צריך המלצות

ofirshai

New member
צריך המלצות

אפשר לקבל המלצות לגבי שירים של פיונה אפל?

Jagged chaos

New member
בטח-

לפניי ששומעים פיונה צריך לדעת כמה דברים על הפרסונה הפסיכוטית שלי- א- בגיל 9(!) היתה לה תוכנית לרצוח את אחותה ולהתאבד, היא סיפרה את זה לילד מהכיתה. זה הוביל להמון פסיכולוגים. ב- בגיל 12 ההורים שלה התגרשו, האבא עבר לצד השני של ארה"ב. ג- ואם זו לא טראומה מספיק, באותה שנה היא גם נאנסה. הדברים האלה עיצבו אותה בבירור מוזיקאלית והפכו אותה כבר מגיל 19 (מתי שהדיסק הראשון יצא) למודעות ריגשית עצומה ונטולת קלישאות ונטיות להרס ושנאה עצמית. נתחיל מ-When the pawn, האלבום השני שלה. יצא ב-1999. מתחיל איתו כי הוא הרבה יותר קל להאזנה והתעמקות משמיעות ראשונות, הסגנון בו הוא יותר אלטרנטיבי ומהיר מהראשון שהוא איטי ומלנכולי יותר. The way things are
Get gone on the bound fast as you can מ-Tidal האלבום הראשון שלה. לדעתי גם הכי טוב שלה ואחד האלבומים הכי טובים EVER. הפקה א/נדירה Never is a promise Shadowboxer sleep to dream אלה בערך "הלהיטים", אני אישית הכי אוהב מהאלבום את Pale September ו-The child is gone.

ofirshai

New member
../images/Emo207.gif תודה+ מישהו שמע את החדש של..

גוון סטאפני? קוראים לו wind it up , והיא מסמפלת בו את "הרועה הבודד" מצלילי המוזיקה. שיר נחמד. אפשר לשמוע אותו באתר שלה www.gwenstefani.com

ofirshai

New member
נחמד, טיפה דומה לhollabeck

שיר נחמד, קצת דומה להולבאק (הוא גם קצת שיר מעודדות כאלה...) אפשר לשמוע אותו באתר הרישמי שלה www.gwenstefani.com

Rוית

New member
אההה למה למה למה למה?!?!?!../images/Emo46.gif

למה היום המתכונת הקבועה של שירים היא לקחת איזה מקצב קבוע של תופים ברקע שחוזר על עצמו וקודח בצורה שבלונית, איזה brother שחור וחסון שמידי פעם יזרוק איזה מילים ברקע, ובנתיים הסו-קולד-זמרת שרה, סליחה, לא שרה, מדקלמת (מה ששולל את זה שזה מתיימר בכלל להיות שיר!!!) מילים רנדומליות(!!) מידי פעם צעקות, וכמובן, או כמובן גניחות לאורך כל השיר! היום זה כבר לא שירים אלו סרטי פורנו באודיאו! הדבר היחיד שאהבתי בשיר זה את ההתחלה שלו של צלילי המוזיקה. שם זה נגמר. סבלתי לכל אורך הדקות האחרות של השיר אז ניצלתי אותן לכתוב את התגובה הזאת (יש מצב שמפה העויינות צמחה
) מצטערת אני אוהבת את גוון (טוב, אהבתי את נו-דאוט בכל אופן), אבל השיר הזה, ואני משתמשת במילה "שיר" בערבון מוגבל, פשוט עצבן אותי.. בכלל, כל השירים האחרונים שיוצאים בתקופה האחרונה פשוט עושים לי עצוב.. זה לא שירים בכלל.. גורם לי להתגעגע לתקופות טובות יותר
זהו, הפסקתי. תקשיב לפיונה, יותר טוב לבריאות..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וסתם שאלה לא קשורה..
רוית!! "But you're ... you're just a girl"- "...That's what I keep saying"- מאיפה הציטוט הזה??

AlanisJunkie

New member
מסכים איתך, זה על הפנים

נמאס כבר מהסימפולים האלה. שימציאו כבר שירים חדשים משלהם. כל אחד שנשבר לו הז#$ מלהמציא שירים חדשים מתלבש על להיט עבר ועוטף אותו בדיקלומים, כמו שאמרת, וחושב שיצר שיר. זה כבר משעמם...

O r a c l e

New member
צודקת ב-100%../images/Emo210.gif

לא שמעתי את השיר כי אני רק מהתיאורים שלכם לא אוהב אותו... אני גם ממש לא אוהב את הקטע החדש הזה של זמרים לא רעים בכלל להוציא דקלומים מעצבנים כאלה... גוון סטפני, ג'סטין טימברלייק, נלי פורטדו, פרגי עשתה את זה גם (אחרי שסוף סוף התחלתי להתרגל בערך לסגנון של בלאק אייד פיז- להתרגל לא לאהוב!), וחבל! רוית אני איתך! זמרים צריכים לשיר, ראפרים צריכים לדקלם! נו אולי שפשוט אלאניס תוציא כבר קצת חומר חדש שנקטר עליו שהוא לא מספיק טוב במקום לקטר על אומנים אחרים...

o0Invisible0o

New member
criminal?@^$&@$^

שכחת אותו?
השיר הראשון שהתחברתי אליו.^^ וגם מאוד אוהבת אתa mistake sullen girl ומאקסטרודנרי? לדעתי הרבה יותר קל להתחבר לשירים שם.^^ במיוחד לwindow.^^ אבל בכלל, אני אוהבת כל שיר ושיר שלה.

O r a c l e

New member
ממה שאני שמעתי../images/Emo210.gif

Love Ridden To your Love I know שירים מדהימים מהדיסק השני שלה- when the pawn. מומלץ בחום

למעלה