צריך המלצה

RebelRex

New member
צריך המלצה

קצת רקע. בעבר , כחייל סדיר ביקרתי בפורום וסיפרתי על איבחון ADHD שעברתי בצבא יחד עם טיפול שקיבלתי בהתאם. לאחרונה השתחררתי מהצבא, וחזרתי לקופ"ח מכבי. כרגע אני צריך המלצה לפסיכיאטר/ית טוב/ה שעובד/ת עם קופ"ח מכבי למטרת איבחון ADHD / קבלת ייעוץ בנושא/ חידוש המרשם התרופתי. אם מישהו יול לחזור אליי במסרים - אודה לו מאוד. מעבר לזה, רציתי לגשת לפסיכומטרי בתקופה הקרובה ורציתי לדעת מה הפרוצדורה בקבלת הארכת זמן ולמי יש לפנות ?

zivadina

New member
ייעוץ

לא ידוע לי עם מי מכבי נוהגים לעבוד. כדאי שתשאל אותם. אם כבר קיבלת מרשם ראשוני מרופא מומחה, הכלל הוא שרופא המשפחה יכול לתת מרשמי המשך. שאם אינך זקוק לטיפול נוספים, תוכל לקבל עדכון למרשם שלך אצל נוירולוג מבוגרים בקופה. בקשר לפסיכומטרי: ככל הידוע לי, הם מקבלים רק המלצות של מאבחן דידקטי, כך שאתה צריך לעבור אבחון אצל מאבחן דידקטי, ולבוא אליו עם האבחון הרפואי הרשמי שלך. המאבחן הדידקטי אמור לתת לך את ההמלצה להארכת זמן, אבל לצערנו ועדת הבחינות לא מתחשבת בהמלצה כזאת, אם אין ליקויים נוספים. לבת שלי, שאת כל הבגרויות עשתה עם הארכת זמן רשמית, לא אישרו בפסיכומטרי הארכת זמן אלא רק הפסקה של 5 דקות בין פרק לפרק, מה שמאוד בילבל אותה.

RebelRex

New member
כמו שאמרתי

מרשמים קיבלתי רק כשהייתי בצבא. עכשיו שאני משוחרר, קיבלתי הפניה של רופאת המשפחה לפסיכיאטר. עדיין לא קבעתי תור לפסיכיאטר, מרשימת הפסיכאטרים שנמצאת בספר הרופאים שלהם. .אם מישהו פה במכבי יול לתת המלצה לפסיכאטר טוב, אפילו לא של ADHD אודה לו מאוד בקשר לפסיכומטרי , הנוירולוג הצבאי שאיבחן אותי , רשם באיבחון שיש לי גם דיסלקציה קלה, לא יודע אם זה יעזור. איך אני מגיע למאבחן דידקטי?

למעלה