צריך המלצות

SV Design

New member
צריך המלצות

היי, אז תראו בעיקרון בזכות פאנקנשטיין דיי הכרתי את הפ'אנק לפני זה ממש אהבתי ואני עדיין את רד הוט..אבל זה לא אותו פ'אנק של פאנקנשטיין... אז שמעתי כמה שירים של ג'ורג' קלינטון ושל פרלמנט וגם שיר של טאוור אוף פאוור שפאנקנשטיין עשו בהופעה פעם...ואהבתי אותם אבל שמעתי גם שירים של ג'יימס בראון שלא ממתי עליהם.. אז בעיקרון אני צריך המלצות ללהקות,אמנים,שירים,אלבומים..הכל שמזכירים כמה שיותר את פאנקנשטיין או ליתר דיוק דברים שפאנקנשטיין מזכירים אותם..מהארץ מחו"ל לא משנה מה... תודה

SlyStone

New member
בדיוק כמוני שהכרתי את הפ'אנק...

רק שאני לא הכרתי מפ'אנקנשטיין... אז Tower Of Power הם באמת סבבה, תשמע איזשהו אלבום שלהם... אני ממליץ על Urban Renewal... בטח יש פה כאלה שימליצו לך על עוד אלבומים. האלבום הראשון של ג'מירוקוואי Emergency On Planet Earth!!!! Stevie Wonder- Innervisions!!! Parliament... הם טיפה מוזרים וקצת קשה לקבל את זה בהתחלה, אבל האלבום Motor Booty Affair מדהים!!! אחרונים להיום- Sly & The Family Stone... אלבום ספציפי...? וואלה לא יודע.. כל דבר אני מניח. יש להם אוסף מסדרת The Essential... אתה יכול לשמוע אותו. אז זהו לבינתיים... שיהיה בהצלחה.

PsYcHo SeXy

New member
פרלמנט ופאנקאדליק זה גאונות!

והמוזרות זה כל הכיף... ;) וthe essential sly&the family stone זה אלבום שמושמע אצלי כל יום.. ענק פשוט ענק... אלה באמת מומלצים, אבל לא יודעת, אני היחידה שמוצאת את האלבומים של טאוור אוף פאוור מתסכלים נורא? בכל אלבום יש איזה שני שירים פשוט מצויינים וFאנקיים לאללה, וכל השאר גורם לי לרצות למות.

Dr Funk

New member
המלצות

לא אוהב לומר נשמעים כמו, אולי מושפעים מ.... אבל מה זה משנה... הנה כמה המלצות: (בסוגריים זה שמות אלבומים) Sly and the family stone (fresh, life, stand, There's a riot goin' on, or almost any album) a Freakpower (Drive-thru booty) b Curtis Mayfield (Roots, Curtis, Superfly, or almost any album) c Funkadelic (America eats its young, or almost any album) d Parliament (Up for the down stroke, or almost any album) e Tower of power (Urban renewal, Bump City, or almost any album) f Marvin Gaye (Whats going on, or almost any album) g Drori hansens furniture (For their friends, family - If you find these albums please let me know) h and anything by : The JB'S , The Meters, Temptations טוב, נראה לי שזו התחלה אם פספסתי כל מיני דברים אז חברה' תשלימו אותי. יש כל כך הרבה לחלוק יללא פתחנו שרשור המלצות האזנה נעימה Peace and funk to ya!!!

SV Design

New member
תודה רבה !!!!!!

הפצצתם..תודה לשניכם.. אני בהחלט אשמע את המלצותיכם.. ותגיד אתה מפאנקנשטיין כי עושה רושם שכן..הניק שלך אדום ולפי ההודעה נראה שכן.. אז מי זה ?

SlyStone

New member
עוד משהו שאני לא יכול בלי...

קודם כל, תודה דקל שהזכרת את Freak Power... באמת חשוב!!! ו- The Jacksons \ Jackson 5 \ Michael Jackson עכשיו, אם זה Jackson 5... כל דבר... אם זה The Jacksons... לדעתי זו תקופה קצת יותר חלשה של המשפחה... ואם Michael Jackson... (בסולו) אז זה האלבום הראשון שלו Off The Wall... הוא היחיד שלדעתי באמת באמת שווה הערכה פ'אנקית... (אני מתכוון שאחרי זה באו הרבה אלבומים שראויים להערכה פופית, אבל לא פ'אנקית)

SV Design

New member
אממ

תמיד חשבתי שמייקל ג'קסון הוא ממש אבל ממש פופ..ואתה בטוח זה פ'אנק ? כי גם אם כן אני פשוט לא יכול להתחיל לשמוע אותו גם אם אני יאהב... הייתה פעם תכנית עליו הבן אדם פשוט מטורף לגמרי ולא במובן הטוב של המילה...

PsYcHo SeXy

New member
לjackson 5 היו כמה יציאות Fאנקיות...

בעיקר ליינים מעולים של בס...

SlyStone

New member
"כמה יציאות"???

הם פ'אנק לגמרי... ז"א, יותר ישייכו אותם ל-R&B \ Motown... אבל זה פשוט פ'אנק. ואני יודע שלהרבה אנשים קשה להשתחרר מהעובדה שהוא אונס ילדים וכל זה... אבל זה משהו אחד, והמוסיקה שהוא היה עושה עד גיל 20 זה משהו אחר... שוב, אחרי האלבום סולו הראשון שלו הוא התחרבן לגמרי (לדעתי)... אני מדבר רק על התקופה של עד אז...

bluemoon5

New member
לטעמי, גם פרינס וגם לני קראביץ

עשו/עושים פ'אנק, מייקל ג'קסון נגע בפ'אנק בגיל צעיר .ובגיל מאוחר נגע בצעירים
))) סתם סתם נו... הייתי חיב זה התבקש.

SV Design

New member
תראה

זה דיי קשה לי בכל זאת..וגם הוא לא נחשב הדבר הכי פאנקי ביקום שכל חובב פאנק חייב לשמוע נכון ? אז לא נורא מקסימום אני לא אשמע אותו אבל כל השאר...אני אשמע...

Funky Giraffe

New member
פאנק לא שגרתי

אוסף (יש האומרים מיקסטייפ) פאנק שערכתי לא מזמן, שרובו מורכב מNU FUNK וקטעים חדשים (2005-2007) http://www.climax-records.com/exclusive/Got_Funk.zip

pulp fusion!!!

תורידו את האוסף..אני אומר תורידו כי ממש קשה לקנות אני מניח....זה 7 דיסקים רק של Fאנק ושל פיוז'ן...שזה Fאנקי לגמרי!!...מומלץ בחום..

למעלה