צריך המלצה

ronny69

New member
צריך המלצה

אני מחפש PPC חזק עמיד איכותי ואמין עם WI-FI. לא משנה התקציב אך כמובן לא צריך להתפרע. הגודל מהווה קצת חשיבות ועדיף מכשיר בעל מידות יותר קטנות. עדיין לא היה ברשותי PPC וזה הולך להיות הראשון שלי. אשמח למסור עוד פרטים שיעזרו לכם להמליץ לי על PPC זה או אחר.

divecon

New member
IPAQ 4150

אם אתה מחפש WIFI אז זה המכשיר שיש בו WIFI מובנה, אבל חשוב לדעת שאיכות הגלישה לא נוחה במיוחד הוא יעיל יותר למשיכת מיילים אך יכולה להיות בעיה בכינפוג לרשתות מסוימות. המכשיר קטן, נח וקל לגביי מחיר תבדוק בזאפ. חג שמח

ron20

New member
אתה יכול להרחיב לגבי ../images/Emo26.gif

ה "חזק והעמיד" (לגבי שאר המאפיינים יש מגוון רחב ונדבר לאחר שתסביר מה כוונתך בנושא העמידות) האם אתה הולך לעשות איתו דברים לא שרגתיים (חול, אבק, מים) או שאתה פשוט חרד למכשיר ... יש מכשירים עמידים אבל הם לא נמכרים כ"כ לשוק האזרחי (עולים הון), ניתן לרכוש כיסויים עמידים אבל הם מיועדים רק למי שבאמת זקוק לעמידות ומוכן לשלם בנוחות ... למשתמש השגרתי ניתן ורצוי לרכוש נרתיק שיגן על המכשיר (זה לא יפתור בעיות של מים חול ונפילה מגובה 5 מטר) וזה המקום להודות ל inno ... אתמול נפל לי המכשיר ישר על הריצפה
... אני עד עכשיו זוכר רק רעש הפגיעה של הכיסוי הקשיח בריצפה ... למכשיר (ולי) שלום. בקיצור אתמול הכיסוי הציל אותי ...

divecon

New member
אני רוצה להצטרף לברכות

גם אצלי הכיסוי הציל את ה IPAQ מאין ספור השבתות. לצערי בגלל הקליפ לחגורה שנשבר כל שני וחמישי.

2cookie

New member
אחחח ימי הפאלם M130...

כמה מכות, כמה חבלות, כמה נפילות... ועובד ונראה כמו חדש.

ep770ny

New member
../images/Emo35.gifל Divcon

מה אתה מתכוון כשאתה אומר "איכות הגלישה לא נוחה במיוחד"?

למעלה