צריך המלצה

bilbobagginz

New member
צריך המלצה

טבעתי בים הדגמים. אני צריך : מכשיר PDA עם ממשק RS232, ועם יכולת תקשורת אל חוטית של 2-5 מטרים. בבקשה תמליצו! תודה.

ron20

New member
אז ככה ...

1. RS232 אתה מתכוון לממשק סיראילי? אם כן אז לכל אייפק מ 22XX צפונה וגם הדל אקסים (אני חושב), אבל הקונקטור שלו לא סיראלי רגיל ... (תבדוק איזה מכשירים מתאימים לדסטינייטור) 2. תקשורת אלחותית - על איזה אתה מדבר ? (BT או Wi-Fi) יש מספר מכשירים שיש להם תקשורת מובנת בעקרון בניגוד לשאלה 1 ניתן להוסיף תמיכה בתקשורת אלחותית דרך SDIO או CF (בטח יש איזה גאון שפיתח משום מה גם RS232 על CF חחח
) בשביל המלצות ספציפיות צריך תקציב וקצת יותר מיקוד ...

bilbobagginz

New member
תודה...

תודה על התגובה. כעיקרון אני לא צריך "טורי" כל שהו - USB זה גם טורי. ולגבי התקציב... בסביבות 300-400 $ לגבי ההמלצה שלך: לא ראיתי את הנתון הזה לגבי 22XX ז"א זה לא שאני לא סומך עליך... אבל לא כתוב בנתונים על המכשירים כל זכר לחיבור טורי ישן - רק USB. אולי דגמים ישנים יתאימו לי. ראיתי שיש גם טושיבות שיש להן את כרטיס ההרחבה.... מי מוכר בארץ טושיבות ? אני עדיין פתוח להצעות! תודה.

ron20

New member
מממממ , נראה לי שלא הבנתי אותך ....

אתה מתכוון שחיבור העריסה למחשב (סנכרון) יהיה טורי, או שלמכשיר תהיה אופציה כזו ? אם כל הבעיה זה סנכרון תקנה בקר USB וסגור עניין. (ל22XX יש רק USB מהעריסה) , לדגמים יותר ישנים 38, 37 יש חיבור כפול

bilbobagginz

New member
אני מתכוון ל:

אני התכוונתי בדיוק למה שאני כתבתי. למכשירים יש שקע. השקע יכול להיות מחובר מבפנים לכל מיני דברים. אני רוצה כזה מכשיר שאפשר להתחבר אליו בפרוטוקול RS232 בעזרת זכר\נקבה 9 פינים - כמו COM1 במחשב למשל. בשביל מה ולמה זה לא רלבנטי. למשל מכשירי 36XX מאפשרים דבר כזה, וזה גם כתוב בנתונים עליהם. עכשיו הסתכלתי בנתוני הדגמים 2200 ואין בהם את האפשרות הזו. רק USB. יש איזה פורטל ישראלי עם הצעות מכשירים משומשים ? תודה שוב

bilbobagginz

New member
כתוספת

יש לי קבל מעבר USB-RS232 כפתרון חליפי אבל בשביל שהו יעבוד אני צריך מכשיר בעל בקר USB פנימי (ז"א עם יכולות usb host ) יש מכשירים כאלה חוץ מטושיבות ? תודה!

2cookie

New member
יש רק את הקאסיו E200...

רון יש לך אחד נכון? הצלחת להפעיל איתו עכבר/מקלדת/דיסק און קי?

ron20

New member
ל 36XX אין חיבור כזה

לעריסה של ה 36XX שלו יש ... וגם ל 37XX וגם ל 38XX. יש הבדל בין העריסה למכשיר ! חלק מהמכשירים מאפשר חיבור סיראלי ישיר ללא עריסה ובזה נבדל ה 22XX שמאפשר זאת בניגוד ל 19XX (חיסור זה משמש את הדסטיניטור לדוגמא) אך לא מדובר ב RS232 שאתה מכיר מהמחשב. ושאלתי למה ולמה מאד רלוונטית ואני מקווה שעכשיו אתה מבין למה ! התשובות שלך מעט תוקפניות משום מה ... לגבי מכשירים משומשים פנה ללוחות בפרוום.

mikeoreli

New member
אין חיה כזו

אין פוקט פיסי עם סוקט שניתן לחבר אליו פלאג RS232. הדבר היחיד שיש בכיוון הוא חיבור פוקט פיסי ישנים בלבד בחיבור כזה למחשב, ואני הייתי מציע לך להתרחק מהם. הייתי מציע שתפרט מה אתה רוצה בדיוק לעשות ולמה אתה צריך חיבור כזה ? והאם אנו מבינים אותך טוב, האם אתה רוצה שתהיה לפוקט כניסת COM HOST ?

למעלה