צריך המלצה

rano1

New member
צריך המלצה

שלום אני מחפש לקנות קטנוע 150 ואני צריך המלצות קיבלתי המלצה על הרואיזם 150 זה באמת קטנוע טוב? ואיך קטנועים של סאן יאנג? כי אני לא מכיר את הדגמים שלהם תודה מראש

ixmix

New member
נותן המלצה:

אתחיל בהירואיזם - כן, הוא טוב. טוב למה, תשאל. נו תשאל! טוב נניח ששאלת - טוב לכיס שלך. במשוואה מחיר קניה / מחיר אחזקה, ההירואיזם הוא קטנוע 150 שנותן לך את התמורה הטובה ביותר לכספך (שאל את YALONER מהפורום). מדובר בסוס עבודה של ממש, לא מדהים בכוח שנותן, אבל לא רע בכלל, בעל מתלים סבירים+, כלומר אתה לא צריך ביקור אצל כירופרקט בכל מהמורה בכביש, לעומת זאת לא מדובר במתלים של |פשיט| אופנוע קאסטום שמנמן... בלמים מספקים תאוטה טובה, גם ממהירויות גבוהות, מה שאומר שלמרות החישוקים בעלי קוטר קטן, הוא מרגיש בטוח לנסיעה. יתרונו הגדול - אמין. כנראה האמין ביותר מקטנועי 150 שנמכרו בישראל. אמשיך בשתי אופציות מעניינות - שני קטנועים שנסעתי עליהם, והיום אף ראיתי למכירה: האטילה 150 והג'וירייד. האטילה הוא המשכון של הדיוק. הוא מצויד במנוע חזק יחסית (אגב, היום שמעתי שחזק יותר מהשארק). הוא נוח, זריז, ומכוער לטעמי. לגבי האמינות - תחושת הבטן צופה לו אמינות גבוהה - למרות הנסיון המר שהיה עם דגמי 150 של סאניאנג בעבר. לג'וירייד בודי גדול קצת ל150, ולמרות זאת הוא מגיב בצורה יפה לסיבוב המצערת. מדובר בקטנוע חביב, בעל מושב נוח, המשדר יוקרה במראה ובנוחות הנסיעה. מבין השלושה הוא אכן היקר - השאלה מה תקציבך ומהן דרישותיך. אני כשלעצמי הייתי הולך על ההירואיזם. Xמיקס

gesus

New member
יש לי חבר שמוכר הרואיזם../images/Emo54.gif

שנת 00' במצב ממש טוב. אם אתה רוצה פרטים עליו אתה יכול לשלוח לי מסר אישי עם הטלפון שלך ואני אעביר לו אותו.

יוסף א

New member
לרנו

לך על ההרואיזם או על ווספה 150.לנפח שאתה מחפש, אלו הכלים הכי אמינים וחסכוניים לאחזקה שיש .

rano1

New member
תודה רבה

תודה רבה לכם עזרתם לי לגבש דעה וgesus אני אדבר איתך עוד יום יומיים אני פשוט צריך למכור את את ה50 סמ"ק שלי

Great Blue

New member
וgesus !? ../images/Emo12.gif

משהו שאנחנו לא יודעים?
(הכחול התחיל להקפיד על |קריצה| לאור ה"מריבות" האחרונות שהיו כאן...)

gesus

New member
תצטרך לפרש לי את כוונתך../images/Emo54.gif

או במילים אחרות,על מה לעזאזל אתה מדבר? אני לא אגיד מה נראה לי שאני חושב שאתה מתכוון אליו אבל אני משער שאתה טוען שאני מרים סבונים בזמני הפנוי. מצטער לאכזב אותך,אני לא. אני לא אוסיף קריצה,כי מישהו צריך לחפות על החוסר של הציניות של אנטיקריסט בזמן שהוא מתנצל בפני כל העולם.

Great Blue

New member
../images/Emo122.gif "עולמי שלי ברשותי"

ואני אגיד\אעשה מה שארצה!!! אח שלי - Take it easy (rider) . Happy Passover

RGV250cc

New member
קטנוע-אופנוע מצויין הוא

Gilera Runner vxr 180 מהיר, חזק מאוד, ספורטיבי ואמין בטירוף (ג'ילרה מבית פיאג'ו) לוקח כל קטנוע עד 250 בהכל!!! בהחלט כלי מרשים. מנוע: 182 סמ"ק , וריאטור , קירור מים הספק(כ'ס): 20/8500

™asper©

New member
משום מה....

