צריך המלצות לאלבום..

Freaky Styley

New member
צריך המלצות לאלבום..

של רד הוט.. עד עכשיו קניתי את Californication, BSSM, BTW. את Californication ממש ממש אהבתי, וגם את BSSM.. עכשיו אני רוצה לקנות עוד אלבום שלהם, איזה הכי כדאי לי..? חשבתי על One Hot Minute, אני מכיר ממנו רק את Aroplane...שיר מעולה! תודה מראש...

אני ממליצה על Mother's Milk

יותר פאנק
אבל אם אתה מעדיף את OHM קודם...

Mother's Milk

דיסק Fאנק איכותי, קצת לפני השיא המוזיקלי של הפפרז. אני אישית נגד דייב נבארו למרות שאני ממליץ על וואן הוט מינט. יש שם מלא שירים טובים, אבל קודם כל אני ממליץ מודרז מילק

kalista

New member
גם אני

ממליצה מוטרס מילק... אלא אם כן ממש לא בא לך אז וואן הוט מינוט שזה גם דיסק ממש מעולה, אני אוהבת את דייב נבארו... בעיקרון יש לי את כל האלבומים חוץ מדה אפילפט מופו פרטי פלן אז רק עליו אני לא יכולה להמליץ לך אם כדאי לך לקנות... למרות שלפי מה שהבנתי ומהשירים שאני מכירה מתוכו הוא אמור להיות ממש מעולה..

Freaky Styley

New member
אני מחפש..:

גם שיהיה פאנק..וגם שירים כאלה שהם לא פאנק.. כמו אירופליין למשל. מודרס מילק זה רק פאנק?

kalista

New member
הממ נראה לי הכל כמעט

פאנק.... אולי knock me down לא כל כך... אני לא הכי טובה ב"לקטלג" מוזיקה....
חוץ מזה אני לא יכולה ממש לחשוב על שיר כמו ארופליין, לא שהוא השיר הכי טוב של הרד הוט, אלא אני פשוט חושבת שכל שיר של רד הוט הוא שונה משיר אחר. אבל עזוב פאנק או לא פאנק, אתה אוהב את רד הוט אז יש המון סיכוי שתאהב גם את מוטרס מילק, זה דיסק מעולה! ולא נראה לי קראתי פה שמישהו לא אוהב אותו. אני אישית כמו שבטח כבר הבנת מאוד אוהבת אותו.

kalista

New member
הממ

הם אלבומים די שונים... זה יעזור אם אני אגיד שאני אוהבת את bssm ואת mm ? (אני מניחה שלא
) אתה לא מכיר שום שיר משם?

Freaky Styley

New member
מ-MM?

לא ממש... שמעתי את Taste the Pain ואהבתי אותו מאוד! בOHM, יש פאנק..?

kalista

New member
לדעתי

וואן הוט מינוט לא ממש פאנקי... ביחוד עם ההשפעה של דייב על האלבום.. הסגנון שלו לא ממש פאנקי... תשמע אם אהבת את taste the pain סביר להניח שתאהב את האלבום... אין לך איזה דרך לשמוע אותם? אצל חבר או מישהו? הממ יש אתרים חוקיים לשמוע מוזיקה אם אתה נגד הורדות וכאלה שם בטח תוכל לשמוע כמה שירים מהאלבומים האילו... למישהו פה יש קישור??

Freaky Styley

New member
אז זהו..

שמעתי את Higher Ground שאני מכיר, ואת Taste the Pain, באתר allmusic.. אבל רק שני אלה עובדים שם...=\ אז למישהו יש באמת קישור לאתר שאפשר לשמוע??

kalista

New member
...

יש לי קישור שאתה רק יכול לשמור מהאתר (של אמ טי וי) ולא סתם לפתוח ולהקשיב... זה כל מה שמצאתי, אם אתה רוצה אז הנה: http://www.mtv.com/bands/az/red_hot_chili_peppers/73978/album.jhtml

michaelblum

New member
אין כמעט פאנק בONE HOT MINUTE

הזכר היחידי שאני יכול להזכר בפאנק באלבום הזה הוא הבס של פלי בAEROPLANE. מדהים אני חייב לציין.

אני נגד דייב בגלל האנטי Fאנקיות שלו

ואני לא מרגיש איתו חיבור אני מרגיש כאילו האנשים שהם באמת הנשמה של הלהקה הם: פלי, איירונס,צ'אד,טוני,ג'ון והילל. שרמן ונבארו לא אהבתי הם לא היו טובים בשביל הלהקה. עוד סיבה שאני לא אוהב את נאברו: כי ג'יינס אדיקשן חסרי טעם לדעתי. הם כאלה מגעילים. קיצר אח שלי---------> mothers milk אני חושב שזאת בחירה {רוב} הפורום, סליחה שאני מדבר בשביל כולם. זה לא שוואן הוט מינט לא דיסק טוב כי הוא משובח. תקנה אותו מאוחר יותר.
איל

הדס למה עשית את הקטע של השרשור?

אם זה מכוון אלי, אני יודע לשרשר, ואני משרשר ומגיב ובקושי פותח הודעות חדשות, אצלי הכל רשום כתגובות. מעניין לדעת זה מראה לך שאני פותח הודעה חדשה?

lollapalooza

New member
לא לזה התכוונתי.

אתה לא פותח הודעה חדשה, אבל אתה משרשר לא נכון. למשל עכשיו, פנית אליי אבל שרשרת להודעה של דפנה, ולא להודעה שלי, כמו שהיית צריך.

למעלה