צריך המלצות

mashumashu1

New member
צריך המלצות

אני עורך מסיבה עוד כמה ימים ואני צריך רשימת שירים טובים לשים שאנשים ירקדו יהיה ממש נחמד אם תתנו רשימה יום טוב לכולם :)

EEEBBR

New member
אתם לפעמים כל כך

רעים!!!
ולמה יש סימן של סיגריה ואין של נרגילה איזה אפליה אוף

EEEBBR

New member
כן זאת אחת התמונות היפות

אב סרט? איזה סרט של זה?

NeTa141

New member
חח לא קראתי תספר :((

ואני מתה לקרואאא בסרט זה הזחל... ובסרט החתול סתם שרוט.. חמודדדייי!! חח שהיא שואלת אותו איפה הארנב והוא משגע אותהה.. אני מזדהה איתו חחחחח ואלה במסיבת תה גם שרוטים.. סרט הזוייי של שרוטים חחח.. ענק!!! ממתי היא שווה? חח היא פשוט גדלה ונהייתה כוסית :)

psihadal

New member
ווהי הספר ממש הזוי

קשה להבין אותו הוא מלא פירושים כמו תנך כזה שמעתי אפילו שיש תאוריה שהמחבר היה על קקטוס כשהוא כתב אותו

NeTa141

New member
מאיפה אפשר להשיג אותו?

אני מתה לקרוא אותווו.. אני כריסטיאנה אף גם ספר יפה... מרגש כזה חח וקצת מפחיד.. נראה לי זה הפעם היחידה שממש הייתי שקועה בספר.. אני רוצה לראות תסרט!

לא קקטוס, קרטונים.

צריך לקרוא את הספר הזה אחרי שעברת דבר או שתיים בחיים שלך, ואז אתה מבין שהספר בעצם מתאר חוויה של מישהו על קרטון, או טיפה. שזה אותו דבר בערך... היא שותה משהו ונהיית קטנה, אוכלת משהו ונהיית ענקית, נופלת לתוך מנהרות ויוצאת במקום אחר, עוברת דרך מראות....וככה זה ממשיך, אם אתם זוכרים.

ממה שידוע לי

הסופר (לואיס קרול) אכן השתמש בסמים בתקופה שבה כתב את הספר. מה הפלא שיצא לו דבר כל כך הזוי?

לא רק הוא....

אלברט איינשטין חופשי היה שותה אבסנט, עם צמח הלענה ההזייתי, אפילו ביל קלינטון, למרות שהוא לא לקח לריאות... חוץ מזה יש עוד רשימה של הרבה מאוד אנשים חשובים שהיו עושים סמים על ימין ועל שמאל. מאלכוהול ועד אופיום, וכל מה שבינהם.

psihadal

New member
החוויה הפסיכואקטיבית מאד

דומה במקרה של קקטוס ושל לסד ושל פטריות בעצם כולם ממשפחת הפסיכואקטיביים ומתי שהוא כתב את הספר לא היה לסד

אתה עושה השוואה אסורה....

לסד לא דומה לקקטוסים, כמו שהוא לא דומה לפטריות. נכון שכולם מאותה משפחה פסיכואקטיבית (חתיכת משפחה שרוטה). לכל אחד מהח'ברה האלה יש סטלה שונה מאוד. סטלה שלל קקטוס בקושי מזכירה סטלה של קרטון. גם באורך, גם באינטנסיביות, בזרימה, בהכל, כמעט.

צמחים גורמי הזיות

(כגון דאטורה) היו קיימים מאז ומעולם ושימשו את השבטים הפרימיטיביים ביותר לטקסי פולחן. אם אתה שואל אותי, אברהם אבינו גם לקח משהו, אחרת לא היה טוען שהוא יכול לדבר עם אלוהים. :)

את מתבלבלת.

אברהם אבינו הסתובב 40 שנה בסיני. 40 שנה! את יודעת כמה שאכטות הוא עשה? בטח בגלל זה כל הקטע של האלוהים. וכל עם ישראל סטלן רצח, זורם עליו. "כן, כן, אלוהים. ראית את מחמוד? אנחנו רוצים להביא ממנו איזה שאכטה!!"

למעלה