יש לי הרגשה שהבחור לא ממש מחפש קטנוע מיוחד כמו הראנר 180, סתם תחושת בטן שאני מקווה שמוטעת אבל מי שמחפש הרואיזם לא חושב בכיוון ראנר 180. סתם תאוריה חסרת ביסוס שיש לי. בקשר לראנר 180, אין לי עדיין מושג בקשר לאמינות אבל נראה לי שהרואיזם/אטילה יהיו אמינים יותר, לא משהו קריטי אבל עדיין אמינים יותר וזולים יותר לתיקונים וטיפולים. הבחור מחפש נוחות, הראנר לא נוח. לא בישיבה בכביש המהיר ולא בספיגת מהמורות. שלא תבין אותי לא נכון, אני בעליו של ראנר 180 ואני מאוד מרוצה ממנו, רק חשוב שמי שהולך לקנות ראנר 180 יעשה זאת מהסיבות הנכונות (ביצועים, התנהגות, יחודיות) פן יתאכזב קשות. דרך אגב, ראנר חדש זה ראנר 200 והוא עולה 18K ככה שכדאי לבדוק כיוון של כלי משומש שנת 02' (מחירון 14K).

ixmix

New member
ברצינות? לאאאאא...

הראנר 180 לוקח כל כלי עד 250 בהכל??? באמת??? ולי לא גילו??? VXR אמין יותר ממהירואיזם, מוזר... VXR נוח יותר לקניות מהמכולת מהדיוק, מוזר... VXR זול לאחזקה מהקימקו ג'וקי, מוזר... הוא בעל מרווח הטיה גדול יותר מאחיו (ראנר 50), או מקטנועי 50 אחרים - מוזר... VXR נוח למורכב יותר מאשר גרנד דינק - מוזר... הוא זריז יותר בפפק בין המכונית מפיור 50 - מוזר... בלמיו טובים יותר משל הונדה @נס - מוזר... אפשר להמשיך את רשימת המוזרויות שעליהן לא גילו לי על פני הרבה, הרבה עמודים. הנקודה היא שהמידע שגוי - הוא לא טוב יותר בהכל מכל רטנועי עד 250 - הוא טוב בדברים מסוימים, וחלש יותר באחרים, זה המצב. עכשיו ברצינות - נתת לבנאדם תשובה לא נכונה בנימה של ידען. טעות עשית. בנאדם מחפש אמינות, מחפש נוחות - ואתה דוחף לו VXR, מה אתה גנוב?!?!?

RGV250cc

New member
תגובות

הראנר עולה על אחרים בהספק-כ"ס ובעיצוב ספורטבי ללא ספק וגם אמין מאוד ציינתי את האמינות ולא את עלות החלקים. (שהמחיר לאר בשמיים, חוץ מפלסטיקה-יקרה רצח-מניסיון) אולי לא נוח יותר מהגרנד דינק אבל יותר נוח מהג'וקי וההרואיזם. האמת היא שהמינוס היחיד שאני מוצא בו זה הנוחות (לא שמתי לב מקודם) ולכן אם בנוחות עסקינן בכלים הבאים תוכל לקבל עזרה משאר חברי הפורום: גרנד דינק,פורסייט,הבורגמן וכו'.... יקח לי קצת זמן להתרגל לפורום מקצועי, סליחה (אני X פורום מוטו, תבינו אותי)

rano1

New member
תודה רבה על המסרים

האישיים ועל התגובות הרבות באמת עזרתם לי מעל למצופה רק עוד שאלה אחת הלכתי אתמול לחפש הרואיזם ונתקלתי בסאן יאנג ג'וי רייד הוא נראה יפה ונוח אבל השאלה מה קורה מתחת לפני השטח? יש מישהו שמכיר את הכלי?

moso

New member
לא יכל לעזור לך

וואלה אחי בזה אני לא יכל לעזור לך לא מכיר את הכלי למרות שהוא נראה מפנק אבל בפורום בטוח יש מישהו שכן יידע לענות לך (אני מדבר על הג'וירייד)

rano1

New member
|חג שמח

חג שמח וכשר לכולכם שיהיה אחלה חג ותעשו חיים בחופש מקוה שגם בחג תמשיכו ליהיות רציניים ומקצועיים (למרות שאני אישית לא אהיהי פה) ואם למישהו בכל זאת תיהיה תשובה לגבי סאן יאנג ג'וירייג אשמח לקבל תגובה בפורום או בפרטי חג שמח וחופש נעים

למעלה