צריך המלצות

yotamn9

New member
צריך המלצות

הי כולם
אני מחפש מוסיקה חדשה לשמוע. אין סגנון ספציפי... אני שומע הכל, מרוק קל עד למטאל. אני מכיר כבר את מטאליקה, סטיב ואי, הדורס, פינק פלויד, גאנס אן רוזס, רייג' אגינסט דה משין, AC/DC, דיפ פרפל, לד זפלין, בלאק סאבאת', דיו, ריינבו, אודיוסלייב, וולווט ריבולבר, גרין דיי, דרים ת'יאטר, אריק ג'ונסון, ג'ו סאריאני, איגווי מלמסטין, ווייטסנייק, אוריה היפ, איירון מיידן, ג'ודס פריסט, מגהדת', מוטלי קרו, נאזראת', נייטוויש, אואזיס, קווין, אוזי אוזבורן, דייר סטרייטס, רולינג סטונס, ו... זהו נראה לי. את הכל כבר די חרשתי ואני מחפש דברים חדשים- שירים או להקות, הכל יתקבל בשמחה

Love Bem

New member
מיי כימקל רומאנס

האמת שזאת להקה מומלצת אבל יש מלאה.. †††HIM††† ††My chemical romance†† †Green Day† †Linkin Park† †Evanscense† †Blink 182† †The Rasmus† †simple plan† †System Of A Down† †The Offspring† †Good cherloote† †Funeral For A Friend† †Oasis† †Daniel Badingfield† †Foo Fighters† †James Blunt† †Kelly Osborne† †Metalica† †maron 5† †The Used† †franz ferdinand† †nirvana† †the offspring† סליחה פשוט העתקתי את זה מאיפה שהוא אז סליחה על הצלבים אין לי כוח למחוק!

AeroTom

New member
אממממ...

Aerosmith (אלבומי שנות ה-70 בעיקר, שפחות מכירים בארץ) The Black Crowes Tom Petty & The Heartbreakers והבאים אם בא לך בכיוון של בלוז-רוק\פסיכדלי ממש ממש טוב: The Yardbirds The Kinks Jimi Hendrix Free Cream Humble Pie Peter Green's Fleetwood Mac

yotamn9

New member
וואלה, שכחתי את הנדריקס...

על אירוסמית' אני לא מת, גם על קרים. את פילטווד מאק יצא לי להכיר לפני הרבה זמן, וקצת שכחתי אותם. את השאר אני אנסה, תודה! ולמי שהציע מקודם-תודה, אבל לא תודה.

AeroTom

New member
ניסיתי את אירוסמית' של שנות ה-70?

זה משהו שונה לגמרי. ללהקה היו הרבה גיוונים מאמצע שנות ה-80 עד היום. אלבומי שנות ה-70 אדירים. שווה מאוד לנסות אם לא מכירים. אם אתה בעניין גם של בלוז\רוק אז מאוד מומלץ אלבום הסטודיו האחרון-Honkin' On Bobo. אלבום קאברים לשירי בלוז שהלהקה הושפעה מהם בסגנון שלה. יצא משהו ממש נהדר. ו-Fleetwood Mac צריך לוודא שזאת הלהקה בתקופת פיטר גרין. אחרי שהוא עזב הם עברו מהפכים גדולים לכיוון הפופ...הלהקה הטובה הייתה בתחילת הדרך עם פיטר גרין.

חרטושה

New member
בבקשה:

קצת כבד, קצת מטאל, קצת מטאל כבד: 1. Godsmack אחלה להקה שבעולם. רוק כבד אלטרנטיבי. סולן עם קול קורע. כדאי ומומלץ. 2. האהובים עליי ביותר בכל הזמנים Monster Magnet (משם גם הציטוט אגב) חבל"ז מז"מז 3. פילטר- דומים קצת לרייג' אגנסט דה משין.

eyali26

New member
THERION

משהו כמו NIGHTWISH רק כבד יותר ומורכב יותר.. אני אישית אוהב גם את SKID ROW... זה בנוסף לרשימה המכובדת שרשמת.. אני רק מקווה שהיית בהופעה של דיו נסה את אורפנד לנד הישראליים...

ofir1212

New member
קח כמה.. :)

amon amarth engorged depresy cannibal corpse skyfire dark funeral cancer death callenish circle goregasm as i lay dying מקווה שתאהב.. :)

Tommy The Cat

New member
אוקיי

Muse Pearl Jam Counting Crows A Perfect Circle Primus AFI Useless ID Foo Fighters Tool The Strokes Children OF Bodom Bright Eyes ללהקות שרשמתי אין בדיוק קשר מיוחד...פשוט מה שעלה לי לראש

ELA17

New member
../images/Emo45.gifכן../images/Emo45.gif רציתי להגיד אותם.

בין הלהקות היותר טובות

המממ..

tommy lee brides of destruction THE WILDHEARTS the replacements the hellacopters backyard babies franz ferdinand bonfire gomez janis joplin jefferson airplane יש עוד המון אבל אין לי כוח לרשום...

UnderTown

New member
ושוב אני קופץ..

סקס פיסטולז, תמיד מומלצים מיינור ט'רט the vines (הלהקה הכי טובה, בלי ספק) פנטרה בלאר בלאק פלאג מאדהוני הווייט סטרייפס הסטרוקס (שעובדים על אלבום חדש!! יהיי!!
) ראנסיד בעיקרון, אלא הלהקות בפלייליסט שלי לאחרונה. (חלק תמיד בפלייליסט, כמו הויינס, אבל וואטאבר)

למעלה