חודש וחצי למצוא אהבה חדשה אז כנראה שזה היה קורה בכל מקרה בלי קשר לטיול שלך. כך שאם אתה מרגיש נקיפות מצפון ומצטער על שנסעת. אז אני לא חושבת שאתה צריך להרגיש ככה. כנראה שזאת לא הייתה אהבה אמיתית. אני בטוחה שבתקופה שהייתם ביחד היא אהבה אותך ואתה אותה אבל כנראה שזאת הייתה מסוג האהבות שלא אמורות להימשך יותר מתקופה זמנית. זאת דעתי בכל אופן. אני חושבת שאתה צריך להמשיך הלאה. גילי

jess ועוד

New member
מה יש להגיד?

מצד אחד מבינה אותך אבל אתה לא יכול להאשים אותה זה כמו שאתה רוצה לאכול עוגה ולהשאיר אותה שלמה מצד שני אני מבינה אותה היא פה לבד מישהו היה פה כשהיתה צריכה והיא הלכה אחריו איפה שאתה לא היית בקיצור מה אני אומרת פעם הבאה תקנה כרטיסים כפולים גם לך וגם לבת הזוג

למעלה