צריך המלצות

j o n a

New member
צריך המלצות

ללהקות בסגנון ג'נסיס משהו מיוחד ולא מוכר ממש

RamiSun

New member
טוב אני נדוש

אני חוזר על עצמי שוב ושוב נמאסתי על עצמי, אבל אני ממליץ לך על The Flower Kings לדעתי הכי נשמעים כמו ג'נסיס באלבום -Flower Power עוד להקות שלא הוזכרו Pendragon (להקה מדהימה שאני מאוד אוהב) Egroll (ממה שהספקתי לשמוע)

Pendragon

יש להם סאונד טוב, אבל המוסיקה שלהם ממש גובלת בפלגיאט. באלבום אחד ששמעתי (לא זוכר את שמו), הפתיחה של השיר הראשון נשמעה כמעט בדיוק כמו Shine on you crazy diamond, רק עם סולואים קצת שונים, ובסיום היה איזה שממש גנוב מהסיום של Gates of Delirium.

RamiSun

New member
איזה אלבום בדיוק אתה מתכוון?

נכון שהם לא שוברי שיאים ביצירתיות, אבל לא שמתי לב לכאלו העתקות אצלהם...נשמע לי הגזמה פראית.

אמרתי שאינני זוכר, לא?

ואני לא בבית על מנת לבדוק אז תאלץ להמתין.

ufomusic

New member
פלאור קינג'ס

אני לא יודע כמה פלאור קינג'ס נשמעים כמו ג'נסיס, אפילו באלבום הזה, הם מנסים יותר מדי לפעמים. רמי, מה דעתך על האלבום החדש שלהם? לדעתי הוא אחד הטובים שיצאו השנה (2004), ובטח אחד הטובים שלהם. מתן.

RamiSun

New member
בהחלט מהטובים שיצאו השנה

לא חושב אבל שהוא אחד מהטובים שלהם....

הנה לך, להקת בבילון

להקת בבילון (ארה"ב) היא הרכב מיוחד במינו, ששלט היטב בסגנון של ג'נסיס בתקופת גבריאל. הם הקליטו אלבום אחד (Babylon) בשנת 1978 שלדעתי הוא פשוט מצוין. העיבודים, הכלים והליריקה מאוד מזכירה את השנים הכי יפות של ג'נסיס הקלאסית. יצא בחברת סינ-פוניק. הנה אתר רשמי - ואני מצרף להודעה גם קובץ מידע.

אדם זאב

New member
נשמע לא רע (שמיעה ראשונית)

ציפיתי האמת לאיזה פיש שישיר כמו פיטר, והופתעתי לגלות שהם לא "מחכים" את ג'נסיס בקולות

MajorWinters

New member
Trespass

להקה גרמנית, הוצאיה אלבום אחד מתוך הופעה בשנת 90 בשם The Final Act החלק המרכזי באלבום הוא יצירה בת 44 דקות בשם Coto Lyrics, ויש עוד שתי יצירות קצרות. זה לא אדיר, אבל אני מת על זה...

מורנא007

New member
KOTEBEL

להקה ספרדית, פרוג סימפוני עם עבודת קלידים טובה. יש לי את האלבום MYSTICAE VISIONES שמזכיר בתוכנו את ג'נסיס עם הקשים למיסטיקה.

למעלה