צריך המלצות?

Insatanity

New member
צריך המלצות?

שמעתי לאחרונה NOFX ו MINOR THREAT ואהבתי, איזה עוד להקות טובות יש בסגנון? תיאור פחות או יותר של מה שאהבתי בזה, לתת את הכיוון: מוזיקה יחסית "כבדה", לעיתים "שמחה" אבל לפעמים יותר נוטה לכעס, מאוד מאוד מהירה, קופצנית מלאה באדרנלין, הסולן יורק מילים כמו משוגע, יש אפילו נטייה או אווירה (במינור ת'רת יצא לי לשמוע) שמזכירה לי גריינדקור של פעם (נאפלם דת' הראשונים וכו') אני לא כל כך בקיא בהרדקור ופאנק, אז תנו גם את המובנים מאליהם... תודה מראש

Insatanity

New member
אה

להבהיר, כמובן הייתי מעוניין בלהקה שעונה על רוב התיאורים האלה או כולם, אם יש. תודה

gs1234

New member
תתחיל מהבסיס

הלהקות הבאות הן די ידועות, ודומות למה שאתה מחפש: Dead Kennedys Bad Religion Screeching Weasel Bad Brains תיכף יצוצו פה כל מיני הצעות אחרות, של דברים פחות ידועים. תתחיל קודם מאלה שכתבתי כאן, ואז תתקדם.

paradidel

New member
יש לי יש לי יש לי

gorilla biscuits עונה על כול הדרישות שלך נראה לי ... תשמע את starts today שזה הדיסק השני שלהם s.o.d (stormtrooprs of death) - speak english or die שזה לא ממש קרוב להיות נואפאקס או מינור ט'ראט אבל זה כן מהיר כבד כועס ועם ליריקס ממש מצחיק וקח עוד כמה על הדרך סתם כי הם מגניבים 7seconds-oldschool \ the crow d.r.i - איתם זה מסובך ... עם אתה מעדיף הארדקור פאנק מהיר ומקסח אז קח ת'ראשונים שלהם שזה "דירטי רוטן אל פי" ו"דילינג ווית' איט" אחרי הדיסקים האלה הם עשו מעבר לט'ראש מטאל וזה... אבל זה עדיין מגניב

itaikuskus

New member
DRI

אני לא זוכר מתי תקליט כמו dirty rotten lp הצליח לעורר בי כאלה אמוציות, מההתחלה היחסית רגועה של "הנה עוד להקת פאנק" עד הברייק, והצרחה הכאוטית אל תוך i don't need society, אל תוך עולם של מיזנטרופיה, תסכול וכעס. השירים שם כל כך חזקים, שבערך בשיר money stinks אתה יכול לשמוע בהתחלה את אותו משפט שאני לא חושב שאין מי שעובד בעבודה מסריחה ולא ממלמל אותו ערב אחרי ערב, בטון הכי החלטי, כאילו החיים שלך תלוים בחרא הזה- I STAYED AT HOME TONIGHT, AND I'M NOT GOING BACK TO WORK מפה כבר שום דבר לא שינה לי, מצידי שידברו על ג'לי בשקית, הלהקה הזאת קונה אותי לגמרי, כשהצורך הזה להפוך למישהו כיסא על הראש נשאר לכל אורך הדיסק, כשאתה יושב בתזזיתיות, מחכה לטראק הבא, שלרוב מגיח אחרי פחות מדקה, זה לא נהיה יותר טוב מזה. הכתיבה על אינטרואים לשירים גרמה לי לחשוב על האינטרו בi remember של MDC, שואללה, אם אחריו אתה לא שונא שוטרים, אתה בן אדם בלי לב. התקליט הראשון שלהם הוא אדיר, ובכלל הלהקה הזאת הייתה להקה שלא פחדה לשבור מוסכמויות, לא רק כלפי החברה, כשהיא שרה של dead cops וחרא כזה, אלא גם כלפי סצינת ההארדקור עצמה, בסגנון החיים האקסצנטרי והתעוזה לנגן גם קאברים לדברים כמו ג'ימי הנדריקס (spanish castle magic) וקרים (born under a bad sign,politician). עוד תקליט שאני מאוד אוהב זה התקליט של DOA, "hardcore 81" אולי, שוב, בגלל היציאה מהמעגל הזה, השימוש בפסנתר בטראק השני (שאין לו שם), הקטעי מעבר של ה"או-אי-או-אי-או-אה-אה" והקאבר ללד זפלין. הם עשו את זה אמנם לאט יותר, באופן שיזכיר קצת את הפאנק הבריטי, אבל זה לא אומר לשניה שהאלבום הזה לא נותן בראש מהשניה הראשונה שלו, עד לתו האחרון. תכל'ס האלבומים האלה הם דיי "קלאסים", שום להקה משבדיה שאף אחד לא מכיר, ככה שזה להקות שמצוין ואולי גם טבעי להתחיל איתן, אם אתה שומע הארדקור פאנק. אולי אפילו אני לא מרוצה ממה שכתבתי עכשיו, מה זה "להתחיל", זה להקות שנשארות גם.

ehud Fatcore

New member
dude

try Embrace Heroin Palatka ואם מזכיר לך גריינדקור ובא לך כעס. אבל לא שמחה. רק כעס אז Orchid. אבל תתחיל מChaos is me ואחר כך תמשיך לדברים האחרים.

