צריך המלצה לספרים!

Sernas

New member
צריך המלצה לספרים!

לא קראתי שום ספר של מלחמת כוכבים עדיין ורציתי שתמליצו לי על כמה ספרים מעניינים ואין לי בעיה עם ספרים שלא תורגמו מאנגלית, תודה לעוזרים.

מזל שאין לך בעיה עם ספרים באנגלית

כי בעברית הם חרא. לא קראתי הרבה ספרים, אבל הייתי ממליץ לך על הספרים של הסרטים. קראתי את הספר של ROTS וזה ספר נהדר. הטרילוגיה של תימוטי זהאן שברח לי מה השם שלה נחשבת לספרים מאוד טובים, על פי מה ששמעתי.

ElPelado

New member
קראתי כמה

קראתי כבר 7 ספרים. כולם מיתרחשים בזמן מלחמת המשובטים ואהבתי את כולם. אבל הכי ממצליץ על הספר של הסרט ROTS ועל הספר שבא ממש לפני הסרט, ששמו הוא Labrynth of Evil. עוד ספרים טובים הם Yoda: Dark Rendezvous ו- Shatterpoint

מ א ג ר ט

New member
בעיתיות-

אצלנו בסיפריה של בית ספר יש כמה ספרים של מלחמת הכוכבים. חלקם ספרי עלילה, חלקם ממשיכים את העלילה של הטרילוגיה הותיקה, אבל המשותף להם: כולם גרועים. אני מאמינה שיש ספרים טובים למלחמת הכוכבים, אבל יש גם המון זבל שנוצר כדי שסופרים ממוצעים ומטה יוכלו לכתוב את עלילותיהם הדימיוניות... בימיינו, קוראים להם פאנפיקים (פאנפיקשן) ומפרסמים אותם בבלוגים. אז בטח יש כמה טובים, עדיין...

הספרים בבית הספר שלך

אם הם בעברית, אז כולם גרועים. באנגלית יש כמה טובים, אבל בהחלט יש הרבה ספרים לא מי יודע מה שלא כדאי לקנות רק כי כתוב עליהם "מלחמת הכוכבים" ונועדו לעוד קצת כסף.

למעלה