צריך המלצה ל...

צריך המלצה ל...

מוסך שמבצע הגבהות לטנדרים ובכלל...לי יש מגנום 01 בתודה מראש אלאדין

את אלה אני כבר מכיר......

הם בין הכי יקרנים בשוק השיפורים.. אבל תודה בכל זאת..

יש את פרוג´יפ

כשהתקנתי מיגונים לאיפון הם היו בין הכי זולים... והם גם אמינים חבל"ז.

teen17

New member
אומנם הם הכי יקרים אך הכי טובים

ופרו ג´יפ הם טובים אבל לפי דעתי לא מגיעים לרמה המקצועית של אספיר וגתוס.

גתוס ואספיר הם מותגים בדיוק כמו

ליוויס גאפ וכדומה ולכן הם גובים סכומים לא רציונאלים ולא בגלל שהם יותר טובים!!

-רוני-

New member
שלום לך ישנם עשרות מוסכים

מהדרום ועד מטולה באיזה אזור אתה גר ולפי זה אוכל למקד אותך לכמה מוסכים קרובים אליך.

-רוני-

New member
אזור המרכז מגדרה-לחדרה

בסדר אתן לך ראשימה חלקית אין לי חשק לשבת כל הלילה ליד המחשב, ארנון בפרדס חנה-----04-6373499 אספיר משמר השבעה----03-9605594 גתוס ת"א ------------03-5616662 הסדנא של אלון ת"א--03-5186949 כמובן שיש עוד המון, תבדוק מחירים ואיזה סוג הגבהה נותנים לך? אם זה קפיצים או בולמים או הגבהה רגילה

hagail

New member
המלצה אישית ולא יקרה

בקשר להגבהה אחורית אל תלך לשום משפר !!!! את ההגבהה האחורית אני אישית מציע לך לגשת ל"מתלם" באיזור התעשייה רשל"צ. הם המקום מספר אחד בארץ (אולי בעולם) לקפיצי עלים ! אתה לא תתאכזב . בקשר לחלק הקידמי זה סיפור אחר , למיטב ידיעתי ניתן למתוח מוטות פיתול ואת זה עדיף לעשות במוסך מורשה או משפר ידוע . בהצלחה.

-רוני-

New member
יש דרך אחרת להגבהה אחורית

ויותר זולה מהוספת קפיץ, פשות מחליפים בקפיצים האחוריים את ההגבה ליותר גבוהה מקדימה מתיחה קלה למוטות הפיטול לא יותר מ 4 ס"מ זה לא בריא למסחריות

hagail

New member
רוני לידיעתך

הגבהה אחורית לא עושים ע"י הוספת עלים ,אלה ע"י עירגול עלים. נתן גם במקום לערגל לתכנן קפיצים חדשים לפי בחירת הלקוח (יקר יותר). חגי. נ.ב. ניתן להגביהה ע"י החלפת הנדנדות (שאקלים) לארוכות יותר (הכי זול).

-רוני-

New member
החלפת המשולשים עולה 200 ש"ח

החלפת המשולשים נותנת עוד 7 ס"מ לערך וניתן להוסיף קפיץ חמישי ולא להחליף את כל הקפיצים

עכשיו באמת הלכתי לאיבוד כבר

עם כל המשולשים קפיצים וכדומה.... בכל אופן דיברתי עם האיש מ"מתלם" וקבעתי איתו מחר כדיי לבצע את השינוי נראה מה יהיה...תודה על ההמלצה! ד"א איפה הכי זול לקנות מדרכות צד וטומבון עם הכנה לכננת? אני מכיר את אספיר גתוס עידו ופרוג´פ

-רוני-

New member
ארנון יש לו מוסך לשיפורים

בפרדס חנה נחשב לאחד המומחים בשטח יחד עם עידו רק שעידו יקר יותר

למעלה