ר י י ך

New member
הכל בסדר,

אבל אתה הולך להנות באמת מ-infest. מה לעשות. וגם heresy, וגם charles bronson. חוץ מהרסי, שזה עדיין אוכל פעם אחרונה שבדקתי, שתי הלהקות האחרות, בחוגים שיוצא לי להתקל בהם קצת מעקמים על זה את האף, אז אם אתה יכול, תשמע את זה בסתר. אני עדיין ממש אוהב את שתיהן. ובתכלס, למה שלא תכנס לפה ותתחיל לאהוב מלא מלא להקות. מזל טוב, אתה הולך בדרך שאני הלכתי בה לפני לא כ"כ הרבה זמן. עשה לי טובה, נסה לקחת בגדול פחות ללב, ובכלל לראות דברים בפרופורציות רגועות. תזכור את זה ונראה לי שתהיה בסדר.

תראה לי מישהו אחד שלא אוהב אינפסט

לגבי צ'רלס ברונסון אני מבינה. אחד שאני די סומכת עליו שפעם היה בעניינים יידע אותי שיש להם שיר נאצה על הזה שמת מניגר וויט אטידיוט, ולכן הם זבל. למרות שזה אחלה בעני. למרות שיש מיליון להקות מהירות כאלה. אבל עינפסט???? אינ-פסט!!!!!!!!

itaikuskus

New member
מה זבל

לחברים הנותרים של ניגרס וית' אדיטוד יש שיר נאצה על ההוא שמת מניגרז וית' אדיטוד. וגם לאנאל קאנט (-:

Insatanity

New member
לא יודע

ניסיתי את כל הלהקות שאמרתם עד עכשיו (במייספייס שלהם) או שזה לא בסיגנון ולא דומה למה שביקשתי או שזה פשוט עשוי רע, חובבני ו/או הפקה זולה כזאת שזה מאוד מפריע לי, קשה לי להנות ממוזיקה כזאת..אולי אני בררן מידי?.. אבל תמשיכו לזרוק שמות בסוף זה יפגע

IDNTFS

New member
עזרה חלקית.

אלה האסוציאציות הישירות שעולות לי לשתי הלהקות. אם אהבת את Minot Threat, תחפש את התקליטים האלה: Uniform Choice - Screaming For A Change Unity - You Are One Scream - Still Screaming Teen Idles - Minor Disturbance Faith - Split with Void Stalag 13 - In Control 7 Seconds - Skins, Brains, And Guts Government Issue - Boycott Stabb Dag Nasty - Can I Say (יותר מלודי, אבל עדיין מהיר וממשיך את הקו של הסאונד של Minor Threat המאוחרים) Skewbald/Grand Union 7" (למרות שכתבת שאתה לא אוהב "הפקה חובבנית", הלהקה הזאת נועדה בזמנו להיות "להקת ההמשך של Minor Threat", עם כמה מחברי להקת האם) הנה רשימה של תקליטים מומלצים אם אהבת את NOFX (למרות שיש להם תקופות שונות, אני אתייחס לתקופה ה"קלאסית" בעיני רבים): Bad Religion - Suffer + In Control + Against The Grain Propagandhi - How To Clean Everything R.K.L. - Rock'N'Roll Nightmare Lagwagon - Duh + Trashed + Hoss Screeching Weasel - Major Label Debut תנסה גם לשמוע את הקאבר של NOFX ל-Minor Threat. ;)

IDNTFS

New member
שיט, בהקשר של Minor Threat שכחתי להזכיר את...

Verbal Assault, שאם שומעים את כל מה שהם הוציאו לפי סדר כרונולוגי, אפשר לראות אותם משחזרים את האבולוציה המוזיקלית של איאן מאקיי (סולן Minor Threat) וקווין סקונדס (סולן 7Seconds) ביחד. בין אם זה נשמע שלילי או חיובי, הם היו להקה טובה מאוד.

Stormtrooper

New member
המממ

מאיפה אני יכול להוריד את "אין קונטרול" של בד רליג'ן? נשמע משובח

itaikuskus

New member
זה האלבום המשך הגנוז

לבחור שפתח את הט'רד לאלבום קוראים No control אני אומר את זה בשביל שאשכרה תלך ותאזין לו. כי זה אלבום גדול. גם החומר שלהם מ80 עד 85 שיצא על תקליט/דיסק/אנערף הוא בנזונה.

למעלה