צריך הסבר...

  • פותח הנושא 3DJR
  • פורסם בתאריך

3DJR

New member
צריך הסבר...

מה היתרון של" תחנת עגינה" למחשב נייד והאם יותר טוב לחבר מחשב נייד לתחנת עגינה בשביל להפוך אותו למחשב שולחני עם מסך ומקלדת ועכבר ואם כן אז מה טוב בזה...... תודה ישי
 

yanirda

New member
יתרונות...

לא יותר מידי.... בכל זאת היתרונות הם עוד חיבורי USB,קירור(לרוב יש לתחנות 3 מאווררים לקירור המחשב)... אך בשביל לחבר עכבר,מקלדת,ומסך אינך בהכרך צריך תחנת עגינה.. אתה פשוט יכול לחבר תמרכיבים לנייד ישירות!
 

bar666xp

New member
בתיקצור מירבי... {זה יצא ארוך בטוח חחח}

נגיד והנייד הוא המחשב היחידי שלך... ואין רשת מחשבים בבית ואולי יש/אין בעבודה... אבל הנייד זז הלוך ושוב לבית לעבודה מכאן לשם... כאשר אתה מגיע לבית/לעבודה וצריך נגיד לחבר כרגע... מדפסת, מסך ומקלדת שיהיה יותר נוח {ארגונומית אולי}, עכבר, אולי גם HDD חיצוני וכו'... כאשר כל הרכיבים הללו מחוברים לתחנת עגינה אין צורך להתחיל להוציא/לנתק כל אחת מהם בניפרד אלה עושים UNDOK/או כיבוי המחשב, מנתקים פיזית את המחשב מתחנת העגינה והופ לפני שניה היה ממש מחשב שולחני והינה הוא חזר להיות נייד. אפשר גם בעבודה או בגל מקום בו יש צורך/רצון לחבר ולנתק את הנייד במספר שניות עם כל הרכיבים המוספים שהוזכרו לעיל ועוד.
 
למעלה