צריך המלצה על מכון.

PeaceWarrior

New member
צריך המלצה על מכון.

אני די בור בנושא זה ולכן מבקש עזרתכם בכדי להסביר את עצמי כמה שיותר נעזרתי במאמר "בחן את עצמך" מתוך הפורום. לדעתי הכי מתאים לי קרב מגע משום שאני רוצה לקחת קורס כמה שיותר קצר. אני מחפש משהו כמה שיותר קרוב לנהריה, אבל אני מוכן ליסוע גם למרחקים (עד חיפה נגיד) אם הדבר יידרש. אני צריך שבמועדון אליו ארשם האימונים יתקיימו 2-3 פעמים בשבוע (עדיף 2) יחסית אני בכושר ובכוח סבירים לגילי 3 פעמים בשבוע חדר-כושר, כל יום חצי שעה ריצה בממוצע. מבחינת סוגי נשק נלמדים, אני מעדיף אמצעים שאפשר למצוא בכל מקום ולכן לדעתי מקלות הם בסדר העדיפויות. מוכן לספוג כאבים כחלק מאימון. בתוך המועדון אני מעדיף אווירה ידידותית אם מישהו מכיר מקום העונה על דרישותי אני מצפה לתשובתו. תודה-דניאל

יש כמה מכוני ג'יו ג'יטסו ברזילאי

באיזורך - לדעתי גם בנהריה, וגם בכרמיאל. אנשים מומלצים, ואמנות מעניינת לאללה.

PeaceWarrior

New member
המשך שאלה

לגבי הג'יו ג'יטסו, כבר הייתי וזה לא כ"כ הצליח לי כי יש לי בעיית גמישות. דבר שני, כנראה שהכי מתאים לי זה קרב מגע ודברים הדומים לו, ככה שאמנויות כאלה אני הכי מחפש

גמישות קל מאוד לשפר מאוד

זה הרבה יותר פשוט וקל מלשפר מרכיבי כושר גופני אחרים. אם לא BJJ, אולי תנסה "גדי קנפו ג'יטסו"? מתוך רשימת המורים:
גדי קנפוג'יטסו וג'ו-ג'יטסו ברזילאי בהדרכת מישל כהן, חגורה שחורה דאן 4 בשיטת גדי קנפוג'יטסו וחגורה כחולה בג'ו-ג'יטסו ברזילאי. סניפים:
האקדמיה לאמנויות לחימה, רח' הרצל 72 קריית שמונה: ימים א'+ג': ילדים 16:30-17:30 נוער 18:00-19:00 בוגרים 20:00-21:00
מתנ"ס ראש פינה, המושבה ראש פינה: יום ד': ילדים 16:00-17:00 נוער 17:00-18:00 בוגרים 18:00-19:30 טל': 0523062046 כתובת דוא"ל: [email protected]

dor1111

New member
נצל"ש

גם אני מחפש מכון ללמוד בו, למדתי שנה איגרוף תאילנדי אבל די נמאס לי. אני מחפש אומנות לחימה שתשלב בעיקר עבודה על הקרקע, בריחים חניקות הטלות(לא ג'ודו). עדיף שיהיה בהרצליה אבל אם זה יהיה ממש טוב אני מוכן גם לרעננה(תלוי איפה שם) ורמת השרון. מה אתם חושבים שהאומנות שמתאימה לי? ואיפה אתם מליצים ללמוד אותה?

usr

New member
תכנס לפורום אונמויות

לחימה בזירה כותבים שם הרבה אנשים מהצפון שמכירים היטב מכונים לאיגרוף ואיגרוף תאילנדי. הם ישמחו לעזור לך

usr

New member
בישוב כליל

שקרוב מאוד לנהריה מלמד אסף אגמי וין צ'ון.

למעלה