צריך המלצה.........

יוסי®

New member
צריך המלצה.........

הידידה הכי טובה שלי (שלא לאמר אולי יותר מזה
) מחפשת אוטו...... הסכום המצוי הוא בסביבות ה-40,000 ש"ח, וכיאה לאוטו לבחורה (ובעצם כל אדם) צעירה (בת 21.....) עדיף שהוא יהיה קומפקטי, אך עם זאת, ואם אפשרי - גם מהנה לנהיגה....... אנא תנו כמה שיותר אופציות שאתם שעדיפות/טובות, ותנו גם את ההפך - ממה כדי להתרחק....... ואיך הפג´ו 106 כאופציה?

2 המלצות

1. פיג´ו 205 אולי לא הכי חדשני ונראה פשוט אך מהנה לנהיגה אמין נוח וחסכוני. 2. רנו קליאו יש כמה דגמים בכמה רמות איבזור וגימור אוטו קומקטי זול ונוח עם עיצוב יותר חדשני וכו´ בהצלחה

© DrorZi

New member
הופה איזה אורח ../images/Emo13.gif

ב 40K שיהיה גם מהנה ה 106 והקליאו הן ההמלצות הכי טובות, שתיהן אמינות ברמה סבירה+ ומהנות מאוד. אפשר להתקדם בשנים (כי ה 205 זולה מה 106) ואם מוצאים 205 שמורה במיוחד גם שווה להסתכל עליה (אבל היא באמת צריכה להיות ממש שמורה, יד ראשונה פרטי ומטופלת טוב) אפשר להסתכל גם על ה ZX ואם תקפוץ אחת שמורה המחיר שלה נמוך ללא הצדקה ושווה קניה (לא אוטומט בכל מקרה) אני חושב שגם פונטו יהיה רעיון לא רע אבל ההתנהגות שלה פחות מהנה מהשתיים האחרות, ועוד דבר- היא אולי בתאוריה אמינה קצת פחות אבל אפשר למצוא שנים יותר מתקדמות מה 106 באותו מחיר ובמצב טוב שיצדיק רכישה. מה לא לגעת ? אם היא רוצה להנות מנהיגה שום יפאנית לא נכנסת לתמונה, כנ"ל לא ללכת על קליאו אוטומט ח"ח. הפולו לא מצדיקה את מחירה ובכל מקרה יקרה יותר מהתקציב הזה.
דרור זי, הבאגז של ה 106 קטן לי, אין מקום לסאב...

teen17

New member
אני ממליץ לך על:

אופל קורסה Swing 1.4i שנתון 95, 96 ידני זאת מכונית מעולה מניסיון וגם איכות של גרמנים. אני ממליץ גם על האופל אסטרה גם בסביבות השנים 95 מנוע 1600 ידני. גל, יועץ לעניני רכב.

umop apisdn

New member
לגל ה"יועץ לענייני רכב"...

הקורסה לא עולה לדרישה של הנאה מנהיגה, והיא יקרה באופן לא מוצדק. האסטרה היא משפחתית קומפקטית ולא סופר-מיני כמו שהבחור ביקש.

teen17

New member
תגובה להודעה:

שמע, תלוי בבן אדם עצמו, יכול להיות שאתה לא נהנה מלנסוע על קורסה אבל אני כן ולכן אני ממליץ על האוטו הזה. יכול להיות שהוא יסע על קורסה או הידידה שלו והם ירגישו בנוח ושזה כיף לנסוע בקורסה כך שאין מה לפסול בקורסה, שילך וינסה לנסוע ואם נוח לו ונעים לו לנהוג בקורסה אז סבבה ואם לא אז שירדו מזה. ובקשר לאסרטה אז יש את הדגם של ה-5 דלתות מקוצצת תחת דווקא מושכת טוב בעליות-בדוק. גל.

umop apisdn

New member
עדיין- האסטרה האצ´בק היא לא...

סופר-מיני, והיא עולה יותר. ואיך בדיוק הם יסעו על קורסה?

למעלה