צריך המלצה לשירים...

zbengg

New member
צריך המלצה לשירים...

יש לי בעיה שאני לא יודע איזה סוג מוזיקה אני אוהב... בגלל זה גם קשה לי למצוא שירים חדשים.. כי אני לא יודע ממש מה לחפש.. אני מאוד יודה למי שיוכל להמליץ לי על שירים שבאותו סגנון של מה שאני שומע.. מה שאני שומע זה... Panic! At The Disco Nirvana Pearl Jam System Of A Down hoobastank Foo_Fighters משו בסגנון הזה... רוק עם קצב.. לא משו שקט... תודה...

vogre

New member
Cave In

איפשהו בסגנון בין King Crimson ל Foo Fighters וRadiohead.

Osirus

New member
לדעתי מאוד יכול להתאים לך דווקא

The Donkey-Headed Adversary of Humanity Opens the Discussion של להקת Sleepytime Gorilla Museum ממש מומלץ,לפי מה שאתה מבקש זה נראה מתאים לך

joshua25

New member
Deep Purple

לדעתי, רוק מתקדם לא ממש מתאים למה שאתה מחפש. להקות כמו נירוונה, פו פייטרז ופרל ג'אם ניגנו רוק מאוד קונבנציונלי, תבניתי (בית-פזמון-בית-פזמון...), עם סיפוק מהיר...(לא שזה רע), אבל רוק מתקדם הוא למעשה בדיוק ההפך מזה - חורג מתבניות, דורש האזנה קשובה, והרבה סבלנות... כתבתי את Deep Purple בכותרת משום שלהקה ידועה זו ידעה לעשות להיטי רוק קצביים, מהירים רועשים וסוחפים באלבומי מופת כגון : In Rock Machine Head וגם אפשר למנות את : Burn, Stormbringer,Fireball . הסולן, איאן גילן, נחשב לאחד הקולות הגדולים ברוק, שלא לדבר על הנגנים האגדתיים: הגיטריסט ריצ'י בלאקמור והקלידן ג'ון לורד.

FunkyMonk

New member
אם כבר אז כבר

כמובן ש Led Zeppelin. אם אתה מחפש משהו קצבי ופ'אנקי RHCP. לGorillaz יש כמה הברקות.

shmueldvir

New member
כמה להקות

Sound Garden Jane's Addiction The Mars Volta מישהו למעלה גם הזכיר אותם AC/DC אם אתה לא ממש מכיר אותם אז תשמע את Back In Black Smashing Pumpkins The Stooges וגם Iggy Pop

eliavtu

New member
גראנג'

נסה Neil yound - ממציא הגראנג' Radiohead Muse Alice in Chains Temple Of The Dog Green River וכאלה..

FunkyMonk

New member
Radiohead ו-Muse

הינן להקות אלטרנטיב, וממש לא גראנג'. ד"א, אולי תתעניין גם ב-Nine Inch Niles.

למעלה