צריך המלצה לנגן

OFFRoaDer

New member
צריך המלצה לנגן

שלום לכולם הנגן הישן והטוב שלי [H10] נתן את נשמתו לבורא השבוע, ואני זקוק למחליף באופן דחוף... הדרישות הן: 1. שידע לנגן מוזיקה בווליום גבוהה ובעוצמה גבוהה. 2. רדיו, מיקרופון מקליט, רמקולים חיצוניים - פיצרים נחמדים אם כי לא חובה. 3. סרטים - גם, יכול להיות נחמד לנסיעות [אני חייל], אבל לא חובה. אם כבר - אז שיהיה באיכות טובה עם מסך שאפשר גם לראות בו בלי להוציא את העיניים. 4. זמן סוללה ארוך כמה שיותר - שוב, אני חייל, וזה חשוב בשבועות שקשה להגיע בהם לשקע. 5. תמיכה בעברית. לפחות בשמות שירים. ממש ממש חשוב. ושתהיה תאימות טובה עד כמה שאפשר. 6. נוחות ארגון. תיקיות או רשימות השמעה. אחד מהם - חובה! 7. אביזרים - יהיה נחמד אם תהיה זמינות בארץ (נרתיקים, מגני מסך וכו') ובאנדל (מה הוא כולל?) חשבתי על משהו מהנגנים הבאים, מה אתם אומרים על אחד מהם (או משהו אחר לגמרי)? Iaudio D2 Iaudio 7 Sansa משהו, יש להם מלא דגמים ודי נאבדתי בתוכם Creative משהו, אותו כנ"ל. התקציב הוא בערך 800 שקל, אפשר לחרוג אל ה1000 אם זה יועיל... אני מחפש משהו בנפח 8 גיגה, אולי 16 אם יכנס בתקציב. אפשרות להרחבה תהיה נחמדה אם כי לא חובה. המון המון תודה, ומצטער על החפירה - עודד.

O

omerdav

Guest
באת למקום הנכון.

רק שתדע ווליום גבוה מזיק לשמיעה - אין אפס כאן. בכל אופן מציע לחשוב על ה-Iaudio D2. ה-16GB עולה 999 ש"ח. הוא עונה על הדרישות שלך: -איכות מעולה ווליום גבוה -עמס בפיצ'רים למינים -מציג וידאו ואפילו סרטים -זמן סוללה 52 שעות במוזיקה -תמיכה בעברית די מלאה -יש תיקיות ורשימות השמעה. -לנגן הזה מוכרים מגן מסך,נרתיקי עור,נרתיקי פלסטיק,כבל ליציאת טלוויזיה,כבל למיקרופון חיצוני והבאנדל כולל אוזניות,דיסק,סטיילוס,כבל ומדריך הפעלה מהירה. -אפשר להרחיב. אל תדאג,ראינו חופרים יותר גדולים.

למעלה