צריך המלצות..

Saul Hudson

New member
צריך המלצות..

אני מחפש לקנות אופנוע בטווח מחירים של עד 15 ובדרגת רשיון של עד 33 כ"ס , אבל צריך אחד שיחזיק את העליות של ירושלים.

guye2

New member
כמה שאלות

אתה מטפל לבד או שהולך למוסך? אופנוע ראשון או שיש לך נסיון? 15 רק אופנוע , כלומר יש עוד כמה אלפים למיגון ביטוח וקישקושים? קילומטר'ז שנתי צפוי? עשית נסיעות מבחן על אופנועים ? כלי תחבורה ראשי יום-יומי או שיכול לשבת בצד בזמן תיקון תקלות ? לשאלתך , אם ווספות עושות את הפריז-דאקר ואמא שלי עם פיאט אונו מהשכרה שנת 91' 1.0 ליטר ,עושה ת"א-ירושלים אני חושב שתסדר.

Saul Hudson

New member
תודה על ההכוונה.. תשובות

זה אופנוע ראשון ככה שנסיון אין לי , גם לגבי הטיפולים. 15 רק על האופנוע הבנתי שצריך עוד לציוד וכ'. קילומטרז ייצא בערך 16 עד 18 לשנה . אמור להיות יום יומי , למה כמה ימים טיפול אמור להיות בערך? תודה רבה אשמח להצעות

redVESPA

New member
גם דיוק 125 עף לי בעליות ירושלים

אז בטח שכל אופנוע בכ"ס הזה יצליח. קצת מאכזבת אותך אבל ב15Kאתה תצטרך להתאמץ ולמצוא משו טוב. אני מצאתי אבל זה היה דיי נס! תיזהר מיוסנאג- זה מה שאמרו לי.. אני לא הכי מבינה למה, אפילו שהוא במחיר הזה. מה שכן אתה צריך להחליט איזה סוג אופנוע אתה מחפש, משם להתחיל.. לשאלות נוספות אתה מוזמן לפנות למסרים, אני בדיוק אחרי חודש חיפושים כמוך...

iec

New member
הדיוק 125 היחיד שראיתי עף בעליות ירושלים היה

על אופנוגרר...

למעלה