צריך התיעצות... Thermal Grease

bar666xp

New member
צריך התיעצות... Thermal Grease

אני מחפש המלצות לThermal Grease {משחה טרמית}.. איזו הטובה ביותר? איזו המשתלמת ביותר? ובאיזו לא לגעת? למי שתוהה למה חכם שכמוני היה בטוח שיש לי איזו אמפולה שלא השתמשתי בערכות קירור... מסתבר שהשתמשתי
אז המעבד של הנייד אחרי שעשיתי נקיון {מזל שלא הורדתי את המשחה שהייתה עדיין} מתנהג לא יפה במקום להיות מתחת ל45 מעלות הוא רוב הזמן על 50-60 מעלות וכל פעולה שניה מקפיצה אותו לאיזור ה70-90 מעלות. איך אני אומר כאן כל הזמן לאחרים.. לפני שעושים משהו להכין הכל שאפשר יהיה לחזור לאחור... תרשמו לי נקודה רעה

bar666xp

New member
האמת היא שאני מתלבט אם לרכוש...

חבילה של 1ק"ג שיהיה לעבודה.. אבל מצד שני.. אני לא מרכיב כל שני וחמישי מחשב ו/או מעבד/צלאות קירור כך שלא יודע אם כדאי להוציא איזה 500ש"ח בסופו של דבר הן לא נשמרות יותר מדי זמן... ההתלבטות היא... SERVISOL או ARCTIC SILVER או ZALMAN ההפרשי מחיר לא גדולים... משהו בין 30 ל50 ש"ח. או לקחת ת'הכי זול... איזה משהו ב15ש"ח בKSP. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2543 Arctic Silver אצלהם עולה 35ש"ח לדוגמה.

Jan22

New member
ממה שיצא לי לראות

עדיף לך לקחת את מה שהכי פחות קשה לעבוד איתו ,מה שהכי פחות מגושם. יש סוגים שהם פשוט מסורבלים ממשית ועושים את העבודה מעיקה ולא נוחה על הבנאדם. קח דגימה מכל אחד מהשלושה ובדוק אינידיבידואלית מה הכי מתאים לך. אחרי זה תמשיך עם ההעדפה האישית. אישית אני מעדיף את הזלמן.

bar666xp

New member
בישביל זה באתי חחח.

לשמוע דעות על איזה נוח יותר לעבודה... ואולי אם יש איזה אחד שידוע במיוחד כמאפשר קירור טוב יותר. ניראה לי אני באמת ילך על Zalman

bar666xp

New member
איזה יופי.. המעבד על 38-45 מעלות

במנוחה וגלישה באינטרנט וכדומה.. אחרי משחק מגיע ל50-60 מעלות. והכל ניגמר ב35ש"ח משחה טרמית/Thermal Grease בשם Arctic Silver 5. מנקים את המקום... מורחים או במקרה הזה מזריקים על... {חשוב לא יותר מדי ולא פחות מדי כל התפקיד של התמיסה זה למנוע כיסי אוויר} מרכיבים ואיזה יופי. לא מומלץ לעשות לבד למי שאינו טכנאי ו/או יודע טוב טוב מה הוא עושה.... תוצאות של עשיה לא נכונה יכולות להיות אסון ונזק בילטי הפיך... http://www.hardwaresecrets.com/article/274/12

למעלה