צריך המלצות לסנר!

g d r

New member
צריך המלצות לסנר!

אוקיי ביום שבת יהיה לי יום הולדת 16... אז... חשבתי אולי לקנות איזה סנר טוב... הסנר צריך להיות יותר טוב בהרבה ממה שיש לי ולא קצת יותר טוב... יש לי אקספורט אני אשמח לקבל המלצות! וכל מי שממליץ על סנר מסוים יהיה נחמד אם הוא יגיד גם מחיר..

g d r

New member
דרך אגב התקציב

נע בין 1000 ל2000 ואפשר גם יד שניה..

DRUMMERIT15

New member
אם הוא במצב טוב,

אני ממליצה על הג'ניסטה שמישהו פה בפורום מוכר... אחלה סנר למחירים האלה

H A J Y

New member
פשוט תעשה סיבוב חנויות.... כלי נגינה זה לא

משהו שקונים לפי המלצות ..... סאונד זה עניין רק של טעם ..

g d r

New member
אממ

בדקתי כבר כמה.. את הבלאק פנתר למשל ממש אהבתי (מישו יודע כמה עולה?) ובמרום ניגנתי על איזה סנר של לודוויג שאלתי כמה עולה אמרו לי 1700 משו כזה... ולא התעמקתי בדגם בכלל זה היה לפני 4 חודשים בערך שעוד לא היה רלוונטי הנושא של לקנות סנר.. אז אין לי מושג איזה זה היה.. וכמובן יש את הDW שיש במרום שנשמעים מדהים... שמעתי את הסנר של פרל של דניס צ'מברס לא התלהבתי בכלל... שאלה.. מה אתם חושבים על הסנרים בבודגוב? אני ממש התלהבתי...

dw drum

New member
אני ממליץ לך על סנרים של לדוויג

פשוט חלום במיוחד הבלק ביוטי אבל שוב כמו שאמר שחר תבחר לפי הסאונד שאתה אוהב ולא משנה מה השם של הסנר ואיזה עץ הוא, אם אתה אוהב כל השאר לא משנה. בהצלחה!

dw drum

New member
הנה מחקר מקיף של ny guy בנושא:

תשמע ברור שזה עניין של טעם וכל אחד יאהב סנר אחר מחברה אחרת ומחומר אחר. אבל אחריו 14 שנות נגינה מאחורי ערכתי סקר מאוד מקיף רק לפי הסאונד שהסנר מפיק ובלי להיות מושפע ממותג כזה או אחר אני יכול בכנות להמליץ לך על הסנרים הבאים מכל מגוון החברות תשמע את מה שיצא לך ותבחר: LUDWIG BRONZE 14*6.5 LUDWIG BLACK BEAUTY YAMAHA MAPLE CUSTOM 14*6.5 MAPEX BLACK PANTER MAPLE/WALLNUT TAMA STARCLASSIC MAPLE/G- MAPLE MAPEX ORION CLASSIC/TRADITIONAL PEARL MASTERS CUSTOM PREMIER ARTIST MAPLE SONOR S CLASS SONOR DESIGNER DW EDGE SERIES DW COLLECTORS MAPLE 14*6.5 כמובן שהגדלים, הנפחים וסוגי העץ \מתכת יהיו לשיקולך לפי סגנון וטעם. מקווה שעזרתי . :)

g d r

New member
...

ראיתי את הבלק ביוטי ב2300 ביד שניה... כמה בלק פנת'ר עולה יד ראשונה? וכמה הדי דאבליו?

dw drum

New member
הבלאק פנת'ר עולה:

1200 ש"ח וצפונה...בערך. תלוי אפילו הבלאק פנתר 12*5 עולה איזה 2000 שקל אם הוא ממייפל.. חוצמזה לחלק מהמייפל יש חישוקים מצופים זהב אז הם יעלו קצת יותר..

בלאק פנת'ר עולה קצת מעל 2000

והוא בא עם לאגים מוזהבים כי ככה הוא נראה,אין תוספת מחיר על זה..

DRUMMERIT15

New member
אם ראית בלאק ביוטי יד שניה

תהיה מאוד חשדן לגביו... הדי דבליו בערך פי 2 וחצי מהתקציב שלך

loltok

New member
את רוצה להגיד לי

שהדידבליו עולה 4000 ש"ח? או שיש פה טעות או שהם גנבים אחושרמוטה.

nepet

New member
אם אהבת , אז לדעתי אצל בוזין יש black panter

מייפל , 14 על 6.5 חדש בקרטון , מחיר בסביבות 1400 ש"ח , אם עדיין לא קנו אותו מלפני חודש וחצי שהייתי שם .

dudester

New member
לעניות דעתי...

סנר צריך לקנות לכל החיים. 1000-2000 זה פשוט לא כל כך מספיק. אני אמליץ לך על לודוויג, סדרת הברונז אם אתה אוהב רים וביצים, ובראס אם אתה בעניין של חם. אם אתה מתנגד לסנרים ממתכת - Pearl Free floater הם סנרים מדהימים. כנ"ל לגבי הבלאק פנתר שהוא פשוט אכזרי לכל הדעות. וגם DW לא פראיירים. הבעיה היחידה בהודעה שלי היא שרוב הסניירים נעים באיזור ה3000, לא יורדים מ2500 ויש שעולים על 4000.

g d r

New member
בתכלס את הבלאק פנתר אני יכול להשיג

בערך ב1500-2000....

למעלה