צריך המלצה

v i v a l d i

New member
צריך המלצה

שמעתי את יס ג'נסיס וקינג קרימזון והגעתי למסקנה שהן להקות ענקיות!!!!!!!!! עכשיו אני רוצה המלצה לעוד להקות ענקיות כמוהם (לא כל מיני חדשות דפוקות)

Nadavcat

New member
אני מבין אותך בדיוק !!!!

אבל ממש בדיוק! אני לא אפציץ אותך ב100 שמות עכשיו (כמו שאחרים יעשו כאן...) ישנה להקה ישנה ושמה "Camel" יש לה אלבום אחד מ ד ה י ם ביופיו... קוראים לו "The Snow Goose" הוא אינסטורמנטלי בלבד.

epitaph

New member
יש לה יותר מאלבום אחד מדהים ביופיו

שינסה גם את מיראז'. חוץ מזה, תמיד טוב להמליץ גם על ג'טרו טאל (תתחיל מ Stand Up או Aqualung). ועוד המלצות ללהקות "ישנות וענקיות" בהגדרה, Traffic, תתחיל עם הראשון Dear Mr Fantasy, פשוט אלבום מדהים. Caravan, האלבום In the Land of Grey and Pink מעולה להתחלה. Gentke Giant שכבר הוזכרו בשירשור אחר בהרחבה, מומלץ להתחיל עם אוקטופוס או הסלף טייטלד שלהם לדעתי. ובכלל, כדאי לך לחקור יותר לעומק גם את הלהקות שכבר התחלת להכיר כמו קרימזון ויס כי יש להם הרבה אלבומים שמאוד שונים בסגנון אחד מהשני, בעיקר בגלל החלפת הרכבים.

epitaph

New member
ומצד שני...

גם יס, ג'נסיס וקינג קרימזון לא כל כך דומות בעצמן...

יש חדשות, אבל לא דפוקות

The Flower Kings משלבים את כל מה שביקשת ועוד קצת בחבילה אחת שבדית נחמדה.

פשש... אפילו הוספת את הצ'ופצ'יקים..

לדעתי אנגלגרד הם להקה ענקית, בחורף... אני לא מסוגל להתחבר לדיסקים שלהם בקיץ.

jester56

New member
ניגשים למטאל שופ

ניגשים למטאל שופ בפרישמן (בדקתי והבנתי שאתה מהמרכז ולכן אני ממליץ על משהו באיזור המרכז) גם נהנים מהאוירה בחנות וגם נותנים למוכר ללות אותך אם היית מהצפון הייתי ממליץ על הג'אנק אבל זה לא רלוונטי

מורנא007

New member
...

אני גר בעירו של אלביס פרסלי, ממפיס טנסי ארה"ב

Osirus

New member
מה רע בחדשות?

יש Angalgard המצויינים,יש את Ankdoten ו-After Crying גם

למעלה