צריך המלצות ללהקת פרוג מטאל, סטייל DREAM THEATER אחרי שכבר טחנתי אותם מרוב הכיוונים... תודה!
P pensando New member 26/5/06 #1 צריך המלצות ללהקת פרוג מטאל, סטייל DREAM THEATER אחרי שכבר טחנתי אותם מרוב הכיוונים... תודה!
א אורי ברייטמן New member 27/5/06 #2 פיין אוף סלביישן להקת הפרוג-מטאל הכי מעניינת באירופה, ולטעמי יותר מעניינת מדרים ת'יאטר. Pain of Salvation
פיין אוף סלביישן להקת הפרוג-מטאל הכי מעניינת באירופה, ולטעמי יותר מעניינת מדרים ת'יאטר. Pain of Salvation
K kurush New member 27/5/06 #6 אלבומים אני לא ממליץ להוריד שום דבר, כי זה הרי לא חוקי אני ממליץ לדגום את The Perfect Element ו-Remedy Lane בכל דרך שתוכל ולרכוש אותם אם ימצאו חן בעיניך
אלבומים אני לא ממליץ להוריד שום דבר, כי זה הרי לא חוקי אני ממליץ לדגום את The Perfect Element ו-Remedy Lane בכל דרך שתוכל ולרכוש אותם אם ימצאו חן בעיניך
A alissre New member 28/5/06 #18 איזה טיפוס מוסרני לבחור אין כסף לרכוש עשרות אלבומים יקרים מידי של מוסיקה בינונית פלוס ולכן הוא מוריד, אין בזה כל בעיה, כך עושות כולן, הוא לא אנס ולא רצח לא הרביץ ולא הונה אדם, הוא סתם בחור נחמד. נכון, בסין כבר הכניסו לכלא על עבירה זו.
איזה טיפוס מוסרני לבחור אין כסף לרכוש עשרות אלבומים יקרים מידי של מוסיקה בינונית פלוס ולכן הוא מוריד, אין בזה כל בעיה, כך עושות כולן, הוא לא אנס ולא רצח לא הרביץ ולא הונה אדם, הוא סתם בחור נחמד. נכון, בסין כבר הכניסו לכלא על עבירה זו.
א אורי ברייטמן New member 27/5/06 #7 שלושת הקלאסיים The Perfect Element One Hour by the Concrete Lake Remedy Lane במיוחד "שעה אחת", למרות שגם השניים האחרים מתקרבים לשלמות.
שלושת הקלאסיים The Perfect Element One Hour by the Concrete Lake Remedy Lane במיוחד "שעה אחת", למרות שגם השניים האחרים מתקרבים לשלמות.
K kurush New member 27/5/06 #8 אתה מעדיף את "שעה אחת"?? דווקא לטעמי הוא החלש ביותר שלהם - הוא הכי מזכיר לי להקות פרוג-מטאל אחרות, ולא במובן הטוב של המילה
אתה מעדיף את "שעה אחת"?? דווקא לטעמי הוא החלש ביותר שלהם - הוא הכי מזכיר לי להקות פרוג-מטאל אחרות, ולא במובן הטוב של המילה
S SHOOGIE New member 27/5/06 #10 מה עם BE ? לא יודע, אולי זה בגלל ששמעתי אותו ראשון, אבל הוא מדהים לא פחות בעיניי.
R Rudess New member 27/5/06 #11 על BE אפשר לוותר ../images/Emo13.gif נקווה ש- SCARSICK יהיה טוב יותר.
R Rudess New member 27/5/06 #15 אין סיבה להשתנות אגב, מי שמעוניין, אני מוכר את ה-DVD של BE במצב מעולה, 80 ש"ח!
א אורי ברייטמן New member 27/5/06 #17 הוא טוב, אבל לא כהתחלה בי לא מאפיין את POS והוא די חריג. עדיף להתחיל עם השלושה האלה, ולסיים עם בי.
Y Ytsejamer New member 27/5/06 #4 opeth?? זה ממש לא סטייל דרים.... הם הרבה יותר דת' מאשר פרוג... אבל מה שכן הם סוסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
opeth?? זה ממש לא סטייל דרים.... הם הרבה יותר דת' מאשר פרוג... אבל מה שכן הם סוסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!